Marihuana | Cannabis | Tráva

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
Delicious
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Marihuana | Cannabis | Tráva

Príspevok od používateľa Delicious »

Zdravím, chcem tu rozbehnúť pokec o tejto voňavej vecičke. :smt033

Píšte všeličo, skúsenosti, obľúbenú konzumáciu tejto "mäkkej drogy" :D, skratka všetko čo Vás napadne so spojením s trávou.

Odporcov nebudem riešiť, ide mi hlavne o to spojiť CANNABIS HOJKO KOMUNITU a podeliť sa so skúsenosťami atp..
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: Marihuana | Cannabis | Tráva

Príspevok od používateľa Hegy »

Tu je toho uz dost: http://www.hojko.com/dekriminalizacia-a ... 67670.html
Ja travu obcas bodnem, ked je cas si riadne oddychnut tak ubalime brcko, ked sa chceme zhovadit urobime poriadny wasserbong a dohulime sa jak prasce ale toto moc nepreferujem, radsej brcko, vylozit nohy, pustit telku, dat si dobru vodnu fajku, popr pustit sa do nejakeho oddychoveho hobby etc... proste spojitost cisto s oddychom, ulavou a pohodou :)
+Ked ma boli hlava alebo mi neni zrovna najlepsie z hocakeho dovodu, vzdy mi brcko pomohlo ovela viac ako nejake lieky a ine prasky ktore moc do tela nemusim pumpovat...
+Trava mi pomohla prestat fajcit, hrotene nervove situacie dostala v minute do extremneho kludu :smt033
+Prestal som uplne pit alkohol, travou ho obcas nahradim, tak ako som pisal s tym zhovadenim sa :mrgreen:
Razim nazor radsej jointa ako vodku s pivom...
Kazdy kto uz pil aj hulil je dost inteligentny na to aby si dal dokopy 2 a 2 a zistil co ho viac nici ci nejaka siska travy alebo chlast (narazam na tie sviezo-pregrcane rana a podobne).
Silmer
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Silmer »

Delicious
Light Expert
Light Expert

@Hegy, na 100% s tebou súhlasím. Tiež si dám radšej jedno brko ako zdrať sa ako sviňa s tvrdého alkoholu a na druhý deň grcať ako pes.

@Silmer, ja tu neriešim legalizáciu, pre mňa je ten zákon nezmyselný a je mi ukradnutý. Ja tu riešim veci ako spôsob konzumácie, skúsenosti, atp..
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Tak jako do detailu tak do dlheho OCB (cierny) albo nejaky Juicy papierik, nejaka visna napr. :smt033
Filter pouzivam klasika slimaka. do jedneho sa vprace tak 0,6-0,7g na mna sameho je to dost, pre 2-3 akurat.
(nie moc rad sa vyhulujem ako som pisal, radsej len tak "na chut" :mrgreen: )
Delicious
Light Expert
Light Expert

Hegy napísal:Tak jako do detailu tak do dlheho OCB (cierny) albo nejaky Juicy papierik, nejaka visna napr. :smt033
Filter pouzivam klasika slimaka. do jedneho sa vprace tak 0,6-0,7g na mna sameho je to dost, pre 2-3 akurat.
(nie moc rad sa vyhulujem ako som pisal, radsej len tak "na chut" :mrgreen: )
Ochutený papierik som veru ešte nemal..:D Je to dobré? Nemá to nejakú extra dominantnú chuť?
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Praveze nie len v tej horkastej chuti citis taky podton tej prichute papieriku a klasicky, ludia okolo to citia najviac
Zamknuté