zevraj na ihrisku ale nevidel som ho tam, to bude asi tym ze kamera si vsimala inych
Európske futbalové poháre
-
MP4-27
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Re: Európske futbalové poháre
-
guess.whoo
Redeemer
to s tymi vyssimi hracmi je velka pravda. Bolo krasne vidiet pri vsetkych goloch okrem posledneho, ze s trpaslikmi sa donekonecna v europe vyhravat neda. Spadla mi sanka ked som videl ako sa snazi Alves branit Danteho, ktory by ho prehlavickoval aj keby nevyskocil 
Treti gol bol podla mna s faulom na Albu, ale to nemeni nic na fakte, ze Bayern pojde zasluzene do finale
Treti gol bol podla mna s faulom na Albu, ale to nemeni nic na fakte, ze Bayern pojde zasluzene do finale
//nuž som si pozrel aspoň highlights a musím povedať, že rozhodca sa moc nepredviedol. Na jednej strane odpustené ruky, na druhej strane nejaký ten gól z ofsajdu
Myslím si, že o tom kto bol tento ročník najlepší je rozhodnuté. A ak by aj Bayern neuspel vo finále tak určite sú najlepším týmom, tento ročník minimálne. To ako valcujú aj v lige aj v LM aj proste všade to je obdivuhodné. Som zvedavý čo sa zmení po príchode Guardiolu.
Každopádne som fanúšik Barcelony ale Bayern si to zaslúžil + ešte 3-4 odpustené ruky. Mohlo to byť kľudne aj viac. Teším sa na odvetu
Každopádne som fanúšik Barcelony ale Bayern si to zaslúžil + ešte 3-4 odpustené ruky. Mohlo to byť kľudne aj viac. Teším sa na odvetu
-
MP4-27
Guru wannabe
v odvete pojde uz len o cest Barcelony
..ale najvacsi fail je ako sa hraci Barcy stazovali na naschval premoceny travnik ze nemohli tak kombinovat ako chceli no ak to je pravda tak sa im smejem 
Včera z môjho pohľadu krásny zápas, totálna deštrukcia. Barca sa nedokázala dostať ani do 16-ky. Čo sa týka druhého gólu, offside to bol. Pri treťom to bolo podľa mňa bez faulu, ale ja nie som odborník. Každopádne teším sa na odvetu.
Včera z môjho pohľadu krásny zápas... zo strany Bayernu. Do útoku žiadna iskra, v defenzíve slabota ako celú sezónu. Tito je len asistent a to sa nikdy nezmení. Musel prísť takýto nášup, konečne by sa mohli zobudiť, aj keď to som vravel aj minulý rok po vyradení s Chelsea(či ako sa im nadáva).
Tak ako som povedal Bayern ziskal v zapase neskutocnu vyskovu prevahu a to bolo aj rozhodujuce podla mna ale to ze vyhraju 4:0 som fakt necakal cakal som 2:1 mozno 3:1 ale az takuto destrukciu trpaslikov som necakal

Aspoň sme sa dokázali dostať až do semifinále. Mohol by si mi pripomenúť kde že to je Chelsea?UN2552 napísal:Tak ako som povedal Bayern ziskal v zapase neskutocnu vyskovu prevahu a to bolo aj rozhodujuce podla mna ale to ze vyhraju 4:0 som fakt necakal cakal som 2:1 mozno 3:1 ale az takuto destrukciu 9 trpaslikov som necakal![]()
Dnes dúfam že Dortmund podá ako tak solídny výkon.
-
guess.whoo
Redeemer
tak nadelil aj dortmund, myslim ze pozname finalistov
po tom, co predviedol Real si myslim ze zasluzene 
Tie kyslé ksichty fanúšikov Realu ktorí sa vysmievali fanúšikom Barcy.
Určite v priebehu týždňa príde ponuka 250 miliónov pre Lewandowskeho od Anzhi.
Určite v priebehu týždňa príde ponuka 250 miliónov pre Lewandowskeho od Anzhi.
-
MP4-27
Guru wannabe
ale real je aspon o ten gol lepsi 
a zase o 6km viac nabehane
nicee
a zase o 6km viac nabehane
-
Scorpion90
King
Za ten výkon si nič iné Real ani nezaslúžil 
-
guess.whoo
Redeemer
akurat som si hovoril po prvom gole, ze vykon realu mi velmi pripominal vykon barcelony
a nakoniec to tak aj dopadlo
V zapase Dortmund - Real neviem komu mam priat postup
Dortmund strasne sympaticky ale zase Real uz musi prejst cez to semifinale
ale za ten vykon nech vypadnu
-
DanielDevil
Addict
guess.whoo presne to isté som písal aj ja kamarátovi do statusu
po prestávke mi napísal že určite nie 
Je jasné že aj Barca aj Real hrali vážne prd, len s tým rozdielom že Bayern je najlepší klub momentálne a Dortmund nie.
Čo myslíte Európska liga ako dopadne?
Čo myslíte Európska liga ako dopadne?
-
guess.whoo
Redeemer
A podla coho to sudis, ze Bayern je najlepsi a Dortmund nie? su to 2 v celku vyrovnane muzstva o com svedcia aj vysledky v lige
//autoeditácia príspevku (30 Apr 2013, 21:40)
Dortmund skoro mrzeli tie zahodene sance pocas celeho zapasu. Ronaldo uplne neviditelny, najslabsi hrac realu dnes
//autoeditácia príspevku (30 Apr 2013, 21:40)
Dortmund skoro mrzeli tie zahodene sance pocas celeho zapasu. Ronaldo uplne neviditelny, najslabsi hrac realu dnes
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
Skoda, skoda
skoro to real zvladol