Chcem kúpiť auto
Re: Chcem kúpiť auto
Davam do pozornosti tuto webovu stranku. Sluzi na overenie najazdenych km. Vyplulo mi to aktualizovaniejsie udaje, ako web KO.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
no zadal som tam nas 15 rocny megane a vyhodilo 133k
realita je o 100k viac
Mne to vyhodilo aktualizovanejsie udaje... Asi som mal stastie.
Skuste tam nahadzat viacero aut. Ked to bude na <>, tak to frisno zmaznem.
mne to ukazuje spravne, kolko som mal na poslednej kontrole.
mne to ukazuje spravne, naposledy som bol na STK vo februari a sedi to. cize je to super!
davam K 
Bohuzial je to rovnako nespolahlive ako overovanie podla EK. Zadal som tam nase auto, na seka.sk to ukazuje spravne, na tejto stranke nie. Kontrola v roku 2009 vyzera byt zaznamenana spravne, ale v 2011 je uz menej kilometrov.kinjeril napísal:Davam do pozornosti tuto webovu stranku. Sluzi na overenie najazdenych km. Vyplulo mi to aktualizovaniejsie udaje, ako web KO.
U mna sedi
Moje auto sedí, minulý týždeň v piatok som bol na STK a už tam sú aktualizované údaje. Aj priebeh km zhruba sedí.
Ale auto, ktoré mi nesedelo na SEKA, mi nesedí ani tu. Jednoducho ľudský faktor - lajdáckosť zamestnanca pri opise stavu km pri kontrole, prípadne zle opísané číslo z papiera pri zadávaní do systému.
Ale auto, ktoré mi nesedelo na SEKA, mi nesedí ani tu. Jednoducho ľudský faktor - lajdáckosť zamestnanca pri opise stavu km pri kontrole, prípadne zle opísané číslo z papiera pri zadávaní do systému.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
no a na seka.sk je to v poriadku s nasim. cize asi kombinaciou tychto dvoch stranok dostanete pravdivy udaj 
Skusal som 5 aut, ktore na seka.sk vyhadzuje chybne a na spominanom webe je to v poriadku 
U mňa tiež tak ako u JCM01, na seka vyhadzuje o 50,000km viac a tu to ukazuje správne.
No vyzera primerane svojmu veku, ale:
- neuvadza km
- zisti ake stare je tam LPG, nadrz sa musi menit kazdych 10 rokov, takze pozor na to, lebo to nie je lacna zalezitost
- SPZ nie je evidovana na seka.sk, takze majitel s autom este nebol na EK a z toho vyplyva, ze ho nema ani 2 roky a uz ho predava, co je podozrive
- z databazy PZP by sa mohlo dat zistit kedy ho kupil, ale momentalne nefunguje vyhladavanie, tak potom mozes skusit: http://www.skp.sk/index.php?clanek=1
Zhrnutie: mozes ho ist pozriet, ale nevyzera to ako "must buy" ponuka, je tam vela otaznikov, samozrejme, ze najdolezitejsi je aktualny stav, ale pozor na to LPG a na dovod preco ho majitel predava tak skoro (ak je pravda, ze ho nema ani 2 roky).
- neuvadza km
- zisti ake stare je tam LPG, nadrz sa musi menit kazdych 10 rokov, takze pozor na to, lebo to nie je lacna zalezitost
- SPZ nie je evidovana na seka.sk, takze majitel s autom este nebol na EK a z toho vyplyva, ze ho nema ani 2 roky a uz ho predava, co je podozrive
- z databazy PZP by sa mohlo dat zistit kedy ho kupil, ale momentalne nefunguje vyhladavanie, tak potom mozes skusit: http://www.skp.sk/index.php?clanek=1
Zhrnutie: mozes ho ist pozriet, ale nevyzera to ako "must buy" ponuka, je tam vela otaznikov, samozrejme, ze najdolezitejsi je aktualny stav, ale pozor na to LPG a na dovod preco ho majitel predava tak skoro (ak je pravda, ze ho nema ani 2 roky).
poprosim nazor na
http://mazda-6.autobazar.eu/20-mzr-cd-t ... 74237.html
hlavne na spolahlivost konktretneho motora a jeho vydrz.
http://mazda-6.autobazar.eu/20-mzr-cd-t ... 74237.html
hlavne na spolahlivost konktretneho motora a jeho vydrz.
idem ho zachvilu pozriet, potom napisem co sa zistilo
CheZteR: zapis si hlavne VIN alebo aspon cislo protokolu EK, potom sa bude dat zistit viac 
zdravim,
vedeli by ste poradit SUVoidne auto (vyssia svetla vyska, nech o nieco lepsie zvlada teren a sneh, ale relativne vhodne aj na dlhe cesty po dialnici), dlzka do 4,5m a cena medzi 20 000 - 30 000 (za nove)? Celkom sa mi paci jeep compass, tak ci nepoznate k tomu nejake vyhodnejsie alternativy
vdaka
//vdaka za karma tip, dacia duster je tiez urcite auto
vedeli by ste poradit SUVoidne auto (vyssia svetla vyska, nech o nieco lepsie zvlada teren a sneh, ale relativne vhodne aj na dlhe cesty po dialnici), dlzka do 4,5m a cena medzi 20 000 - 30 000 (za nove)? Celkom sa mi paci jeep compass, tak ci nepoznate k tomu nejake vyhodnejsie alternativy
//vdaka za karma tip, dacia duster je tiez urcite auto
Neviem, kto ti to poradil, ale nebola to zlá rada... Duster je najviac muziky za najmenej peňazí... Samozrejme to ale nie je voľba pre každého, hlavne pre tých, pre ktorých je auto aj symbolom spoločenského postavenia. Mne osobne zase napr. Jeep nič nehovorí a pravdepodobne by som si auto americkej značky nikdy nekúpil, pretože sú väčšinou 10 rokov pozadu (kvalita montáže, štandard použitých materiálov, konštrukcia podvozkov, motory).
Za 20 000 máš Dustere v najvyššej výbave, so všetkými možnými packetmi, 4x4 s metalízou a furt ti ešte 3 a pol zostane. Ak benzín tak aj 5.
Ale nie je to ukazovateľ spoločenského statusu. Paradoxne - myslím si, že kto je schopný si kúpiť Daciu má zrejme väčšie sebavedomie ako niekto, kto si kupuje auto ako symbol svojho postavenia.
Ale nie je to ukazovateľ spoločenského statusu. Paradoxne - myslím si, že kto je schopný si kúpiť Daciu má zrejme väčšie sebavedomie ako niekto, kto si kupuje auto ako symbol svojho postavenia.
Ja by som bral novu Mazdu CX-5 2.2D