Zdravím,predám HTC 8X Black:
Balenie obsahuje:
*telefón
*krabica
*nabíjačka-nerozbalená
*USB kábel-nerozbalený
*slúchatká-nerozbalené
*návody
*SIM Eject Tool
*záručný list 24 mesiacov
Telefón je úplne nový,odblokovaný na všetky siete,s fóliou,nerozbaleným príslušenstvom.Predávam,pretože mi nesedí.Cena je 230€,pevná.Preferujem osobné stretnutie v Trnave,dobierkou zasielam iba po zaslaní zálohy 30€ na účet,kvôli zlým skúsenostiam.V prípade záujmu ma kontaktujte SS.
P: HTC 8x
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: P: HTC 8x
q0s - len aby si sa tu netrápil. Cena je fajn, aj všetko, ale u nás z fóra Ti na 90% nik nepošle zálohu, ani nič podobné. Máš 4 príspevky a na fóre si tu dva týždne aj s cestou. Mali sme tu takých a okradli nás. To len aby si sa nečudoval prečo nik nejaví záujem. Si tu nový a nik Ti nebude veriť ako niekomu, kto je tu 2-3 roky a má pár tisíc príspevkov + v bazári dobré meno.
-
guess.whoo
Redeemer
cena ani velmi nie, ked uplne novy sa da kupit o 15e drahsie
-
uplink
VIP
No dokonca
nesledujem moc WinMo.
No,cena na internete bola doteraz 350€ najlacnejsia..Zial,akurat ked ho predavam,padla na 280€ najlacnejsie.Kazdopadne, telefon je novy ako z predajne,takze aj tak by dotycny usetril:) Okrem toho,je mozna dohoda 
Co sa tyka zalohy,neriesim to,pretoze som len kopiroval text z bazosu,kde mam inzerat.U mna to tak funguje bezproblemov a cudzi ludia mi tiez poslali zalohu,nevedel som,ze ste tu ako rodina ^^
Ale chapem,ja preferujem tiez osobny odber.Pri dobierke musim ist na postu,zbalit to,vypisat papiere,co sa mi nechce a radsej to predam osobne v Trnave,pripadne dohodou:)
-- 03 Máj 2013, 19:07 --
UPDATE: Telefon je rezervovany do zajtra 4.5.2013
-- 05 Máj 2013, 11:33 --
Stale aktualne, cena 230€
//cena v prvom príspevku sa nemení/needituje !
//Povolený up,je po uplynutí 3 dní!
-- 08 Máj 2013, 10:13 --
Telefón je rezervovaný,čakám,kým mi nabehne záloha na účet,a potom to tu upravím
-- 09 Máj 2013, 18:31 --
Peniaze nabehli, telefón odoslaný na dobierku. Môžete lock
Co sa tyka zalohy,neriesim to,pretoze som len kopiroval text z bazosu,kde mam inzerat.U mna to tak funguje bezproblemov a cudzi ludia mi tiez poslali zalohu,nevedel som,ze ste tu ako rodina ^^
Ale chapem,ja preferujem tiez osobny odber.Pri dobierke musim ist na postu,zbalit to,vypisat papiere,co sa mi nechce a radsej to predam osobne v Trnave,pripadne dohodou:)
-- 03 Máj 2013, 19:07 --
UPDATE: Telefon je rezervovany do zajtra 4.5.2013
-- 05 Máj 2013, 11:33 --
Stale aktualne, cena 230€
//cena v prvom príspevku sa nemení/needituje !
//Povolený up,je po uplynutí 3 dní!
-- 08 Máj 2013, 10:13 --
Telefón je rezervovaný,čakám,kým mi nabehne záloha na účet,a potom to tu upravím
-- 09 Máj 2013, 18:31 --
Peniaze nabehli, telefón odoslaný na dobierku. Môžete lock