Problem so stresnym oknom
Problem so stresnym oknom
Prosim vas, nevedel by mi niekto poradit? Mam na aute stresne okno,avsak pokazil sa mi ten mechanizmus na otvaranie a zatvaranie. Ide o stresne okno s rucnym otvaranim. Ked som ho rozobral,zistil som,ze problemom je jeden "sroub" vo vnutri,na ktorom je ozubene koliesko a ktorym sa cele okno otvara a zatvara. Cast ozubeneho kolieska je odlomena, takze okno nie je mozne zatvorit. Problemom je,ze neviem, kde taky isty "sroub" znova kupit, bol som v roznych predajnach s nahradnymi dielami a nikde mi nevedeli pomoct. Ide o to,ze na okne ani otvaracom mechanizme nie je napisane o aku znacku alebo typ ide, ze by som si to vyhladal a tak sa lahko dopatral k tomu o aky "sroub" ide. Toto okno dal na auto spravit este predchadzajuci majitel,ale kedze to auto mame uz vyse 10 rokov, tak na neho nemame kontakt. Vedel by mi niekto poradit, kde by som mohol taketo sucasti najst,alebo ako sa nazyva ten rucny mechanizmus na otvaranie stresneho okna? Mozno,ze by mi tam sedel aj nejaky iny.
Upol som uz aj fotky, najlepsie by bolo, keby mi vedel niekto poradit, kde mozem najst cely podobny mechanizmus, lebo vo vnutri je viac veci poskodenych. Dakujem
Upol som uz aj fotky, najlepsie by bolo, keby mi vedel niekto poradit, kde mozem najst cely podobny mechanizmus, lebo vo vnutri je viac veci poskodenych. Dakujem
Re: Problem so stresnym oknom
Keby si dal znacku a model auta, tak by to mozno ulahcilo. Na nete je XY vselijakych repair kitov, ale hladat na slepo je hovadina.
Ide o Skodu Felicia 1.3 1995, a to okno tam bolo dorabane neskor a nie je na nom ani typ vyrobcu, takze neviem ani co hladat na nete.kinjeril napísal:Keby si dal znacku a model auta, tak by to mozno ulahcilo. Na nete je XY vselijakych repair kitov, ale hladat na slepo je hovadina.
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...keby si si také niečo vyrobil doma sám?...myslím, že je to oveľa rýchlejšie ako zháňať nový diel...
Nejaky strojnik ma toto hotove za par minut... a par korun
jasne, sadaj za sustruh a frezu za chvilu to mas spravene a nebude ta to stat skoro nic
strojar/zamocnik by vedel, ale to musis nejakeho poznat 
skus zistit, ci to nie je original okno len dodatocne namontovane, alebo hladat nieco podobne na vrakaci
skus zistit, ci to nie je original okno len dodatocne namontovane, alebo hladat nieco podobne na vrakaci
Vdaka pani za radu, skusim sa nejakeho sustruznika na to spytat, lebo na nete som nic k tomu nemohol najst, dokonca ani som nevedel co zadat aby mi to naslo 
Este ma napadlo, neviete niekto, ci sa stare Felicie r.v 1995, vyrabali aj so stresnym oknom alebo sa toto vzdy az dodatocne montovalo?
Este ma napadlo, neviete niekto, ci sa stare Felicie r.v 1995, vyrabali aj so stresnym oknom alebo sa toto vzdy az dodatocne montovalo?
mne sa zda, ze na starej firemnej felde sme mali stresne okno od vyroby, inak skus sa na ten sroub opytat tu http://skoda-virt.cz/cz/ vo fore
čo tak zbehnúť na vrakovisko, a obehať pár aut so strešnými oknami?