Zdravim...odisla mi moja myska a hladam nieco jej podobne pretoze som zvyknuty na tlacitka ktore sluzia ako scroll...cize ak treba vela scroolovat nemusim tocit kolieskom ale drzim iba tlacitko sipku hore alebo dole. Vid. obrazok mysky...
Takze hladam laserovu mys do 30e s ergonomickym tvarom...ak by niekto nasiel podobnu bolo by to uplne super...tato je typ genius gm-070004 ale uz sa nevyraba.
Tak to si asi nemal Logitech ... ale nejake noname
Takze si pekne krasne kup G400, laserove senzory su vsetky zle, kazdy ma prediction alebo negative/positive acceleration, najlepsie senzory su boli a budu opticke/IR
este taka otazka...k teme laser vs optika...docital som sa ze laser lepsie reaguje na hladkych povrchoch...ja mysku pouzivam na nalakovanom stole cize povrch je uplne hladky...nema ta G400 s tym problem ?
Celkom nechapem preco nepouzivas podlozku ... ale nemal by byt problem.
ja som skusal teraz na rovnom povrchu moj DeathAdder Black ktory ma tiez opticky senzor a nemal problem.
Má na výber, obetuje drôt a scroll up/scroll down a bude mať spoľahlivý senzor, alebo mu to bude skákať na krivom stole či kde to má a bude mať scroll up/down. Nepoznám lepší senzor na krivé a nehomogénne povrchy ako bluetrack.
Záleží, aj nalakovaný stôl môže mať nerovnosti a lak nie je zrovna 2x dobrý povrch pre klasické optické senzory, aspoň čo som teraz skúsil moju laserovú 3.5g DeathAdderku na nalakovanom nábytku, tak jej to robí celkom problémy