bezvýchodisková situácia

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
roman147
Novice
Novice

bezvýchodisková situácia

Príspevok od používateľa roman147 »

ak máte niekto s niečim podobným skusenosti, bol by som rád ak by ste zareagovali. Ide o to že som sa zaplietol s inteligentnou ženou čo už bolo dávnejšie najskor to bol čisto sexuálny vžah potom niečo viac no skončilo to a tak sme zase spolu len spávali. Stále sme boli v kontakte spoločné večery strávené s ňou boli geniálne komunikácia neviazla, plno srandy bola krásne príťažlivá no nejak som sa zlakol asi najskôr jej povahových vlastností o ktorých som si myslel že sú nezlúčitelné s mojou osobou a tak som ju pekne povedané poslal do kelu a nezvolil som príliš jemný spôsob Teraz mi chýba celá jej osoba chcel by som vrátiť jej prítomnosť jej krásnu vôňu, úsmev, spoločnosť. no mám pocit že som to posral na plnej čiare a nepojde to vrátiť spať tie veci čo som jej povedal boli fakt hrozné. viem že ako chlap by som si mal stáť za svojim a byť citovo vyrovnaný možno prvý mesiac bez nej to bolo fajn no teraz nanu musim myslieť aj keď nechcem. Myslíte že by som sa mal pokusiť o stretnutie s ňou a vyrozprávať si to ?
etc.
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: bezvýchodisková situáciua

Príspevok od používateľa etc. »

No keď to tak cítiš tak to urob. Normálne sa jej ospravedlň, vysvetli jej čo a ako a uvidíš.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: bezvýchodisková situáciua

Príspevok od používateľa audiotrack »

a nechýba ti náhodou len sex s ňou? A nahováraš si že ti chýba ona. Veď sám píšeš, že vám to nefungovalo a zase to len pri tom sexe skončilo. Ak si jej škaredo vynadal, môžeš sa skúsiť ospravedlniť a uvidíš jej reakcie. Či to príjme a bude mať záujem komunikovať, alebo príjme a bez záujmu sa zase stiahne (prípadne nepríjme).
roman147
Novice
Novice

Re: bezvýchodisková situácia

je pravda že mi chýba aj sex s ňou bola dokonalá...ale dal by som hocičo za večer strávený s ňou sex by som nepotreboval
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

Ja si skor myslim ze po sexe by si zase zaujal postoj nezaujmu.. tak to aspon byvalo u mna pri sexualnych vztahoch, hned po som sa snazil z toho vykrutit a zase po nejakom case sa nejak dovtierkat, a dokola.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

hegy, ty musíš mať minimálne 300 rokov a 50 reinkarnácii za sebou. Toľko áut čo si mal, toľko sexuálnych vzťahov, vážny vzťah z ktorého si prchol lebo si nechcel deti a všetky tie "skúseností" kde v každej téme máš čo povedať... no paráda že ťa tu máme. Časom to aj na Lesa dotiahneš
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

Pruser co ;)
(nezabudni dat basu za spam aby sa ti lepsie spalo, vidim ze uz si zase nervozny)
Awattar
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Awattar »

skus sa ospravedlnit, ale takym sposobom ze ju niekde pockas, a das jej veeeelku kiticu kvetov - ruží... ..btw, na mileticke stoja po euro :D..
roman147
Novice
Novice

keď ona nie je taká jednoduchá a naivná ako ostatné pipky mám strach že nezabodujem obzlášť ked si to zaslužim...a emám o nej žiadne info netuším kadial chodí kde sa pohybuje ani nič podobné
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

Tak keď hovoríš, že si ju škaredo pourážal a ona má naozaj rozum, tak už to budeš mať veľmi ťažké. Môžeš sa skúsiť ospravedlniť, ale radšej si dopredu nič nesľubuj, ak vieš, že si jej pozornosť už nezaslúžiš. Už bude len na nej, či tvoje ospravedlnenie prijme.
roman147
Novice
Novice

však práve...ale určite viete aké to je ked v hneve poviete to čo nechcete alebo to čo nemyslíte vážne..to sa naozaj nikomu ešte nestalo že niekoho stratil a až potom mu začal chýbať?? hovorí sa že muž začne myslieť na ženu až po tom čo žena prestane..myslim že je to celkom výstižné
etc.
Professional
Professional

Príspevok od používateľa etc. »

roman147 napísal:keď ona nie je taká jednoduchá a naivná ako ostatné pipky mám strach že nezabodujem obzlášť ked si to zaslužim...a emám o nej žiadne info netuším kadial chodí kde sa pohybuje ani nič podobné
Tak to potom nerieš a nechaj tak.
jimmy_xp
King
King

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

Napísal si to už - môžeš si za to sám, tak buď chlap a znášaj dôsledky svojich činov. Samozrejme, šanca tam možno je, skús to ako na výške pri skúške : nauč sa, priprav sa, nahoď sa a daj do toho maximum (aj keď ako to už je na výške zvykom, posledné slovo ma aj tak skúšajúci - čiže v tomto prípade ona).
kathleen
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa kathleen »

Sorry, ale ked je normalna, tak s tebou uz nic nebude chciet mat.
Napísať odpoveď