Sedačky z Poľska
Sedačky z Poľska
váhame že si kúpime sedačku v Poľsku, kupovali ste už? sú na tom s kvalitou až tak zle? alebo tam nájdem aj niečo kvalitnejšie za dobrú cenu?
díky
díky
Re: Sedačky z Poľska
Ked si kupis sedacku v ikei, tak potom aj tak zistis, ze je vyrobena v polsku..
radsej si kup tu, a priplat si za predlzenu zaruku, ak sa da.. ak nie, budes to menit kazde 2 roky..
-
PAuLi3
Darca
- Kontaktovať používateľa:
vacsina slovenskych obchodov s nabytkom ponukaju polsky nabytok (mercury, sconto, asko,...) jedine co by som neodporucal kupovat je biokoza, ci ako sa to vola, to sa ti do dvoch rokov zodere
no vsak tak to aj v tych obchodoch vyzera, neviem teraz presne ktory z nich asi sconto alebo asko, nabytok tam ma uz v obchode obite hrany.
/Osobne by som to z nejakeho trhu nekupoval, radsej priplatiti a kupit z normalneho obchodu.
/Osobne by som to z nejakeho trhu nekupoval, radsej priplatiti a kupit z normalneho obchodu.
tu spomínali trh v Nowom Targu - http://moderne-sedacie-supravy.sk/sedac ... no-ci-nie/ - nič iné som na sk nete o PL sedačkách nenašiel, ideálne by sa zišiel odkaz na nejaký eshop, alebo si prinajhoršom teda spravím výlet do poľska...
máte niekto skúsenosti s kúpou priamo tam na trhu?
díky
máte niekto skúsenosti s kúpou priamo tam na trhu?
díky
-
MichalkoOo
Zablokovaný
no ja mám gauč z Mercury a zatiaľ je perfektný
myslim, ze ked nekupis to najlacnejsie tak aj ta z polska moze byt dobra, ale ja by som sa im uz len z principu vyhol, domov sme kupovali od slovenskeho vyrobcu sedacku aj nabytok, sme spokojny a uz nam to nejaky rok sluzi
Ale pozrite si napr nejaké poľské eshopy, serióznejšie obchody. Kvalita bude ako pri všetkých ostatných sedačkách vyrobených na Slovensku, Nemecku ..alebo iných kútoch sveta ale za lepšiu cenu
-
Fabo
Hardcore addict
Ale tak oplati sa to vobec? Bude to o tolko lacnejsie aby si sa s takou vecou ako sedackou trepal stovky kilometrov?
všetko záleží od toho čo chceš. Veľa takýchto firiem vie poslať kuriérom veci na Slovensko. Obzvlášť, ak sú to takéto veľké predmety ako sedačky.
Pokiaľ mi stačí nejaká IKEÁcka, alebo podobná sedačka z iného "lacnejšieho" nábytku u nás tak možno ani nebudem riešiť kúpu niekde inde. Ale pri nejakej súprave ktorá môže u nás stáť dajme tomu 1500€ a tam ju kúpiš za 1000€ ? ... to už aj keby neposielali na Slovensko kuriérom (alebo nemali vlastný dovoz) tak si za 50€ na deň požičiam dodávku, 50€ dám na naftu a do vrecka si strčím ušetrených 400€.
Pokiaľ mi stačí nejaká IKEÁcka, alebo podobná sedačka z iného "lacnejšieho" nábytku u nás tak možno ani nebudem riešiť kúpu niekde inde. Ale pri nejakej súprave ktorá môže u nás stáť dajme tomu 1500€ a tam ju kúpiš za 1000€ ? ... to už aj keby neposielali na Slovensko kuriérom (alebo nemali vlastný dovoz) tak si za 50€ na deň požičiam dodávku, 50€ dám na naftu a do vrecka si strčím ušetrených 400€.
-
Michaelo
Hardcore addict
Máme doma koženú z poľska, celú súpravu (sedačka je rohová + 2 taburetky). Nevyzerá zle, ale spracovanie je hrozné. Všetko len zospinkované a 3 kusy drží 6 skrutiek. Ďakujem pekne.
Ale inak je pomerne pohodlná, no nebola ani lacná.
Takže či kúpiš tu, alebo v poľsku, máš jedno. Len v poľsku je väčší výber.
Ale inak je pomerne pohodlná, no nebola ani lacná.
Takže či kúpiš tu, alebo v poľsku, máš jedno. Len v poľsku je väčší výber.
tak ako môžeš kúpiť "shit" u nás, tak isto ho môžeš kúpiť aj tam... Ale skús si porovnať napr. nejakú značku (nejakú známu) ktorá vyrába sedačky, konkrétny model ... a porovnaj jeho cenu u nás a v PL 
-
Michaelo
Hardcore addict
To je pravda, ale povedal by som, že sedačka za vyše 1000€ bude mať vyššiu kvalitu.
babka hovorievala, ze z polska nie je ani krava dobra. doteraz sa toho drzim..
Presne tak.. z polska veci su este horsie, jak z ciny..lumir napísal:babka hovorievala, ze z polska nie je ani krava dobra. doteraz sa toho drzim..
bullšhat
treba vyberat, aj v polsku sa daju zohnat fajn veci. Len nie na jedenie.
nakoniec sme kúpili, ďakujem
kozenu resp nahradu koze alebo vsetky tie umeliny, to bysom v polsku nekupoval, platenu mame z polska je to taka zvlastna hruba tkanina ale je v pohode uz 6 rokov, sused detto..
V Poľsku na trhu by som určite sedačku nekupoval žiadny doklad ani záruka, radšej by som skusil Bielsko Bialu - tam chodí veľa ludí nakupovať takéto veci. Po prípade by som zvážil možnosť investície do nejakej slovenskej sedačky. Je to trochu drahšie ale sedačku ti spravia podľa vlastného gusta