v tom jeepe som este nesedel, ale novym jeepom osobne neverim... plus opat pridam moj tvrdohlavy subjektivny nazor, ze 30 000 by som za nejake suv urcite nevyhodil... a za nove uz urcite nie
Chcem kúpiť auto
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Chcem kúpiť auto
presne tak, uplne s kolegami suhlasim, nepises ziadne presnejsie poziadavky, ale podla toho, ze Ti zalezi na svetlej vyske, usudzujem, ze asi nepojde o typicke mestske SUV (ktore v skutocnosti nikto nepotrebuje), ale budes s tym chciet aj chodit na chatu, chalupu apod., plus spominas sneh, dlzku a priestornost suvky splna tiez, atd... duster je presne stvoreny na toto, da sa slusne dovybavit a bude to stat polovicu rozpoctu... ale taky frajer, aky by si bol v X6, v tom urcite nebudes 
v tom jeepe som este nesedel, ale novym jeepom osobne neverim... plus opat pridam moj tvrdohlavy subjektivny nazor, ze 30 000 by som za nejake suv urcite nevyhodil... a za nove uz urcite nie
tak uz ked tu kazdy preferuje Duster kvoli cene tak 20 000€dat za auto s ktorym bude chodit po lesoch? tak potom uz radsej Ladu Nivu co sa tyka Dustera tak ho Niva v terene zakope do zeme
Niva je super ale komfort sa nedá s Dusterom porovnať a Niva sa do 100 000 rozpadne. Navyše priechodnosť v snehu má Niva slabú. A nie sú to báchorky starej matere, ale kamarát robí lesníka a čo to má na nej odjazdené.
Duster >> Niva
Duster >> Niva
no nehovorim ta kvalita Nivi je oslnujuca ale novu kupis za 8000€ s overenym 4X4 a na tom snehu sa urcite az tak hrozne nesprava minulu zimu som na nej jazdil a bezproblemov som presiel Čergov z jednej strany na druhu
moj nazor na Daciu: dakujem uz som zvracal
moj nazor na Daciu: dakujem uz som zvracal
-
guess.whoo
Redeemer
ten Duster ma jeden kamarat. Asi som este nesedel v pohodlnejsom aute. Motoricky tiez velmi dobre, je to sice este kratka doba na odhalenie vsetkych neduhov, ale zatial nemusel nic investovat do oprav. keby si mam vybrat tak urcite duster
bol som pozret tu Mareu, da ju za 800€, ma tam plyn, odkial to nevie, vraj z vyroby, treba menit membranu a su dierave zvody, na streche je flak ako po kyseline, lavy predny blatnik poskrabany a ohnuty, ale vraj jazdi dobre...vyskusat sme neskusali, bola to len taka prehliadka typu "isli sme okolo tak sme sa zastavili"
vraj ju kupil synovi, ktory ju nechce
moj celkovy dojem z toho auta je zly, za 800 kilka radsej felku
vraj ju kupil synovi, ktory ju nechce
moj celkovy dojem z toho auta je zly, za 800 kilka radsej felku
-
RATZINGER666
Darca
20 za duster je vela, ale to sme trochu prehnali, cena zacina na 10 000 a najvyssia vybava s benzinom vychadza na 14 000, tu snad uz nebude treba nejako dovybavovat...
niva je moja srdcovka, ale s daciou sa to moc porovnavat neda, to je pravda, su to odlisne auta
// chezter: pff, marea
niva je moja srdcovka, ale s daciou sa to moc porovnavat neda, to je pravda, su to odlisne auta
// chezter: pff, marea
-
guess.whoo
Redeemer
ja by som na tvojom mieste tu mareu nebral. vsade pisu, ze sa treba vyhnut starym fiatom, lebo ho sice kupis lacno, ale do roka das 2x tolko do oprav. navyse ked je este v takom stave...
//autoeditácia príspevku (27 Apr 2013, 13:40)
ja by som na tvojom mieste tu mareu nebral. vsade pisu, ze sa treba vyhnut starym fiatom, lebo ho sice kupis lacno, ale do roka das 2x tolko do oprav. navyse ked je este v takom stave...
//autoeditácia príspevku (27 Apr 2013, 13:40)
dakujem za plodnu diskusiu 
na duster som tiez myslel, a je to asi dost subjektivne, ale dacia nie je moj salok kavy. Vizualne sice nie je zla, ale neoslnila ma a motory mi tiez pripadaju celkom poslabsie (ak si dobre pamatam, tak max okolo 80 kW, hoci je celkom lahka no). A tiez som ocakaval aj lokalnu antipatiu k SUV, ktoru v podstate celkom zdielam, ale toto je druhe auto, ktore ma hlavne sluzit na cykloturistiku (prevazanie aspon 2 bicyklov, nejakej batoziny), lyze, atd preto sa mi paci ten priestor vo vnutri.
Ten jeep ma zaujal hlavne tym, ze je to jeep (wrangler, grand cherokee) a toto vyzera ako taky celkom zaujimavy mix na bezne vozenie s tym, ze to nie je len imageove SUV a co to by mohol zvladnut aj v terene.
Keby tak evoque bol v tejto cenovej hladine
na duster som tiez myslel, a je to asi dost subjektivne, ale dacia nie je moj salok kavy. Vizualne sice nie je zla, ale neoslnila ma a motory mi tiez pripadaju celkom poslabsie (ak si dobre pamatam, tak max okolo 80 kW, hoci je celkom lahka no). A tiez som ocakaval aj lokalnu antipatiu k SUV, ktoru v podstate celkom zdielam, ale toto je druhe auto, ktore ma hlavne sluzit na cykloturistiku (prevazanie aspon 2 bicyklov, nejakej batoziny), lyze, atd preto sa mi paci ten priestor vo vnutri.
Ten jeep ma zaujal hlavne tym, ze je to jeep (wrangler, grand cherokee) a toto vyzera ako taky celkom zaujimavy mix na bezne vozenie s tym, ze to nie je len imageove SUV a co to by mohol zvladnut aj v terene.
Keby tak evoque bol v tejto cenovej hladine
-
guess.whoo
Redeemer
Ak by si upustil od toho, ze musi byt novy, tak kupis aj Evoque 
-
RATZINGER666
Darca
jak lokalnu? ta je uplne objektivnaelessar napísal: A tiez som ocakaval aj lokalnu antipatiu k SUV
Ahojte
Co hovorite na toto
http://auto.bazos.sk/inzerat/24848650/F ... OMFORT.php
hladam take vacsie mestske priblizovadlo do 2000
Co hovorite na toto
http://auto.bazos.sk/inzerat/24848650/F ... OMFORT.php
hladam take vacsie mestske priblizovadlo do 2000
-
guess.whoo
Redeemer
mne to pride ako priliz dobra ponuka aby to bola pravda
Aj ja mam z toho taky pocit,preto som sa chcel spytat
-
guess.whoo
Redeemer
a podla stranky co tu daval kinjeril ma uz viac ako 190k najazdene
Tak originalne km po 2 majitelovi sa nezapru 
dokonca som kvoli nemu pozeral aj bazare, ale ak som vylucil podozrive najnizsie ponuky, tak to zacinalo na 40k a islo az po 70kguess.whoo napísal:Ak by si upustil od toho, ze musi byt novy, tak kupis aj Evoque
ale aj tak vzdy radsej preferujem funglovky
-
Suffel
Guru
pri dovoze 20.02.2009 to malo 79 240 km.. 12.11.2012 tam je zaznam s 187 863 km.. takze za tych tri a pol roka tych 108 000 km nieje nerealnych a k tomu to bolo aj pekne burane podla KO-cky a zaznamov s merania hrubky laku...
-
RATZINGER666
Darca
co konkretne sa Vam na nom nezda, teda okrem tych kilometrov? vyzera celkom slusne, chcelo by to lepsie fotky... ci zase opat raz v tejto dobe oblubena vlastnost neverit nikomu a nicomu? burane mohlo byt, ale nemuselo, ja mam tiez 5 plechov z 10 striekanych...
ked je dobra ponuka, treba byt obozretny, ale nie neverit... ja som zohnal dva roky dozadu sedemrocnu elantru za 1850e, uplne ako nova, 2004, plna vybava, automat (uz zrepasovany), 200kkm, vsetko slapalo na 100%, interier bez znamky pouzivania... prestrek tam bol, ale ram nepohnuty... rok jazdila bez zavahania, ale ani rok potom sa nedala predat za 2300e, lebo aj to mi ludia volali a pisali, ze co je s nou v neporiadku, co je pokazene, co treba menit, ked to ponukam tak lacno... nepomohli ani navrhy, ze im ju dam kludne aj za 3500
nakoniec sla za 2100e nejakemu holandanovi do Blavy, ci co to bolo... kludne sa teraz na nej mohol teraz vyvazat nejaky Slovak, ale holt, ti sa ma radsej vypytovali na kadejake hluposti 
ked je dobra ponuka, treba byt obozretny, ale nie neverit... ja som zohnal dva roky dozadu sedemrocnu elantru za 1850e, uplne ako nova, 2004, plna vybava, automat (uz zrepasovany), 200kkm, vsetko slapalo na 100%, interier bez znamky pouzivania... prestrek tam bol, ale ram nepohnuty... rok jazdila bez zavahania, ale ani rok potom sa nedala predat za 2300e, lebo aj to mi ludia volali a pisali, ze co je s nou v neporiadku, co je pokazene, co treba menit, ked to ponukam tak lacno... nepomohli ani navrhy, ze im ju dam kludne aj za 3500
-
Suffel
Guru
tak to mas pravdu.. ja sa tiez uz kilometrami priblizujem k stavu ktory je hore (190 000km) ale tak nemozem sa stazovat po motorickej stranke 1.6 Zetecu nemam co vytknut.. niekedy ale fakt tie fotky klamu a auto vyzera fakt velmi dobre a pri osobnej obhliadke sa najdu chyby ktore clovek pri pc nezisti.. inak benzinove focusy padaju s cenou dost dolu ako to sledujem, aj ked na 2003-ku to je nizska cena.. ale tak treba ist pozriet, ak je o to auto zaujem..
//tu su o cosi lepsie fotky: http://ford-focus.autobazar.eu/16-zetec ... 73332.html
//tu su o cosi lepsie fotky: http://ford-focus.autobazar.eu/16-zetec ... 73332.html