Pohovor u policajtov
Pohovor u policajtov
Zdravím
Chcem sa opýtať ci uz niekto z Vás bol na pracovnom pohovore u policajtou,resp na Krajskom riaditelstve. Mal som uz veľa pohovorou,istý cas som sa aj tym živíl pohovorovanim ľudí ale predsa vstúpiť do PZ SR je pre mna velmi dôležité čiže ak niekto vie ako prebieha takýto pohovor prosím o koment. Dik
Chcem sa opýtať ci uz niekto z Vás bol na pracovnom pohovore u policajtou,resp na Krajskom riaditelstve. Mal som uz veľa pohovorou,istý cas som sa aj tym živíl pohovorovanim ľudí ale predsa vstúpiť do PZ SR je pre mna velmi dôležité čiže ak niekto vie ako prebieha takýto pohovor prosím o koment. Dik
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Pohovor u policajtou
so svojou gramatikou sa nemáš čoho báť, istotne ťa príjmu
no a prebieha ako každý iný. Pokec alebo dotazník kde budú otázky o tebe, plus prečo chceš byť policajtom. Väčšinou býva napísanie nejakej krátkej eseje kde toto všetko spojíš (predstaviť sa a napísať prečo práve ty). Potom idú psychotesty a fyzické testy, pokiaľ prejdeš dotazníkom.
no a prebieha ako každý iný. Pokec alebo dotazník kde budú otázky o tebe, plus prečo chceš byť policajtom. Väčšinou býva napísanie nejakej krátkej eseje kde toto všetko spojíš (predstaviť sa a napísať prečo práve ty). Potom idú psychotesty a fyzické testy, pokiaľ prejdeš dotazníkom.
Teraz neviem či tou gramatikou myslíš ironicky alebo vážne. Každom prípade ďakujem, ale to hneď na mieste budem toto všetko absolvovať?..hmm zaujímavé. Som zvedavý ako to bude teda. Ešte raz ďakujem 
-
MichalkoOo
Zablokovaný
ironicky...
Ja som bol davnejsie ale na OR, neviem o tom, ze by na kraji robili pohovory. Prvy pohovor bol cisto informacny, povedal nam co a ako, vyplnili sme nejaky formular, spytal sa nas preco chceme byt policajti a to je vsetko. Potom cakas na list, ci s tebou zacinaju prijimacie konanie (terminy skusok) alebo nie. Ja som vtedy odisiel robit do zahranicia, takze som sa nato vykaslal a na skusky nesiel 
V písanom texte je niekedy náročné identifikovať sarkazmus a toto bol rozhodne ten prípad.Turtles napísal:Teraz neviem či tou gramatikou myslíš ironicky alebo vážne
pohovor u policajtoV, veľa pohovoroVTurtles napísal:Zdravím
Pýtal som sa na informácie na pohovor u polície ale ako vidím tento národ sa nezapre svojou vysokou genialitou poukazovania chýb na druhých. Tieto Vaše múdrosti sveta čo sa týka gramatiky si nechajte pre svôj kolektív.
Jediný ktorý tu napísal k veci je mulatt, takže ti ďakujem. Aspoň jediný pochopil to čo som napísal že čo potrebujem. Peace
Jediný ktorý tu napísal k veci je mulatt, takže ti ďakujem. Aspoň jediný pochopil to čo som napísal že čo potrebujem. Peace
-
audiotrack
VIP
na to čo si sa pýtal som ti odpovedal, a bolo ti to zodpovedané aj znova mulattom. Ale máš pravdu, tento národ sa nezapre. Namiesto toho aby si poďakoval za odpoveď ktorú si dostal, budeš nadávať na podpichovanie ktoré tam bolo už len bokom
//teraz myslím poďakovanie napr. mulattovi ktorý ti tiež prispel osobnou skúsenosťou, lebo na mňa si reagoval aj poďakovaním
//teraz myslím poďakovanie napr. mulattovi ktorý ti tiež prispel osobnou skúsenosťou, lebo na mňa si reagoval aj poďakovaním
Tebe som poďakoval a taktiež aj Mulattovi ak si si nevšimol dám ti to do citátu. Aké podpichovanie tu ja píšem prosím ta? Ešte raz si pozri prosím ta túto tému a zbadáš kto tu píše formou podpichovania a od veci. 6 odpovedí a s toho akurát tvoja a Mullata bola k danej veci mojej otázky. Pýtal som sa na pohovor nie na moju gramatiku, nie som bezchybný človek. Aj ja sa môžem pomýliť a som rád že sa na tomto fóre nájdu ľudia ktorý si všimnú moje nedostatkyJediný ktorý tu napísal k veci je mulatt, takže ti ďakujem. Aspoň jediný pochopil to čo som napísal že čo potrebujem. Peace
-
audiotrack
VIP
to poďakovanie mulattovi si poslal kým som mal rozpísaný príspevok, takže v čase kedy som to písal si mu ešte neďakoval. Považuj za bezpredmetné. Rovnako vetu s podpichovaním si nepochopil. Bude z teba dobrý policajt
Nuž, nie každý môže byť dobrým moderátorom tak človek robí čo vie.
//autoeditácia príspevku (23 Apr 2013, 11:22)
A ešte aby som dodal tomu dotyčnému čo mi poslal takúto správu
„nauc sa pisat ty retardovany debil, potom ked nas "chrania" buze**** bez mozgu ako si ty, tak to aj tak vyzera.. zomri..!“
K tebe nemám čo povedať. Hrdina cez internet vie byť každý a ešte sa skrývať za anonymitu si myslím že veľká úbohosť nejakého 50kg človeka. Otvor si stránku s vyhľadávaním a napíš tam „SOM MENTÁLNE RETARDOVANÝ A CHCEM SA ĽIEČIŤ“
//autoeditácia príspevku (23 Apr 2013, 11:22)
A ešte aby som dodal tomu dotyčnému čo mi poslal takúto správu
„nauc sa pisat ty retardovany debil, potom ked nas "chrania" buze**** bez mozgu ako si ty, tak to aj tak vyzera.. zomri..!“
K tebe nemám čo povedať. Hrdina cez internet vie byť každý a ešte sa skrývať za anonymitu si myslím že veľká úbohosť nejakého 50kg človeka. Otvor si stránku s vyhľadávaním a napíš tam „SOM MENTÁLNE RETARDOVANÝ A CHCEM SA ĽIEČIŤ“
-
Andi_Cibula
Addict
Re: Pohovor u policajtov
Prečo chceš pracovať pre políciu ?
//begbeee - ale veď nech sa autor vyjadrí, mňa by zaujímal názor priamo od neho
//begbeee - ale veď nech sa autor vyjadrí, mňa by zaujímal názor priamo od neho
Pretože je to vysnívané zamestnanie pre ľudí, ktorí nič nevedia robiť, ale majú patent na pravdu, zmysel života a vesmír vôbec, myslia si o sebe, že sú majstri sveta a chcú to mať túto svoju bohorovnosť aj na papieri a zároveň nemajú dostatok hrdosti, aby im prekážalo, že sa zapredajú vykonávať službu skorumpovanému Banánistanu ako je Slovensko.
Ja sa len cudujem preco pravnik a sudca musi vychodit pravo, lekar medicinu a fizlom stacia psychotesty, kratka esej preco chce tyranizovat 90% ludi a pomoct 10%, zbrojak, permanentka do fitka a k holicovi a osobny pohovor. Myslim, ze je to zodpovedna a narocna praca, tak preco su tam ucnovkari so super platom a este lepsim dochodkom? 
srnec.. bohuzial je to tak, ako pises. podla mna je to kvoli tomu, ze slusnemu cloveku u nas pride uz pri myslienke na slovo "policajt" nevolno. v nasich zemepisnych sirkach je to totiz synonymum pre grazla/zlodeja/vypalnika/mafiana/psychopata..
Ucnovkari su tam preto, lebo velka cast je tam dosadena(ake prekvapive), podobne ako napr. pri statnej sprave, tot vse, mozes mat same jednotky, prejst oboma testami a nic nie je iste, samozrejme nejake to % sa tam dostane spravodlivo, aby sa nepovedalo.SRneC napísal: tak preco su tam ucnovkari so super platom a este lepsim dochodkom?
preco mate taky negativny nazor na policajtov? podla mna normalny, slusny clovek nema mat ake problemy s policajtmi. vacsinou to ale byva tak, ze sa na nich stazuju ti, co maju najmenej co hovorit 
-
xH4wK
Neviem preco to vidite tak cierne, su aj dobry policajti, no vacsinov takych neberu, pretoze vieme ako to u policie chodi, znamosti a tak.. osobne som chcel ist k policii taktiez ale rozhodol som sa na poslednu chvilu inak.
Uz len preto, ze nepristupuju rovnakym metrom na seba, vo vyssich kruhoch mi to je jedno-to je vsade, ide mi o pesiakov. Preco sa navzajom nekontroluju v autach? Preco sa nemeraju? Kedy policajt fukal alebo platil pokutu za rychlost pocas sluzby v aute? Pravnici nezaluju pravnikov? Vymyslena vrcholne nedotiahnuta organizacia, ktora ma v paprciach najvacsiu moc.