AVI prehráva 2 audio stopy naraz
AVI prehráva 2 audio stopy naraz
Mám problém- videá vo formáte AVI, ak majú 2 audio stopy- dva dabingy, sa mi prehrávajú naraz obe- a ukazuje že video má iba jednu- čiže sa to nedá zmeniť- ak použijem na to napr. Media classic player, tak tam sa spustí iba jedna a dá sa zmeniť- čo mám robiť, aby to šlo aj vo windoes media playeri?? Dakujem.
Re: AVI prehráva 2 audio stopy naraz
Co ti na mpc nevyhovuje, ze ho nemozes pouzit alebo nainstalovat?
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Na MPC ci WMP by mi vadilo asi vsetko.
Stiahni si KMPlayer a spokojne si uzivaj
Neviem preco ludia chcu pouzivat WMP, ked je to srot.
Stiahni si KMPlayer a spokojne si uzivaj
Neviem preco ludia chcu pouzivat WMP, ked je to srot.
nehádam sa že to sú najlepšie prehrávače, ale mne postačujú- využívam ich najmä len na "náhľad" teda keď video po vyrenderovaní alebo stiahnutí kontrolujem, či je celé, aký má zvuk a pod.
mám film s dvoma dabingami-
v WINDOWS MEDIA PLAYERI mi pustí obe naraz, čiže nerozumiem nič, a nedá sa to zmeniť- ukazuje že video má iba jednu stopu
vo media clasic playeri- sa mi spustí jedna a ide to zmeniť na druhú- ten ide v pohode- to som písal len aby ste vedeli že video nie je poškodené alebo už tak spravené... a chcel by som všetko otvárať vo WMP, čie či nejak ide druhá stopa vymazať, alebo zablokovať, bez nejakých porgramov a podobného, že to iba niekde vykliknem, prípadne čo robiť?? ďakujem
mám film s dvoma dabingami-
v WINDOWS MEDIA PLAYERI mi pustí obe naraz, čiže nerozumiem nič, a nedá sa to zmeniť- ukazuje že video má iba jednu stopu
vo media clasic playeri- sa mi spustí jedna a ide to zmeniť na druhú- ten ide v pohode- to som písal len aby ste vedeli že video nie je poškodené alebo už tak spravené... a chcel by som všetko otvárať vo WMP, čie či nejak ide druhá stopa vymazať, alebo zablokovať, bez nejakých porgramov a podobného, že to iba niekde vykliknem, prípadne čo robiť?? ďakujem
-
Ryan Giggs
VIP
Prečo chceš silou-mocou použivať WMP, keď vidiš že ti to tam blbne?
dôvod som písal, že na náhlady- 30 sekundové mi to stačí, a predtým kým sa rozhodnem zmeniť prehrávač, chcem vedieť prečo to robí 
-
Ryan Giggs
VIP
Prave preto že to chceš len na nahľady nechapem prečo to toľko riešiš. Použi iny a hotovo.
ked sa môžem spýtať, tak v čom je lepší KMP než windows media player a classic?? nejdem spochybnovať ze nie je, ale ja som zatial s windows media playerom spokojný... mohol by mi to prosím niekto napísať?? ďakujem
viac video rendererov, rôzne možnosti tituliek, zvuku... skrátka hromada nastavenia. WMP nepoužívam, tak neviem v čom je taký skvelý