Skinheads

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
zelovoc
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

A Zelovoc, no ty to pritahujes. Hoci nevedomky a nechtiac, furt to schytas ty...
no neviem cim to bude ale niekde davnejsie som pocul ze ked je taky ten skin ozraty a hce sa bit tak vyskakuje do ludi, ktori su vyssi od neho. ale ze by som bol az taky velky? aspon ze mam vsetky zuby pokope
jojo
Expert
Expert

Príspevok od používateľa jojo »

No, ako tak citam, zda sa, ze nie som jediny, kto ma so skinmi pozitivnu skusenost... Akorat, ze nutkanie vclenit sa do davu niektorych nuti okamzite dodat, ze to bola skor vynimka ako pravidlo (ktore sice sami osobne nezazili, ale dogma hovori, ze take ma byt). Zaujimave. Myslel som, ze ti, co najviac nadavaju, maju osobnu zlu skusenost a nie to len niekde poculi.

K tym, co sa nevyhnu matke s kocikom a potrebuju niekoho za kazdu cenu mlatit... K tomu, ze by sme ich "mali vyhodit"... Nie je treba. Takito v ziadnej slusnej NS organizacii nikdy nemali miesto. Oholena hlava este neznamena, ze je jej vlastnik uvedomely NS!
deblasco
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deblasco »

jojo napísal:No, ako tak citam, zda sa, ze nie som jediny, kto ma so skinmi pozitivnu skusenost... Akorat, ze nutkanie vclenit sa do davu niektorych nuti okamzite dodat, ze to bola skor vynimka ako pravidlo (ktore sice sami osobne nezazili, ale dogma hovori, ze take ma byt). Zaujimave. Myslel som, ze ti, co najviac nadavaju, maju osobnu zlu skusenost a nie to len niekde poculi.

K tym, co sa nevyhnu matke s kocikom a potrebuju niekoho za kazdu cenu mlatit... K tomu, ze by sme ich "mali vyhodit"... Nie je treba. Takito v ziadnej slusnej NS organizacii nikdy nemali miesto. Oholena hlava este neznamena, ze je jej vlastnik uvedomely NS!
ono to je sice pekne co hovoris, ale neospravedlnuje to nasilie ani na tych ktory maju tmavsiu pokozku pleti ako ty ci ja... ty mas proste nazor na vec taky ze cudzinci tu nemaju co robit... jeden taky cudzinec, povodom z Portugalska, trosku snedsi ale rozprava po slovensky tak ze by kadejakych "radobyslovakov" (vcetne mna) aj zahanbil... tak on je prosimpekne vystudovany chirurg, je docentom a do profesuri mu uz toho vela nechyba, verim ze sa nim aj stane pretoze je naozaj kapacita vo svojom odbore, tento clovek v minulom roku zachranil mojmu otcovi zivot... takze o5, ja som len rad ze niektori prisli a ostali... ti co sa knam dostanu na VS tak ti mozu nasu mentalitu a nazori iba obohatit... ti ktori utekaju pred prenasledovanim z vlastnej krajiny, hoci aj nevzdelani rolnici, su tiez ludske bytosti ktore si rozhodne nezasluzia nasu ignoranciu...
zda sa mi ze nejako rychlo sme zabudli na to ze pred par rokmi sme boli na ich mieste a nasi rodicia, sa bali utekat do inej kraijny iba preto ze sa mozno bali takych ludi ako su NS...

beriem tento topic ako priestor na diskusiu, preto na jednej strane sa snazim pochopit vas NS a na druhej strane by som strasne chcel aby ste pochopili vy mna... viem ze vas postoj asi tazko zmenim, je mi nerealne, ze po nejakom mojom prispevku by tu niekto napisal: "ahaaaa!!! uz mi to zaplo, koncim s NS..." (joke)
ale na druhej strane nemozete ani vy odomna chciet aby som prijal vasu filozofiu...
takze navrhujem aby sme sa prestali osobne urazat, abytocne tak invalidujem samych seba a zacali sa sustredit na temu...
(mods nespite!!!) :)

dik za "novy" zaciatok 2 all...
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

no len vzdy som neprisiel na to ze kto je horsi ci cigani abo skini

rozdiel iba v tom bude ze cigan kradne a skin ne (asi)
Retsko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Retsko »

Pozri, jojo, nemozes donekonecna skryvat agresivitu NS... A navyse bolo tu zopar negativnych prikladov a skusenosti, no ty si si ich akosi nevsimol...

Myslim ze uz sme prestali pisat aj o cernochov, dovod som zistil, preco ich mlatite (HIV), teraz prejdime na ciganov. Pisal som este davnejsie o tom, ze su kocovnici a teda sa nedaju vyhnat do stanice odkial vysli... Ich domov je vsade a nikde a ide tu aj o ich nasilne usadenie a snazenie zaclenit do spolocnosti statom... Vysvetli mi, preco mlatite romov, resp. ciganov...?
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

ta preco asi tak mlatia romov (okrem ineho)
sa pozri kolo seba nevim odkial si ale prid na vychod dakedy SNV a okolie iba v snv mame 3 osady si nevies predstavit aky bordel nehumanny robia
Napr taky slovensky raj je taky zdemolovany hadaj kym....... Rieka hornad sak oni na hornade peru kupu sa....... a sa oco rybar cuduje preco nesu ryby v hornade ides po meste a ked dakych stretnes ta 99% do teba zacnu ripat(prinajlepsom) zober taky mestsky buletin do ruky a pozri policajne okienko ....... prid na ich osadu dakedy a odporucam pozriet si okolite dedinky napr letanovce , hranovnica , rudnany a koopu inych a zizstis preco biju romov. Aj ja by som ich bil....... Az nato ze v SNV skini nesu lebo nemaju sancuuuuuu. Prilis velka presila ..... Dakedy boli no len zistili ze to nema zmysel lebo casto koncili v nemocnici abo co. Uz si dufam pochopil preco nemaju radi romov a ani ja ich nemam rad a to mam silne hipisacke sklony no len si neviem pomoct proste ti romovia mi idu proti srsti. pridu ku tebe a zacnu zobrat penezi a jedno im je co si ked im nedas zmltia ta
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

deblasco mne ten doktor z Portugalska nevadi.. preco by mal?
deblasco napísal:zda sa mi ze nejako rychlo sme zabudli na to ze pred par rokmi sme boli na ich mieste a nasi rodicia, sa bali utekat do inej kraijny iba preto ze sa mozno bali takych ludi ako su NS...
Nezmysel. Ludia sa predsa nabali z obavy pred ludmi v zahranici ale kvoli vlastnemu systemu doma.

Takyto zvrateni humanisti ako ty v kazdej krajine privedu biele europske narody k zaniku a k postupnemu vymretiu... ale tazko to hovorit niekomu pre koho je jeho krv len "gulas"

We must secure the existence of our people and a future for White children.
Because the beauty of the White Aryan woman must not perish from the earth.
Retsko
Medium Professional
Medium Professional

Az tak velmi ti zalezi, aby sa tvoja krv "nepomiesala"???
jojo
Expert
Expert

Retsko napísal:Az tak velmi ti zalezi, aby sa tvoja krv "nepomiesala"???
Ano. Nechcem mat vnucku briketu s IQ 80. Nechcem mat susedov, ktori v zivote nepoculi slovne spojenie "nocny pokoj". Nechcem zit medzi privandrovalcami, pre ktorych je jedinou normou prava to, kto ma ostrejsi noz. Nechcem, aby vsetky moje prispevky statu vyzrali prismudnuti darmozraci. Nepaci sa mi genocida ani prislusnici narodov, pre ktorych je narodnym sportom (napr. Rwanda, Etiopia, Kongo, Zimbabwe, Pobrezie slonoviny, Somalsko...) nevidim najmensi dovod, preco by som chcel mat v rodine niekoho, kto len predvcerom priliezol spod palmy, kde jeho rod uz 50 generacii sedi a caka, kedy spadne kokos. Nemam tuzbu zit s rasou nepoznajucou hygienu a rozvlacajucou choroby. Netuzim po tom, aby som dievcata z rodiny musel dnom aj nocou s brokovnicou v ruke strazit pred ciernymi aidsakmi presvedcenymi, ze sa vyliecia znasilnenim panny. Netesim sa na to, ze aj v nasom state vdaka ciernym pristahovalcom skor ci neskor vzniknu "no-go areas" (miesta, kam biely nevstupi, ak nechce prist o zivot). Staci?
jojo
Expert
Expert

deblasco napísal: ale na druhej strane nemozete ani vy odomna chciet aby som prijal vasu filozofiu...
Dobre. Tak sa zamysli nad svojou filozofiou na nazornom priklade. Poziadas o sluzobny byt, a kedze to robis v Kosiciach, promptne ho dostanes -- na Luniku IX. Nastahujesa sa tam? Budes tolerovat odlisnosti, ktore su predsa iba vo farbe pleti a v nicom inom? Nepredpokladam, ze by si bol schopny odpovedat pravdivo, ale za pokus to stoji.

Po-kry-tec-tvo!

P.S.: Ja (predpokladam, ze na rozdiel od vsetkych vas ostatnych) som na Luniku IX nejaky cas byval. Staci to ako odpoved, preco nemam rad ciganov, alebo treba nechutne podrobnosti?
jojo
Expert
Expert

Yo Yo Band - Gejza (hip-hop s nimi, reggae chlapciskami)

Vod večera do rána mi nad hlavou
denně zuří mejdlo kde lidi děsně řvou
lidi děsně řvou a pak se tady rvou
a nožema se hrozně rychle pořežou
bydlí tam ňákej divnej chlápek Gejza
kterej mi každou noc tvrdí že prej za
deset minut nejpozdějc všechno skončí
ale v šest ráno tam ještě někdo tančí.

Ó Gejza byl by můj dobrej kamarád
ó Gejza kdyby tak chodil aspoň občas spát.

Na schodech aspoň kilo vlašáku
a kámoši všichni rovnou z lapáku
a hnědí hadi tam v klubku tiš spěj
nedělaj vůbec nic jen pořádně zasmrděj
a ženský co vypadaj jako Michellin
zrzavej přeliv a strašně kyprej klín
plácaj se hlučně sem tam po schodech
a od levnýho chlastu jim hrozně smrdí dech.

Ref.:

Jsou čtyři ráno všude klid
jen ve čtvrtým patře slyším housle znít
hořící křesla židle vobčas taky stůl
lítají pěkně z okna na náš dvůr
tuhle zrovna zase vylít ňákej host
když dopadl na zem měl toho jasně dost
dřevěnej kabát přivezlo černý auto
vlastně druhou pomoc
tak sbohem Franto.
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

jojo napísal: Ja (predpokladam, ze na rozdiel od vsetkych vas ostatnych) som na Luniku IX nejaky cas byval. Staci to ako odpoved, preco nemam rad ciganov, alebo treba nechutne podrobnosti?
sme na tom podobne az nato ze ja anstastie nebyvam priamo v osade ale po ulici mi denne prejde 300 ciganov taze vim co to je

ale zacinaju mat strach a uz tolko nevystrajaju lebo na ulici sa zabyval mafian
Retsko
Medium Professional
Medium Professional

jojo napísal: Ano. Nechcem mat vnucku briketu s IQ 80. Nechcem mat susedov, ktori v zivote nepoculi slovne spojenie "nocny pokoj". Nechcem zit medzi privandrovalcami, pre ktorych je jedinou normou prava to, kto ma ostrejsi noz. Nechcem, aby vsetky moje prispevky statu vyzrali prismudnuti darmozraci. Nepaci sa mi genocida ani prislusnici narodov, pre ktorych je narodnym sportom (napr. Rwanda, Etiopia, Kongo, Zimbabwe, Pobrezie slonoviny, Somalsko...) nevidim najmensi dovod, preco by som chcel mat v rodine niekoho, kto len predvcerom priliezol spod palmy, kde jeho rod uz 50 generacii sedi a caka, kedy spadne kokos. Nemam tuzbu zit s rasou nepoznajucou hygienu a rozvlacajucou choroby. Netuzim po tom, aby som dievcata z rodiny musel dnom aj nocou s brokovnicou v ruke strazit pred ciernymi aidsakmi presvedcenymi, ze sa vyliecia znasilnenim panny. Netesim sa na to, ze aj v nasom state vdaka ciernym pristahovalcom skor ci neskor vzniknu "no-go areas" (miesta, kam biely nevstupi, ak nechce prist o zivot). Staci?
Heh akoby si hovoril o NS, bez toho prismudnuty... Hadzes celu celucicku rasu do jedneho vreca!!! Je to hlupe!!! V kazdej spolocnosti sa najde hlupak ktory sa lisi svojim nizkym IQ, neschopnostou cohokolvek, proste debil a v kazdej spolocnosti sa najde inteligentny, chytry a mudry clovek vysokeho IQ. Aj v celom svete, aj v europe a na vsetkych kontinentoch, aj na SVK, aj na hojkovi a u niekoho aj doma... Neda sa hodit do 1 vreca kazdeho!!!
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Odpoved Retsko.
Dr. William Pierce napísal:Finally, I believe that for many independent-minded people the problem is not being able to see the forest for the trees. What they see is that there are many individual Blacks who are intelligent, there are many moral Blacks, many industrious and self-disciplined Blacks, and many individual Blacks who are able to adapt quite successfully and even constructively to a civilized, European society. And they also see that there are many White people who are stupid, lazy, immoral, and undisciplined and are a burden on our society. These independent-minded people are focused on individual Blacks and individual Whites, and the conclusion they reach is that there are some good and useful people of all races in our society and some bad and useless people of all races.

What these independent-minded people fail to do is back off a bit and look at races as a whole. What they fail to understand is that the problem we must deal with is not the quality of the individual Negro who is living next door, or even the effect that minorities are having on our neighborhood. The problem is what Blacks as a race -- or what non-Whites generally -- are doing to our society and to our race by living among us. And it is quite clear, indisputably clear, that what they are doing as a race, as a whole, is not good. They are destroying our society and our race. That's the problem we must deal with, and all considerations of individuals become wholly insignificant in comparison.

We need to understand that every race encompasses individuals with a range of characteristics, with each characteristic distributed about some average value in a more or less bell-shaped curve. When we want to think about the effects of mixing two races together in a society, it is these average values we must consider, not individuals. For example, there are smart Blacks and stupid Whites -- a lot more of the latter these days than in the past, it seems -- but the average intelligence for Blacks in the United States is between 15 and 20 IQ points below the average for Whites. That's more than enough to make the difference between being able to sustain a modern, civilized society and not being able to keep it from sliding back into the jungle, the way every Black country in Africa for which Whites built a civilized infrastructure began sliding back into the jungle as soon as the Whites relinquished control to the Blacks during the decolonization period after the Second World War. More than that, the rare individuals who have the special abilities required to build a civilization, not just sustain one, are way out on the high side of the bell curve -- far enough out, in fact, that the Black bell curve has for all practical purposes gone to zero. Which is to say that if on the White bell curve for an average population of one million Whites there are 100 who qualify as civilization builders, as true innovators, then on a bell curve for one million Blacks the number of individuals who qualify as civilization builders is somewhere between zero and one.

These are the things that people who are able to think for themselves need to consider. They need to consider the overall effects of allowing large numbers of Blacks and other non-Whites to live among us. They need to consider the ultimate consequences of such a policy. They need to realize that as races with lower standards of performance than ours mix with us, they inevitably will pull down the overall standards for our society. Eventually they will pull us down to the level where we cannot compete effectively with other societies which have maintained their own standards.

Our independent-minded people need to think clearly about the ways in which our society already has been degraded by permitting larger and larger numbers of non-Whites to live among us. They need to look at our school problem and our crime problem and our drug problem and to understand that these are consequences of our failing to maintain a White society, and that we are suffering these consequences regardless of the fact that there are many individual Blacks who cannot be blamed for these problems. They need to understand that it is Blacks collectively, Blacks as a race, who are pulling our society down.

Our people also need to understand the true motivations of the media bosses when they respond to these problems by trying to obscure the problems and confuse us about them: for example, by campaigning against IQ testing -- or any testing of people which distinguishes them or ranks them according to ability and thereby reveals the fact of racial inequality -- and at the same time by trying to convince us that there is some mysterious benefit to be gained by having more racial diversity in our society; when they deliberately try to make us feel a sense of racial guilt by blaming Black slavery on Whites; when they deliberately use their media to encourage miscegenation; and finally, when they make the claim that there really is no such thing as race, that the whole concept of race is meaningless. Yes, we need to understand what these Jewish media bosses are up to. We need to understand the overall consequences to our people of permitting them to live among us.

Finally, let me leave you with this thought. If the idea of inferiority and superiority bothers you, if you Don't like the idea of categorizing Black society in Nigeria or Uganda, with its enduring institution of slavery, as inferior to White society, just think of it as different. And just realize that when people from a different race are mixed with ours, we will become different. We will lose our racial distinctness, our very ability to think of ourselves as a race. That is why I am opposed not only to the presence of Blacks and Jews in our society, but even to the large-scale presence of races I respect, such as the Japanese. Mixing leads to the loss of distinctness, to the loss of identity. And the loss of identity leads inevitably to death.
deblasco
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Aryan Angel napísal:deblasco mne ten doktor z Portugalska nevadi.. preco by mal?

Nezmysel. Ludia sa predsa nabali z obavy pred ludmi v zahranici ale kvoli vlastnemu systemu doma.

Takyto zvrateni humanisti ako ty v kazdej krajine privedu biele europske narody k zaniku a k postupnemu vymretiu... ale tazko to hovorit niekomu pre koho je jeho krv len "gulas"

We must secure the existence of our people and a future for White children.
Because the beauty of the White Aryan woman must not perish from the earth.
...preco by (ne)mal!? tak teraz si series sam sebe do huby... pred par postami sa tu tvrdilo ze farebny cudzinec=zly cudzinec a proste ma ist domov lebo su to opice... (volne parafrazovane duchaplne posty NS)
a on je hnedy... takze ako chcete odlisit opice od rozumnych cernochov, myslel som si ze tuto otazku chcete raz a navzdy riesit definitivne!?

toto mi prosim ta vysvetli, v com som zvrateny? v tom ze odmietam nasilie??? kto znas je zvrateny? sa zamysli... ostatny normalny si spravia usudok, ale ti si mimo kamo...
nepovaujem sa za humanistu ale pacifistu. moja krv je moja krv a teba do nej nic, ja som snou spokojny tak ako som, ty tu hovoris o cistote rasy a ja ti hovorim ze nieco ako cista rasa neexistuje tak sa z toho spametaj, na to bola mierena narazka o "gulasovej krvi"... neskutocnym sposob vytahujete vetu-dve z prispevku a prekrucate to alebo ako keby naschval, ked sa to da aspon trosku inac vysvetlit, tak to urcite urobite...

PIXE to mozno tam akoze neni!?!?!?!?! precitaj si tu vetu este raz a to MOZNO tam nevynechaj... hm, dobre, nie, ako sa razom zmenil vyznam vety... moi rodicia sa bali emigrovat lebo nevedeli s cim mozu ratat alebo s cim sa stretnu v zahranici... to mozno som tam dal preto aby som poukazal na to ze NS je v niektorych kraijnach hrozbou, takze vyslovil som domnienku...chapes rozdiel medzi domnienkou a faktom?

som zvedavy co o5 "vystrihnes" prekrutis a vratis mi to naspat... lebo demagogia a zavadzanie vam NS ide perfektne ...
deblasco
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

jojo napísal: Dobre. Tak sa zamysli nad svojou filozofiou na nazornom priklade. Poziadas o sluzobny byt, a kedze to robis v Kosiciach, promptne ho dostanes -- na Luniku IX. Nastahujesa sa tam? Budes tolerovat odlisnosti, ktore su predsa iba vo farbe pleti a v nicom inom? Nepredpokladam, ze by si bol schopny odpovedat pravdivo, ale za pokus to stoji.

Po-kry-tec-tvo!

P.S.: Ja (predpokladam, ze na rozdiel od vsetkych vas ostatnych) som na Luniku IX nejaky cas byval. Staci to ako odpoved, preco nemam rad ciganov, alebo treba nechutne podrobnosti?
jojo, zatial iba o arianovi si myslim svoje, neznizuj uroven svojich prispevkov na jeho uroven...

1) ktora firma do pixle ma na lunikuIX sluzobne byty!?!?!?! toto je pixovina uz len ako hypoteza... takze na ostatne veci reagovat nebudem...

2) citujem: "Nastahujesa sa tam? Budes tolerovat odlisnosti, ktore su predsa iba vo farbe pleti a v nicom inom? "
nebud vymet kua... niekam by som sa nastahoval, pokial je tam cisto, pokial je tam istota ze moje deti nebehnu pod auto lebo za domom mi ide ja neviem dialnica... pokial XY dalsich veci je splnenych...
ALE OPAKUJEM JE MI JEDNO CI TAM BYVAJU CIERNY, ZLTY, ZELENY, ORANZOVY, BIELY ALEBO BRONTOFIALKOVY!!! pokial su to slusny ludia, pomahaju udrziavat svoje okolie ciste a bezpecne, budem pri nich byvat rad a aj im pomozem, pretoze verim ze by pomohli aj oni mne...

3) na oplatku si predstav ze existuje taketo nieco... teraz tam pride skupina vylizanych fanatikov so spicatymi kuklami na hlavach s horiacim krizom a "idu robit" PORIADOK!!! (verzia s vyholenymi hlavami neprichadza samozrejme do uvahy pretoze vo vseobecnosti su NS mierumilovne vegetarianske zvieratka, ktore by ani vraskavcovi dlhoplutvemu neublizili...)

takze kto je pokrytec???

ja si stojim za svojim nazorom... ja ho dokonca aj zijem...

kdesi na vasich strankach som cital... chodte na ten a ten server, je super, ALE nezadavajte o sebe vela pravdivych informacii!!! aby vas "nenasli"...
tomuto vravim pokrytectvo, hlasat nieco a zaroven sa bat si za tym stat!!!
...v horsom pripade to prestava byt pokrytectvo a zacina to byt xenofobia s paranoiou...

pre taketo veci mi vas je luto, vasa integrita trpi tym kazdy den... a urcite cim dlhsie v tom zijete, tym je horsie a nemoznejsie si pre vas priznat ze vcom a preco su vase nazory ujete...
Retsko
Medium Professional
Medium Professional

Jes Deblasco, stoj si za svojim... Paci sa mi, ze ma niekto aj vlastny nazor a necituje hlupo vety pisane niekym inym... Je pravda, ze jojo s aryanom tieto nase vlastne nazory neuznavaju, oni chcu iba citacie a citacie a kvazy fakty, ale v podstate len chcu nazory niekoho znamejsieho, pricom nik okrem zastancov NS im nevyhovuje...
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

hehe deblasco sa nam rozbehol :lol:

Takze, Portugalci su pokial viem europsky narod a to ze su na juhu "trosku snedsi" asi podla teba znamena, ze ich chcem pozabijat :lol:

Ja neviem, mozno to nie je cisty portugalec povodom ale kto mal vediet? :) To ako keby si napisal ze doktor z anglicka.. a pritom mozes mysliet pakistanca :))
som zvedavy co o5 "vystrihnes" prekrutis a vratis mi to naspat... lebo demagogia a zavadzanie vam NS ide perfektne ...
lol.. ty si skor rozmysli co napises :P

Inak porovnavas "fanatikov so spicatymi kuklami" s niekym kto pride robit bordel alebo ako? :) Vsak tam kde je potrebne spravit poriadok, tam ho urobit treba. :)
kdesi na vasich strankach som cital... chodte na ten a ten server, je super, ALE nezadavajte o sebe vela pravdivych informacii!!! aby vas "nenasli"...
tomuto vravim pokrytectvo, hlasat nieco a zaroven sa bat si za tym stat!!!
No vyborny priklad.. prepac ale zase "ti to musim cele prekrutit" :lol: pretoze tu ide o tramtadadaa bezpecnost a nie o pokrytectvo.

Ale fajn.. aspon si Retsko uzil svoju detsku radost :) Neviem citaciu som daval len ja, joja do toho nezatahuj :) A ty vlastne nemusis citovat "hlupo vety pisane niekym inym", ty si ich napises sam. HipHop s vami.
Rubiki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Rubiki »

no mne raz jeden NS poslal toto :

Kód: Vybrať všetko

http://www.nsec-88.org/fortis/menu/NS_FAQ_-_18_otazok_o_narodnom_socializme.html
A zda sa my ze tam je napisanych par pekne velkych bludov :shock:
Nie malo som sa sulal pod stolom :lol:
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Národný socializmus je súhrnom vesmírnych právd - Božích zákonov? :)
Napísať odpoveď