Rychla pozicka
Rychla pozicka
Zdravim,
potreboval by som vybavit pozicku cca 1500€ do pondelka. Najneskor v pondelok rano potrebujem mat peniaze. Viete mi nieco poradit? Co "najvyhodnejsie", doba splacania co najkratsia idealne s moznostou predcasneho vyplatenia. Najlepsie od banky (aj ked neviem ako a ci vobec ordinuju cez vikend), nie nejaki pofiderni sukromnici.
Dakujem.
(ak by to malo byt pokladane za reklamu na spolocnosti / produkty, piste mi do sprav prosim)
potreboval by som vybavit pozicku cca 1500€ do pondelka. Najneskor v pondelok rano potrebujem mat peniaze. Viete mi nieco poradit? Co "najvyhodnejsie", doba splacania co najkratsia idealne s moznostou predcasneho vyplatenia. Najlepsie od banky (aj ked neviem ako a ci vobec ordinuju cez vikend), nie nejaki pofiderni sukromnici.
Dakujem.
(ak by to malo byt pokladane za reklamu na spolocnosti / produkty, piste mi do sprav prosim)
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Rychla pozicka
...za takýchto podmienok ti nikto výhodne nepožičia...ak si v núdzi a peniaze súrne potrebuješ, každý bude mať záujem ošklbať ťa ako sliepku, lebo nemáš na výber...z tých najznámejších môžeš skúsiť pohotovosť...ale nemám s nimi skúsenosti, nepožičiavam si...
-
audiotrack
VIP
na druhú stranu, požaduje smiešne málo. 1500€ by som ani bankou neriešil, toľko by sa mi dokázali poskladať aj kamaráti a isto by mi dali lepší úrok, alebo dokonca bez úroku. Takže banka nemá dôvod ho ošklbávať. Nezarobí na tom nič (aj keby mu dá mega úroky, kápne jej z toho iba pár euro). Myslím že ak je ich klientom, a má na účte obraty že má ako preukázať svoju solventnosť, tak nie je problémGrim napísal:...za takýchto podmienok ti nikto výhodne nepožičia...ak si v núdzi a peniaze súrne potrebuješ, každý bude mať záujem ošklbať ťa ako sliepku, lebo nemáš na výber...z tých najznámejších môžeš skúsiť pohotovosť...ale nemám s nimi skúsenosti, nepožičiavam si...
Tak tak, pokial mas ucet v banke a pravidelny prijem, urcite nebude problem v banke. Kontokorent davaju aj ked clovek nechce a na par tisic bezucelovy mi tiez stale blika v internet bankingu. Na to staci par klikov a mas peniaze na ucte do hodiny. I ked neviem ci cez vikend.
Banka velmi nezarobi, to je fakt. A s nejakymi uzernikmi by som sa velmi nerad spolcoval.
Jedine co ma tlaci je cas, treba to do pondelka.
Jedine co ma tlaci je cas, treba to do pondelka.
-
uplink
VIP
Máš účet v nejakej banke? TB teraz poskytuje bezúčelovú pôžičku do výšky 0 - 30 000 eur, záleží ako moc tam leješ peniažky mesačne. Nepýtajú sa na čo a čas máš od 1-60 mesiacov na splatenie. V prípade 30k tuším aj viac, len potom sú úroky vysoké.
-
Grim
Darca
http://www.tatrabanka.sk/sk/personal/uv ... -uver.html
...cez víkend asi ťažko...a doba schvaľovania je cca 24 hodín...
...cez víkend asi ťažko...a doba schvaľovania je cca 24 hodín...
-
uplink
VIP
Preto som sa pýtal či je v nejakej banke, možno TB. Ten úver o ktorom píšem ja je predschválený, dá sa vybrať kedykoľvek online, z PC, alebo cez mobil. Teda aspoň mne tam svieti stále istá suma a stačí len ťapnúť či chcem, alebo nie.
-
Grim
Darca
...ty si trt, jasné že ti to svieti...ale niekto, kto si potrebuje požičať asi nemá 20 000 na účte alebo obraty ako ty...myslíš, že by to ponúkli nejakej nule, ktorá na účte otáča 50€ mesačne?...lebo mne na IB nič nesvieti...
1500€ by sa malo dat vyriesit aj kreditkou napr. Zuno. Tam je nejak 2mesiace na splatenie aj bezurocne.