Chcem byť viac ako len kamarát
Re: Chcem byť viac ako len kamarát
opýtaj sa jej, že prečo chce ísť na ten koncert, keď tu kapelu vôbec nepočúva, potom sleduj jej reakciu, to ti povie veľa + pravdepodobne sa dozvieš pravdu a tvoj problém bude vyriešený 
Tak ona nepocuva takú hudbu, ale vravela že niektoré veci od BMTH sa jej páčia .. Ked som jej ale hovoril, že na koncerte to bude "iné" , tak stále trvala na tom že pôjde ...
Tak choď a keď odlezie tak pozeraj po dalších 
Spolužiačku nieeeee. Keby ťa chcela, tak to nie je takéto komplikované a zamotané ale jednoduché.. Už len toto by ti malo indikovať, že to nestojí za to.
No tak jednoznačne tam asi nejde kvôli hudbe
to mi je jasne, ide o to prečo tam chce ísť, buď kvôli tebe, alebo niekomu inému, ja by som si na tvojom mieste položil otázku, že kto to môže byť, ale ty to asi vieš, takže by som sa viac zamyslel nad tým, že či vôbec chce ísť tam za ním, alebo chce byť s tebou. Ty momentále rozmýšľaš tak, že určite tam chce ísť za niekym iným, pretože si dostatočne neveríš a keď nepôjdeš na ten koncert, tak sa to možno nedozvieš, ale ako už niektori písali, skôr by som skúsil zmeniť miesto, ak to príjme, tak má záujem o teba, minimálne ako o kamaráta, ak nie, tak vieš, že na ten koncert nemáš ísť a bude to strata času.
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
jej povedz, ze na ten koncert nejdes, ze ked chce, tak mozete ist dakam do kina alebo co a je jasno...
To ze nechce ist na koncert ked tam nejdes ty neznamena ani zdaleka to ze tam chce ist kvoli tebe. Nerob si falosne nadeje @bonton zbytocne.
To ze nechce ist na koncert ked tam nejdes ty neznamena ani zdaleka to ze tam chce ist kvoli tebe. Nerob si falosne nadeje @bonton zbytocne.
prepáč, že som optimistaFabo napísal:...Nerob si falosne nadeje @bonton zbytocne.
Ja by som na jeho mieste na ten koncert išiel. Bez ohľadu na to či tam ona pôjde alebo nie. Choď, zabav sa, ty ich počúvaš. Ak tam bude ok skús sa s ňou baviť ako kamarát, pozeraj sa po iných, a hovor ty jej ktoré sa ti páčia a pod. Skús si užiť koncert a neviaž sa tak na ňu 
Tiež by som šiel na ten koncert. Za pokus to stojí a ak uvidíš, že z toho nič nie je, tak si aspoň koncert uži
A navyše sa tam môžeš zoznámiť s novými ľuďmi a môžeš tam nájsť tu pravú.
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...choď...môžno sa zhovadíš, keď odlezie za inými (aj to sa dá zachrániť, keď budeš srať na ňu a užívať si koncert), ale hlavne po tom budeš už mať jasno, či o teba má záujem alebo nie...
@grim
celkom to dava zmysel a asi to aj tak naozaj spravím ..
celkom to dava zmysel a asi to aj tak naozaj spravím ..
Ale zase sa priprav že ak pôjde a bude na teba kašlať, tak to asi nebude pre teba najpríjemnejšie.
Tak, povedala ze "s nimi tam moc nechce byt" .. Ak niekam odlezie, tak odleziem tiež ..
A uvažoval si nad tým ak tam pôjde kvôli tebe, lebo bude chcieť ísť s tebou, ty skúsiš "niečo viac" a ona povie vetu typu buďme len kamaráti? Lebo (kiežby som sa mýlil) mi to pripadá že to tam smeruje.
Ja si myslím že by možno chcela niečo viac, pretože na koncert chodí proste vždy viac ľudí a keď ona chce iba s tebou tak je to vlastne "rande". Alebo sa mýlim?
Na tu vetu som pripravený, ono to už bolo aj horšie, začala mi hovoriť veci ktore nepovedala vraj nikomu, len mne ... videl som, ze to smeruje zlou cestou, tak som jej jasne ukazal, ze o friendzone nemam naozaj zaujem ...
//autoeditácia príspevku (24 Apr 2013, 20:49)
Tak, práve mi oznámila ze by som mohol u nej prespat po koncerte, ale ze rodičia jej nedovolia
//autoeditácia príspevku (24 Apr 2013, 20:49)
Tak, práve mi oznámila ze by som mohol u nej prespat po koncerte, ale ze rodičia jej nedovolia
Slečna ti dáva signály, ktoré jasne ukazujú, že by to rada posunula niekam vyššie. Prejavila dosť iniciatívy tým, ako sa vyjadrila k tomu, že má záujem byť celý koncert s tebou. K tomu ako sa snažila vybaviť, aby si u nej mohol prespať sa snáď ani netreba vyjadrovať. Celé, čo ty musíš teraz urobiť, je zobrať veci pevne do svojich rúk, nebáť sa a ukázať jej o čo ti ide! Ukáž jej, že máš o ňu záujem, nie slovami ale skutkami! Vyser sa na analyzovanie, aj tak jej nikdy nebudeš vidieť do hlavy, nikdy jej do hlavy nebude vidieť ani nikto z nás. Kľúčom k vyriešeniu tvojho problému je nájsť v sebe odvahu a ukázať jej čo chceš. Skús to a ver mi, že nech všetko dopadne akokoľvek, budeš na seba hrdý, lebo si to skúsil!
Tie signaly su take zaujimave. Raz ta v skole ignoruje, druhy krat ti povie, ze chcela, aby si u nej prespal po koncerte. Snad to nie je taka otvorena osoba, pre ktoru by to prespanie u nej absolutne nic neznamenalo a brala by to len ako kamaratsku vypomoc vocit tebe, ak nemas kam ist po koncerte. Lebo aj s takymi som sa uz stretol. Kazdopadne skus to na nu a uvidis. Lepsie sa raz popalit, ako to vobec neskusit a neskor si to vycitat. Drzim palce.
No, to si tiež myslím, ze ona to skôr chápe ako "kamaratsku výpomoc" ...
Uvidím no, povedala ze to skusi ešte vybaviť ..
Uvidím no, povedala ze to skusi ešte vybaviť ..
ja som sa vyšie už vyjadroval, že sú to signály, ktorými ona prejavuje lásku k nemuhd_ napísal:Tie signaly su take zaujimave. Raz ta v skole ignoruje, druhy krat ti povie, ze chcela, aby si u nej prespal po koncerte. Snad to nie je taka otvorena osoba, pre ktoru by to prespanie u nej absolutne nic neznamenalo a brala by to len ako kamaratsku vypomoc vocit tebe, ak nemas kam ist po koncerte. Lebo aj s takymi som sa uz stretol. Kazdopadne skus to na nu a uvidis. Lepsie sa raz popalit, ako to vobec neskusit a neskor si to vycitat. Drzim palce.