Need for speed Most Wanted
v jednom e-shope to bude az 25.novembra, viac info na:
Kód: Vybrať všetko
http://www.bontonland.cz/hry/sportovni/Need-for-speed-Most-Wanted-cestina-zdarma-304389.html?referrer=mafrainac auta sa tam podla mna nicit budu pozri na ten druhy alebo treti obrazok to policajne auto ma pokriveny predny naraznik...aj ked to su len previews..
chcel by som konecne nejaku hru kde ked narazis v 200 tak je auto na 100 000 000kusov ked v 100 tak ho uplne znicis a zomres a ked v 60 tak je nepojazdne....radsej keby sa dalo savovat v strede zavodu a ultrarealisticke nicenie by som bral....aky je vas nazor?
ano a to rozpadanie auta by tvoja masina neznesial a hra by sa zmenila na slideshow. mozu spavit hru co bude ultra realna ale bude aj ultra narocna.gandus napísal:inac auta sa tam podla mna nicit budu pozri na ten druhy alebo treti obrazok to policajne auto ma pokriveny predny naraznik...aj ked to su len previews..chcel by som konecne nejaku hru kde ked narazis v 200 tak je auto na 100 000 000kusov ked v 100 tak ho uplne znicis a zomres a ked v 60 tak je nepojazdne....radsej keby sa dalo savovat v strede zavodu a ultrarealisticke nicenie by som bral....aky je vas nazor?
nie, kazdy kto nicenie nechce, nech si ho vypne...mne ani tak nejde o ten graficky efekt toho nicenia...ale je to prilis arkadovite ked vies ze mozes ist 200 lebo obla stena ta podrzi a presne ta vynesie zo zakruty alebo prejst 350-tkou cez tunel a potom sa bokom zastavit o lampu lebo to je rychlejsie ako dobrzdovat na 120...rozumies...ked znicis auto, prehras..a este si to potom aj zaplatis.., a ked znicis ferrari zaplatis omnoho viac ako ked znicis fiat punto, samozrejme.s10® napísal:ano a to rozpadanie auta by tvoja masina neznesial a hra by sa zmenila na slideshow. mozu spavit hru co bude ultra realna ale bude aj ultra narocna.
-
Lord PROXI
King
- Kontaktovať používateľa:
Ak chces nicenie aut tak si zahraj JUICED.gandus napísal:
nie, kazdy kto nicenie nechce, nech si ho vypne...mne ani tak nejde o ten graficky efekt toho nicenia...ale je to prilis arkadovite ked vies ze mozes ist 200 lebo obla stena ta podrzi a presne ta vynesie zo zakruty alebo prejst 350-tkou cez tunel a potom sa bokom zastavit o lampu lebo to je rychlejsie ako dobrzdovat na 120...rozumies...ked znicis auto, prehras..a este si to potom aj zaplatis.., a ked znicis ferrari zaplatis omnoho viac ako ked znicis fiat punto, samozrejme.
Ale na toto sa už teším,NFSU1,2 bolo popixi,ale toto bude COOOOOOL
Keby to už vyšlo
-
Lord PROXI
King
-
LorD SnaP
Expert
ano bude sa dat byt fizlom aj Lan budeusefull napísal:Neviete ci sa da byt fizlom??? a ci je multiplayer cez lan?
a tym fizlom to je onicom musite narazat do aut a tym im uberat zivoty a tak ich chitit
a pozrite si toto:
Kód: Vybrať všetko
http://needforspeed.sk/EDIT:
Carlist - Most Wanted
- 1954 Corvette
- Aston Martin DB9
- Audi TT 3.2 V6
- BMW GT4
- BMW M3 GTR
- Chevrolet Corvette
- Dodge Viper
- Fiat Coupe