mam aplikaciu, v ktorej by som chcel spustit akusi samodestrukciu vymazanie samej seba, kedze som nevedel najst ako sa to da a ci sa to vobec da tak ma napadlo ze aplikacia spusti cmd kde zbehne skript - vymaz sama seba - teda zada cestu k sebe aby ju to vymazalo
problem je ze cmd ju nedokaze vymazat dokial aplikacia bezi
otazka teda znie ci by ste mi nepomohli dat do hrobady skript ktory zada vymazanie suboru ale az za urcity cas. nieco typu vymaz ten a tamten subor za 10 sekund. vtedy sa aplikacia vypne no cmd bude stale bezat a za 10 sekund vymaze aplikaciu
cmd script na mazanie suborov
-
MarkMarusin
Medium Expert
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: cmd script na mazanie suborov
sprav to cez druhý súbor, ktorý spustíš a následne ukončíš aplikáciu, a v ňom bude nadefinovane zmazanie tej aplikácie
-
MarkMarusin
Medium Expert
ale ja som v takej situacii ze potrebujem vymazat samotnu aplikaciu cez jej samotny kod ... ano mozem to spravit cez druhy subor ale po vymazani povodnej aplikacie, v pocitaci tento druhy subor ostane .. to ja nechcem potom nebudem vediet ako mam zasa vymazat ten druby subor
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
vôbec neviem o čo sa pokúšaš, ale timer v cmd spravíš takto: za to si teda dopíš to zmazanie. A prípadne uprav tú desinu ak chceš iný počet sekúnd
Kód: Vybrať všetko
@echo off
set time=10
:loop
set /a time=%time% - 1
if %time%==0 goto end
ping localhost -n 2 >nul
goto loop
:end
-
MarkMarusin
Medium Expert