Čaute chcem kúpiť nový mini notebok kedže ten starý Eee 1000H už fakt nestíha vybral som si tieto a moja podmienka pri tomto výbere je ktorý z týchto rozbehne najlepšie Fallout 3
hej aj cena je perfetkná a predsa ivy bridge tomu amd moc neverím neviem prečo ale chcel som vidieť reakcie a zas ten asus sa mi páči dizajnovo je veľký rozdiel medzi acerom (ivy bridge) a asus (sandy bridge) ?
ivy bridge je nova technologia.. minimalne v spotrebe je tam rozdiel a myslim ze aj rovnaky typ procesora ivy bridge je vykonovo kus lepsie ako sandy .... inac co tak sa pozret po nejakom lenovo mini notebooku ?
takto mam normalny desktop a aj notebook ale potrebujem nieco do skoly na miesto Eee ten uz nestihal moje poziadavky od kupy takze co ja potrebujem ja maly aspon z vykonovej stranky stardantny mini notebook max do 12 palcou a maximalneou cenou 300 €. Co uz som pozeral vykonovy test tak
Asus Sandy bridge ma 1078 a Acer Ivy Bridge ma dokonca 1542 takze je to dost velky prospech Acer ale chyba mi tam USB 3 a predsa Asus aj je z kvalitnejsich materalov