Vaše skúsenosti so zubármi | stomatológmi
Re: Vaše skúsenosti so zubármi | stomatológmi
začinam banovať že som nešiel na zubarinu... 
Re: alfadent.sk | Vaše skúsenosti so zubármi | stomatológmi
priestor sa nedá čistiť.Billy napísal:Ja som bol vcera na dentalnej hygiene na Ambroseho (BA), bol som tam 30 minut (z toho asi 10 minut som iba vyplnoval nejake debilne dotazniky), dokopy v podstate nic nespravila, iba mi skriabala zuby a nastriekala nejakym nechutnym praskom a povedala, ze si mam kazdy vecer cistit medzizubne priestory, aby mi nekrvacali dasna... Ja potom ze "fajn, co som dlzny?", a ona ze 44€ !!!, mne skoro oci vyskocili... Radim vam, ak niekde uvidite meno Zdarilekova, tak sa jej a aj jej kumpanom oblukom vyhnite, su to obycajni zdieraci (centralu maju na Zaporozskej). Uz davnejsie som nadaval, ze si za obycajne vyvrtanie kazu uctuju teraz neviem presne, ale tusim az cez 30€, ale toto bol koniec. Dnes mi kamos hovoril, ze chodi tiez na Zaporozsku, ale ku Thaiszovej (hned prvy vchod za autobusovou zastavkou) a ze ta si uctuje za vrtanie 8€ a este chodi kazdy tyzden na bezplatne kontroly, kedze s tym zubom mal nejaky vacsi problem.
a účtuje si toľko preto, lebo jej to neplatí štát. zubár sa musí rozhodnúť, či časť bude platiť štát a časť pacient alebo všetko pacient.
Poradi niekto zubara nejakeho dobreho v okoli Ziliny?
Okulár, len je to u neho drahé
Mozem odporucit Michaelu Stošekovú.
Ambulancia:
Mesto: Presov
Ulica: Hlavna 89
Zatial som nestretol lepsiu zubarku
Ambulancia:
Mesto: Presov
Ulica: Hlavna 89
Zatial som nestretol lepsiu zubarku
Ahojte, poraďte mi zubára v BA ten môj ide do dôchodku a ja neviem ku komu mám ísť.
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Aj mne by sa hodil nejaky v Ba.
-
Soviet
Darca
To je sice pekne, ale musite sem hodit priority, lokalitu, do akych cien ste ochotni ist a pod.
a nahodou niekto v prahe..? cena nerozhoduje, hlavne fakt hlavne kvalita...tu je velmi tazke sa k niecomu dopatrat..
-
harrison314
Hardcore addict
Ružinov. Priority hadam su jasne, no ja nepotrebujem nic specialne.Soviet napísal:To je sice pekne, ale musite sem hodit priority, lokalitu, do akych cien ste ochotni ist a pod.
Pridávam sa. Hľadám zubára v BA. Ceny? Najlepšie zazmluvnený so ZP (keď si to má človek platiť sám hneď má na to iný pohľad, zuby sú kur*a drahé). No povedzme si, som posera, nechcem žiadneho mäsiara. Cena? Blomba aj s umrtvením do 30€ by bolo najlepšie. No v zásade akékoľvek pozitívne skúsenosti pomôžu. Určite by som sa chcel vyhnúť zmrdom čo človeka utýrajú kopou "liečivých vložiek", z ktorých sa aj tak akurát zapáli polovica úst na pol roka len aby zneho ťahali prachy.
ja mam zubara v Ruzinove a som s nim spokojna ma dobre vybavenie a robi aj dentalnu hygienu a je celkom fajn
hlavne tam necakam hodinu v cakarni kym ma vezme
No len čo som si prečítal príspevok, hneď som sa na..al. Mne môj zubár, už starší pán, proste že zub sa nedá zachrániť a bla bla treba ho dať von. No dobre, keď nedá tak nedá, ja sa do toho nerozumiem, no a čo teraz keď nemám na čom hrýzť? Tak on na to že vyberacie protézy to sa inak nedá. Dobre, spravili mi, nič horšie som vživote asi nezažil, tak som ich nenosil. Už je ten pán doktor nebohý a na jeho miesto nastúpila mladá doktorka. A tá len čo pozrela do úst, samozrejme skonštatovala že vyberať nervy sa mohli a nie hneď ťahať zuby. A tak som jej povedal, že nechcem vyberacie že ich ani nenosím a ona, že spravíme mostík že sa to dá so sklenenými piliermi. Ľudia, je to čosi úžasné. Milujem mladých doktorov, ktorí vyšli zo školy a fakt sa ešte snažia robiť poctivo.
-
Fabo
Hardcore addict
Tak to je riziko. Pan par rokov pred dochodkom sa uz nebude chciet ucit nove metody, ved ked nieco robil 20 rokov tym sposobom a dobre bolo, tak bude dobre aj dalsich 20, ni?
Mozem potvrdit co pise 12maros34 a suhlasit s Fabo-m. Jeden starsi zubar (v tom case pred dochodkom a ja som mal 17 rokov) mi tiez "musel" extrahovat stolicku, lebo sa nedala zachranit. A ked som presiel k druhej zubarke, sukromnej a mladsej od neho o 25 rokov, tak len krutila hlavou, ci to muselo byt, ze sa to dalo aj inak.
-
Andi_Cibula
Addict
Extrakcia je ľahšia, rýchlejšia, časovo menej náročná, lacnejšia a hlavne definitívna než sa prplať s nejakou tou ... sa to nazýva endodoncia. 
Tiez hladam stomatologa v BA. Povodne som pocul vynikajuce referencie na Mudr. Vaseka v BA, ale jednak je tusim v Karlovke, cize trochu od ruky a je tiez udajne drahsi.
Tato tema ma prinutila zauvazovat este nad Alfadentom. Mate tip na konkretneho lekara ? Pochopil som, ze ich bude asi viac.
Tato tema ma prinutila zauvazovat este nad Alfadentom. Mate tip na konkretneho lekara ? Pochopil som, ze ich bude asi viac.
-
Old Dirty Bastard
Guru
z tých faktorov čo si menoval hrá zubárovi do karát jedine to, že je to časovo menej náročnéAndi_Cibula napísal:Extrakcia je ľahšia, rýchlejšia, časovo menej náročná, lacnejšia a hlavne definitívna než sa prplať s nejakou tou ... sa to nazýva endodoncia.
Extrakcia zubu, následne osadenie umelého, nebodaj viacerých zubov. Povedal by som, že to pre neho vychádza lepšie, ako endodoncia.
-
harrison314
Hardcore addict
Ano vyjde, problem je to, ze nasdenie noveho zubu robi iba chirurg a aj to nie kazdy. zatial co endodenciu ti spravi aj vseobecny stomatolog. Takze normalnemu sa to neoplati.pinco napísal:Extrakcia zubu, následne osadenie umelého, nebodaj viacerých zubov. Povedal by som, že to pre neho vychádza lepšie, ako endodoncia.