Tablet do 300e
Tablet do 300e
Ahojte chcem sa spýtať aký tablet by ste odporúčali do 300eur , zatiaľ vyberám medzi ipad mini , ipad 2 , google nexus , alebo acer iconia tab a700 čo Vy nato?
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Tablet do 300e
cize chces sedem palcovy? fajn, aspon jeden parameter z toho kvanta sa da domysliet. Skus este napisat ostatne co pozadujes a preferujes, lebo takto poradit je fakt len o tom ze si hodis mincou ked si nic nenapisal
No 7 alebo 10
Sám neviem či je lepšie ísť do iOS (nikdy som iOS nemal) , alebo ostať verný androidu ... inak hľadám najlepší pomer cena/výkon.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
-
audiotrack
VIP
no minimalne v tej uhlopriecke si sprav jasno. A pomer cena vykon nenajdes pri ipadoch. Tie su predrazene, a zas taka slava to nie je. Najdes aj lacnejsie a lepsie
Asi skôr 10" , popravde aj mne je apple proti srsti
Ten ASUS MeMO vypadá skvele nejaké osobné skúsenosti?
-
MichalkoOo
Zablokovaný
je podobný ako nexus 7 a s ním mám výborné skúsenosti
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
Ja by som siel do ipadu
Napr. pri porovnani 7" nexusu a ipadu mini je nexus vykonejsi asi len na papiery.
V reale je ale casto krat lepsi ipad co sa tyka sviznosti, nesekania hier/aplikacii atd.
iOs je stale o krok vpred pred androidom. Na appstore je ovela viac aplikacii urcenych na tablet nez na play store
Po pozreti recenzii a porovnani obidvoch tabletov pojdem osobne urcite radsej do ipadu mini
Este ale pockam lebo coskoro by mal byt ohlaseny ipad mini2 s retina displejom a kupim radsej ten
Napr. pri porovnani 7" nexusu a ipadu mini je nexus vykonejsi asi len na papiery.
V reale je ale casto krat lepsi ipad co sa tyka sviznosti, nesekania hier/aplikacii atd.
iOs je stale o krok vpred pred androidom. Na appstore je ovela viac aplikacii urcenych na tablet nez na play store
Po pozreti recenzii a porovnani obidvoch tabletov pojdem osobne urcite radsej do ipadu mini
Este ale pockam lebo coskoro by mal byt ohlaseny ipad mini2 s retina displejom a kupim radsej ten
A tak isto má iPad mini omnoho kvalitnejší displej a spracovanie...
-
MichalkoOo
Zablokovaný
iPad mini je predražená sračka so slabým rozlíšením a hnusným uzatvoreným systémom .
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
Myslim, ze s tebou nema cenu ani diskutovat ... Dufam, ze autor temy bude aspon trochu rozumny a nenecha sa otupit tvojimi prispevkami
-
MichalkoOo
Zablokovaný
ja dúfam že bude trochu rozumný a nekúpi niečo čo mu konkurencia ponúka za polovicu
. A ešte s neporovnateľne lepším systémom
-
audiotrack
VIP
no jo, to "omnoho kvalitnejší displej" je 1024×768 pixelov a 163ppi kým nexus 7 má 1280×800 HD a 216ppi. O kvalite procesora ani nemá zmysel písať, lebo ten je pri nexuse o 2 triedy lepšíArAsHiD napísal:A tak isto má iPad mini omnoho kvalitnejší displej a spracovanie...
Radioactive_Mouse: hej papierovo je nexus lepší, ale nie IBA papierovo. Stačí si pozreť antutu benchmarky napríklad, alebo hociktoré iné. Jednoducho má lepší výkon. S tým sa musíš zmieriť. Tu dole ich máš: http://www.notebookcheck.net/Review-App ... 248.0.html
len vypíšem ak sa niekomu nechce klikať a scrolovať:
ipad mini: 750 bodov
nexus 7: 1599 bodov
keby o nejakú desiatku tak nepoviem, ale to je dvakrát toľko
-
uplink
VIP
A700, ak chceš fHD, ak Ti stačí HD ready, tak memo.
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
Mas pravdu zle som sa vyjadril ... Parametre ma lepsie aj v skutocnosti, len som tym chcel povedat, ze aj ked ma v testoch nexus 2x vyssi vykon tak v praxi pri pouzivani to casto krat vyzera ako by to bolo opacne, ze ipad ma 2x vyssi vykon.
pre nexus hovori len ta cena. Momentalne by som ale nekupoval 7" tablet a pockal co prinesie ipad mini 2 a aku bude mat cenu
Michalkooo neviem ci niekoho zaujimaju hentake zaujate prispevky. Najlepsie je vykrikovat "neporovnatelne lepsi system","predrazena sracka" atd. ze? To autorovi temy vela pomoze
pre nexus hovori len ta cena. Momentalne by som ale nekupoval 7" tablet a pockal co prinesie ipad mini 2 a aku bude mat cenu
Michalkooo neviem ci niekoho zaujimaju hentake zaujate prispevky. Najlepsie je vykrikovat "neporovnatelne lepsi system","predrazena sracka" atd. ze? To autorovi temy vela pomoze
-
audiotrack
VIP
no vyzerá, lebo ios je tak odladený (kým načítava, tak ti pustí nejaký efekt a podobne) čiže máš klamlivý pocit plynulosti. Ale stačí spustiť náročnejší program (najlepšie viacero, nech sa prejaví multitasking), a uvidíš rozdiel.
na druhú stranu, ak požaduje niekto výkon, nekúpi si 7 palcový prerastený mobil. Tam ani film poriadne nepozre, ani surfovať si nezasurfuje... To mi príde také ani mobil ani tablet a osobne by som nevidel v takom využitie. Radšej choď do 10 palcového (aj to sa ti časom bude zdať malé)
na druhú stranu, ak požaduje niekto výkon, nekúpi si 7 palcový prerastený mobil. Tam ani film poriadne nepozre, ani surfovať si nezasurfuje... To mi príde také ani mobil ani tablet a osobne by som nevidel v takom využitie. Radšej choď do 10 palcového (aj to sa ti časom bude zdať malé)
-
MichalkoOo
Zablokovaný
To je plynulosť jak windowsphone.. Môžeš si honiť že akú nádhernú animáciu má spúšťanie aplikácie a zapneš náročnú hru a si v pi*i
-
hojko
Site Admin
Nexus 7 alebo Huawei Mediapad (nie lite verzia!!!)
Kedze Mediapad bol v akcii u operatorov, uplne novy by si nemal mat problem zohnat za nejakych 170 eur na inzerat.
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
Nj aj som si myslel, ze ty si videl ipad jedina tak na obrazku. Ale tak komu niet rady tomu niet pomociMichalkoOo napísal:To je plynulosť jak windowsphone.. Môžeš si honiť že akú nádhernú animáciu má spúšťanie aplikácie a zapneš náročnú hru a si v pi*i
-
MichalkoOo
Zablokovaný
to video je pekný oje* kedže tie hry som hral na slabšom HW plynule
Narozdiel od teba som držal v rukách ipad 1,2,3,4 a mini a nebolo to v predajni datartu
Je to kus šrotu za tú cenu
Narozdiel od teba som držal v rukách ipad 1,2,3,4 a mini a nebolo to v predajni datartu
Je to kus šrotu za tú cenu