Skoda favorit, nahradne kluce
Skoda favorit, nahradne kluce
Stratil som obidva kluce od mojho auta. Doklady a papiere od auta mam.. Je nejaka moznost, aby mi v skode urobili nove kluce?
-
Suffel
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Re: Skoda favorit, nahradne kluce
ehm no neviem neviem ci ti nieco taketo v skode urobia ak nemas od klucov kodovu karticku co predpokladam ze nemas, tak by som asi zvolil moznost vymeny zamkov.. myslim ze to bude lacnejsie, ako nieco riesit v skodovke ak vobec by si tam pochodil s takymto niecim..
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
imho vymena zamkov... na favorite by to nemal byt najmensi problem, tam este nebudu nejake problemy s imobilizerom, centralom a cojaviem cim.
Kodova karticka bohvie ci sa vobec davala k fackam...
Kodova karticka bohvie ci sa vobec davala k fackam...
najskor skus zavolat, ci tiu podla VIN-kja vedia nieco o aute povedat.. ak ano, tak sa pytaj na kod zubov na kluci.. ak nie, tak jedine vymena zamkov
a kde konkretne sa ma v takych situaciach volat?Fuxxo napísal:najskor skus zavolat, ci tiu podla VIN-kja vedia nieco o aute povedat.. ak ano, tak sa pytaj na kod zubov na kluci.. ak nie, tak jedine vymena zamkov
je jedno ci zavolas do audi, VW, skoda alebo Seat autorizovaneho servisu... ja osobne volam do Autocentrum Bystriansky Lucenec. Stale mi zodvihne ochotna pani Kelemenova, vyzna sa vo fachu a nepovie ti ziadnu blbost...
tel. cislo: 0918 386 423 - p. Kelemenova - volaj po 9:00 lebo do 9 rano vacsinou preberaju tovar, ktory im prisiel
a nezabudni dat vediet ako si obisiel...
tel. cislo: 0918 386 423 - p. Kelemenova - volaj po 9:00 lebo do 9 rano vacsinou preberaju tovar, ktory im prisiel
a nezabudni dat vediet ako si obisiel...
OMG na Favorit chces davat vyrabat nove kluce? Co si z jahody padol? Auto otvoris pomocou drotu a normalne tie zamky vymen za ine, ktore ti niekto podaruje alebo ma v garazi, kdesi pohodene...
Inak v čase slávy favoritov zlodeji vypáčili veko od nádrže a z neho potom nejak spravili náhradný kľúč v priebehu pár minút a hneď si vedeli pekne odomknúť auto a ufujazdiť preč.
Škoda, že tu nie je niekto, kto toto vedel robiť, určite by Ti pomohol...
Škoda, že tu nie je niekto, kto toto vedel robiť, určite by Ti pomohol...
Aby cena náhradného kľúča v autorizovanom servise neprevyšovala cenu tvojho vozidla...
tiež som to chcel napísať
skús prehladať tie najväčšie bazáry, nebudem menovať...niečo by si mohol nájsť, kopu ľudí predáva ND alebo veci z búračiek...
Tak mam podobny problem, ale ja som stratil kluc od felicie, vobec neviem co mam v takejto situacii robit, to akoze vyrobit kusok umelej hmoty a kovu je tak drahe?
Jj, uz viem co to obnasa, problem bude skor casovo vyriesit, pretoze kym sa to vsetko nacasuje a spravi uff... autobusom chodit do roboty
Co uz.
// Tak ja som nikdy nebol rodeny automechanik, ale uz som poriesil nejakych ludi, len mi je luto tej ceny, takto investovat do starej feldy zbytocne.
// Tak ja som nikdy nebol rodeny automechanik, ale uz som poriesil nejakych ludi, len mi je luto tej ceny, takto investovat do starej feldy zbytocne.
veď to sa dá spraviť v pohode za jedno poobedie pri pivku v garáži...