Tablet do 300e
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
Re: Tablet do 300e
Nj inu odpoved som od teba ani necakal, uz koncim s tymto nezmyselnym OT.
-
galbavymartin
Light Professional
Kus srotu? Prosim ta...podla toho co pises tak asi to bolo v predajni Datartu....bohuzial na tvojej strane velka zaujatost proti iOS...mal som Nexus 7 niekolko mesiacov je to dobry tablet ale spracovanie je otrasne, nato aky mal HW pri prechadzani v menu časom sekal....rozbehol som vsetky hry...teraz mam iPad 3 (spracovanie, komfort ovladania, zvukovy vystup a vydrz su neporovnatelne)..to ma iPad 3 vzhladom na rozlisenie takmer rovnaky vykon...povies ze Mini ma hrozny displej aj teraz ma este 80% 10" tabletov HD rozlisenieMichalkoOo napísal:to video je pekný oje* kedže tie hry som hral na slabšom HW plynule![]()
Narozdiel od teba som držal v rukách ipad 1,2,3,4 a mini a nebolo to v predajni datartu
Je to kus šrotu za tú cenu
Ale sa to tu rozbehlo
Zatiaľ u mňa vyhráva Asus Memo , lebo vraj ten Acer zvykne lagovať
Nenájde sa tu niekto kto má ten asus , alebo acer?
Narážal som skôr na sýtosť farieb, pozorovacie uhly atď.audiotrack napísal: no jo, to "omnoho kvalitnejší displej" je 1024×768 pixelov a 163ppi kým nexus 7 má 1280×800 HD a 216ppi. O kvalite procesora ani nemá zmysel písať, lebo ten je pri nexuse o 2 triedy lepší
Mini nema moc dobry displej, resp to rozlisenie. Podanie farieb je samozrejme oproti Nexusu niekde inde. Pokial niekto povie, ze Mini je kus srotu, nebav sa s nim, nema to vyznam a pochybujem, ze ho videl vobec na obrazku. Aj absolutny aspon trochu objektivny anti applista musi uznat, ze spracovanim je to zariadenie dokonale. A tesi ma, ze sa nasiel niekto, kto ma konecne podobnu skusenost s Nexusom ako ja. Ak to 1-2 dni nerestartnem, zacina sa spravat zvlastne nehovoriac o tom, ze to spracovanie je mozno vzhladom an cenu fajn, ale aj tak nijak slavne. Moj dost vrzga a sklo je odolne asi ako toaletny papier.galbavymartin napísal: Kus srotu? Prosim ta...podla toho co pises tak asi to bolo v predajni Datartu....bohuzial na tvojej strane velka zaujatost proti iOS...mal som Nexus 7 niekolko mesiacov je to dobry tablet ale spracovanie je otrasne, nato aky mal HW pri prechadzani v menu časom sekal....rozbehol som vsetky hry...teraz mam iPad 3 (spracovanie, komfort ovladania, zvukovy vystup a vydrz su neporovnatelne)..to ma iPad 3 vzhladom na rozlisenie takmer rovnaky vykon...povies ze Mini ma hrozny displej aj teraz ma este 80% 10" tabletov HD rozlisenie
Ja by som siel jednoznacne do ipadu. Uz zalezi na tebe ci 10" alebo 7". Ale zase klasicky ipad ma 9,7" a mini ma 7,9", co zase az taky extremny rozdiel nie je. Spracovanim, plynulostou a kvalitou aplikacii a hier nema ipad jednoducho konkurenciu. Nech si nejaki zaryti heteri pisu co chcu, je to jednoducho tak. Vacsina aplikacii na android tablety su len nafuknute mobilne aplikacie, ktore vobec nevyuzivaju priestor na displeji tabletu.
Poznam vela odporcov ios na iphone a tvrdia, ze nic ine ako android nechcu, ale sami tvrdia ze medzi tabletmi je ipad jednoducho top.
Poznam vela odporcov ios na iphone a tvrdia, ze nic ine ako android nechcu, ale sami tvrdia ze medzi tabletmi je ipad jednoducho top.
-
galbavymartin
Light Professional
Tak vrzganie Nexusu bola moja nocna mora....ja nemam nic proti iOS, androidu ci WP8..mal som vsetky 3 systemy....momentalne mam iPad 3 a Lumiu 920, tato kombinacia mi vyhovuje...