MS v hokeji, Svedsko, Finsko 2013
MS v hokeji, Svedsko, Finsko 2013
Tak o par tyzdnov to tu mame, dnes sa chlapci predviedli proti Cechov, som zvedavy na odvetu v Blave.
Co myslite mame sancu obhajit striebro alebo to bude len priprava na olympiadu a ziskavanie skusenosti pre mladsich hracov?
Co myslite mame sancu obhajit striebro alebo to bude len priprava na olympiadu a ziskavanie skusenosti pre mladsich hracov?
-
mirak2
Hardcore addict
Re: MS v hokeji, Svedsko, Finsko 2013
ja som v prvom rade vdacny, ze MS zacinaju pre nas az 3. maja, lebo 30. aprila mam deadline na diplomovku a mna by to rozptylovalo
za tych par rokov som sa naucil neocakavat radsej nic a potom byt milo prekvapeny
Dnes som fakt nečakal že to naši otočia , 3.tretina bola super
Sýkora to dal na drzovku a trochu mi bolo luto Šatana že ho trafil ten puk keď sa konečne dostal na ľad , aspoň že nie priamo do ksichtu
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
no ja mam deadline 10.5. ale do 3.5. to musim zbuchat lebo bude zle 
pripravne zapasy vacsinou nedaju ani hmlisty obraz o tom, ako bude muzstvo vyzerat na sampionate po hernej stranke, takze tieto zapasy s ceskom beriem len ako predjedlo
pripravne zapasy vacsinou nedaju ani hmlisty obraz o tom, ako bude muzstvo vyzerat na sampionate po hernej stranke, takze tieto zapasy s ceskom beriem len ako predjedlo
-
kokolinopl
Medium Expert
dufam ze sa do stvrtfinale dostaneme myslim si to bude uspech ze budeme v top 8
No len niečo vravte, ja mám od 13.05. akademický pred maturitou, tak neviem, ako bude vyzerať to učenie
Som na tom podobne ako kolega vyššie, tiež neočakávam, že budeme majstri. Hádam chlapci príjemne prekvapia
Som na tom podobne ako kolega vyššie, tiež neočakávam, že budeme majstri. Hádam chlapci príjemne prekvapia
-
guess.whoo
Redeemer
takze Gabby nepride, Kopecky uvidime dnes, ale klub vraj na Twittri potvrdil jeho ucast na MS...osobne nechapem co tam robi Bartek
Celkom sa už začínam tešiť. Minuloročné MS boli vydarené, očakávam niečo podobné aj tento rok. No radšej si človek nebude robiť plané nádeje, lebo naša repre býva vrtkavá často
štvrťfinále a vyššie je všetko super.
-
audiotrack
VIP
neviem či ma správa o Gáborikovi viac potešila alebo sklamala. Na jednu stranu je škoda že nepríde, lebo je to hráč svetového mena a určite by bola motivácia aj pre mladých hrať po jeho boku. Na druhú stranu, v repre nikdy nehral tak ako v klube. Vždy sa strelecky trápil a jedine jeho rýchlosť bola plusom pre náš tím. Ale na majstrovstvách sa celkovo nejako strácal, a teraz ešte keď toto zranenie, neviem či by bol až takým prínosom
-
guess.whoo
Redeemer
mna trosku sklamal, pretoze sa vyjadroval, ze ak nepostupia tak pride. lekari mu neodporucili hrat a rozhodol sa ze nepride. Bolo by to uplne akceptovatelne keby mu zakazal klub alebo lekari start na MS, ale toto je skor jeho rozhodnutie. Je sice pravdou, ze je to jeho vlekle zranenie, ale v poslednom zapase sezony vobec nevyzeral zraneny alebo pomalsi v dosledku tych slabin 
-
audiotrack
VIP
tak ak to takto berieš, to ma viac štve graňák ako gáborík. Tiež vyzeral byť v pohode a rozhodol sa vlastne sám
-
guess.whoo
Redeemer
no to tiez. o to vacsia skoda, ze mame nedostatok obrancov. oproti minulemu roku Chyba Baranka, Granak, Chara a este tusim jeden, nespomeniem si
-
audiotrack
VIP
nie Ivan Ďatelinka?
-
guess.whoo
Redeemer
Tomas Starosta, teraz som si to pozrel
-
kokolinopl
Medium Expert
pohodicka vyhrame nad francuzskom, nemeckom , lotysskom, rakuskom a s finskom si zahrame o tretie miesto v skupine si myslim, usa a rusko cakam hladku prehru
stvrtfinale musi kazdeho uspokojit
stvrtfinale musi kazdeho uspokojit
-
guess.whoo
Redeemer
USA nemaju velmi silne muzstvo pre tento rok..mozno sa nam podari nieco uhrat..rusi su jasni vitazi
-
audiotrack
VIP
kokolinopl: dosť odvážne tvrdenia
Francúzi nám robili obrovské problémy. Ťažko sa hrá prosti slabému súperovi keď sa útoči do obrany a treba pokrývať ich protiútoky. Nemci a rakúšania nám stabilne robia problémy. Aj keď sme proti týmto štyrom papieroví favoriti, je veľmi pravdepodobné že aspoň v jednom zápase zakopneme
Skôr si myslím že sa dokážu vyhecovať proti dobrému súperovi. Možno tých fínov by sme vedeli potrápiť. Aj ameriku vieme potrápiť, pokiaľ sa jej nepodarí újsť o dva goly
Skôr si myslím že sa dokážu vyhecovať proti dobrému súperovi. Možno tých fínov by sme vedeli potrápiť. Aj ameriku vieme potrápiť, pokiaľ sa jej nepodarí újsť o dva goly
-
kokolinopl
Medium Expert
audiotrack hej to je pravda vsetko co pises ale uz ani nasi nehraju stylom ako hravali uz to nie je hviezdne muzstvo s utocnym potencialom na urovni kanady ci rusov
-
guess.whoo
Redeemer
teraz je otazne ci si na nas budu trufat viac ako v minulosti kvoli tomu, ze nemame taky nabity kader, alebo budu mat este vacsi respekt kvoli striebru z minuleho roka s velmi podobnym kadrom 
-
audiotrack
VIP
aký rešpekt? Ten veľmi podobný tým čo získal striebro prehral s bielorusmi a nórmi