Váš názor na 3D

Čo beží v kine, rádiu, tv...?

Uznávate filmy v 3D??

ÁNO
24
38%
NIE
39
62%

Celkom hlasov: 63

peceman
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Váš názor na 3D

Príspevok od používateľa peceman »

Pascalwb napísal:tak tie pasivne su tak lahke, ze to ani necitis za tie 2 hodinky a tiez mozes byt rozvaleny.

je jedno či sú ľahké alebo ťažké, ale tak ako bez okuliarov na hlave sa nebudem cítiť nikdy- ty to môžeš brať inak, ale mne to pri pohodlí škodí :)
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Tak ja mám pri PC dioptrické a v lete na očiach slnečné, a niekedy na ne tak zabudnem, že ich hľadám, a mám ich na hlave.

Pasívne sú klíďo píďo, tie bomby v kinách mi ale niekedy tlačia na nos a za ušami. :(
peceman
Medium Star
Medium Star

Tak každý to má inak, ja neznesiem nosiť ani prsteň, či náramok alebo retiazku :D mne to skrátka vadí, takisto aj okuliare cez leto- slnečné mám, ale radšej škúlim pretože nosiť ich neznesiem :D
Hensym
VIP
VIP

Chápeme sa. Ja napríklad nevydržím s náramkovými hodinkami na ruke. Ale je to asi o zvyku. :D
peceman
Medium Star
Medium Star

hodinku sú jediné čo ja znesiem :D, nie- samozrejme je to všetko o zvyku.... nemyslel som to s tými okuliarmi na hlave iba pri večernom relaxe, ale príde mi to.. taká predstava.... zaľúbený pár večer v posteli pred telkou, hádajme čo asi príde... a pri tom okuliare na ksichte... no neviem 3D milovanie :D.... to mi príde ako keby manželia na svadobnej ceste v Benátkach na tých lodičkách namiesto vymieňania si zamilovaných pohľadov, si čekovali blahoželania na facebooku... každý človek, každá rodina to má inak, má na to svoj názor a svoj spôsob ako a čo robí, ale mne 3D pozeranie doma nesedí.. teda aspoň pri oddychu, tak keď hlavný plán je pozerať film, tak to ano, ale keď si chcem pritom pospať, jesť, oddychovať, tak nie :)
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

ALe tak zas to uz je extrem, nebudes kukat 3D film ked chces popri tom robit nieco ine.
peceman
Medium Star
Medium Star

ALE podstata je to že 2D film pri robení niečoho iného môžem kukať. Neviem ako to máš ty, ale ja si zapnem film a priebežne ho pozerám aj pri robení iných vecí, od niektorých úloh, po práci na PC, či jedení alebo pri hocičom... od začiatku som toto ohladom "pohodlia" začal písať preto, lebo nech je pre niekoho sledovať 3D film doma skvelé, nebude mať toľko volnosti, možností, a pod. ako pri 2D filme :wink:
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Ja ked si pustim film tam kukam len film, ako v kine. Modre z neba sa tak da kukat to hej. Ale film je daco troska ine. Ked idem do divadla tak tiez pozeram len na podium a nerobim pritom 1000 inych veci.
Taku blbost ako modre z neba samozrejme nekukam, pouzite len ako priklad.
Hensym
VIP
VIP

Film je na to, aby sa pozeral.
Ja sa viem strašne pohádať s mamou, keď mi zvykla hovoriť, že "Ten film včera bola dobrá blbosť", a pri tom počas filmu stihla umyť riad, posedieť so susedkou, poriadiť a pár krát zavolať. :lol:

Film je od toho, aby sa pozeral. A ak si pustím 3D, tak duplom. A keby niečo, existuje pauza.
...celkom by mi vadilo, jedenie popri filme je u mňa stála vec. Okuliare by mi asi prekážali.
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

jest jem ale inac pozeram len film/serial ked nieco chcem existuje pauza.
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Hensym napísal:Film je na to, aby sa pozeral.
Ja sa viem strašne pohádať s mamou, keď mi zvykla hovoriť, že "Ten film včera bola dobrá blbosť", a pri tom počas filmu stihla umyť riad, posedieť so susedkou, poriadiť a pár krát zavolať. :lol:
Boha za toto by som ludi vesal, to ma vie neskutocne rozculit.
zdrapkáč
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa zdrapkáč »

3D ma nejako úplne nedostalo do vlny eufórie, ale ani mi neprekáža :) v kine idem na 3D, ale doma to tak pozerávať by som nechcel... ale ak teda už točiť všetko v 3D, tak už od začiatku so špeciálnymi kamerami... nie len konverziou čo je na sedláckej úrovni- ale bohužail tak je to u 98% filmom- 3D konverzia... okrem Avatara a Hobbita bolo vôbec niečo iné normálne točené v 3D??
Hensym
VIP
VIP

...desiatky filmov. Prakticky, dnes už skoro každý. Veď je to časovo aj technologicky jednoduchšie, ako koverzia.
zdrapkáč
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa zdrapkáč »

skôr som myslel točené nie iba 3D kamerou aká sa dá jednoduchá kúpiť za 1000€, ale tak, ako napr u HOBBITA- ak si videl blogy, tak vieš ako pracovali so zrkadlami a pod. :)
Hensym
VIP
VIP

Je jasné, že niekto tomu točeniu venuje viac času a úsilia, ako niekto iný. Čo sa ale týka technológie, už nie sú režiséri ovplyvňovaní tak ako kedysi. Každopádne, niektorí šetria čas, a všetko čo sa dá, a tak to aj dopadne. Aj napriek tomu, že Hobit bol (bohužial), určený ako dojná krava, bol zvládnutý špičkovo.
Napísať odpoveď