Prečo baby zavádzajú?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
kail91
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Prečo baby zavádzajú?

Príspevok od používateľa kail91 »

Viete mi niekto odpovedať na otázku, prečo ma volá von dievča, ktoré nemá o mňa žiaden záujem? Vie o mojich citoch, aj o tom, že sa snažím na ňu zabudnúť a ona ma aj tak volá von, tak som ju odbil.
Blur
Light Star
Light Star

Re: Prečo baby zavádzajú?

Príspevok od používateľa Blur »

presne niečo podobné sa mi stalo koncom minulého roku, asi 20x sme boli s holkou von vo dvojici, celý deň
neskôr som sa premohol a povedal som jej o mojich citoch k nej tak mi napísala, že "nevie či niečo chce zmeniť..."
kail91
Light Expert
Light Expert

ony si to asi neuvedomujú, že ten druhý potrebuje zabudnúť, že sa nechce stretávať, alebo to nechápem, možno, že sa ženy vyžívajú v týraní mužov
meatboy
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa meatboy »

Možno sa bojí vzťahu a chce na to ísť veľmi pomaly, takto to bolo celkom isto aj u mňa. Najprv sme chodievali von s partiou, neskôr sme sa od nich oddeľovali, chodievali sme takto von celé leto - jeseň a ona už od začiatku vedela čo k nej cítim no vyzerala že to moc nerieši, neskôr ale začala. Podľa mňa to môže byť aj opatrnosťou, čo značí že dievča bude asi inteligentné a racionálne a chce si byť istá. Môže to byť ale aj úplne niečim iným.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Majú rady rezervy, vyberajú si, druhé husle, peniažky, dobrá fyzická kompatibilita, notoricky chcú flirtovať a ubližovať chlapom a iné veci. Jednoducho si vyber.

A hľadať niečo že "možno sa bojí" a neviem čo, to je pre teenagerov a do tých ružových paperbackových knižôčiek, ale nie pre dospelých. Jednoducho ženy sa rady hrajú a jediný chlap ktorý im je hoden do páru je ten, ktorý sa hrá so ženami presne tak, ako to robia ony.

Samozrejme že niekedy aj motyka vystrelí, ale dúfať že to bude práve v Tvojom prípade je to isté ako dufať v monzún uprostred Sahary.

A tak Ti poviem, ak Ťa žena chce, tak ide full-throttle, naozaj. A nehrá sa s Tebou. Pokiaľ je to také že raz áno, raz nie, tak môžeš si s ňou trochu zajazdiť, ale vzťah z toho nikdy nebude.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

To ked Vas nejake dievca zavola von tak sa s Vami automaticky hra? WTF? Ja som si pod hranim s citmi vzdy predstavoval nieco trochu ine ako zavolat niekoho von.
Tak Ta zavolala von, lebo je asi rada v Tvojej spolocnosti a chce s Tebou nadalej udrziavat kontakt. Nejako sa mi nedari najst jej vinu na tom, ze si sa do nej zalubil a ona Ta nechce. A vobec, cela tema ma blby nazov, ona Ta v nicom nezavadza, podla toho co si napisal dobre vies, ze s Tebou nic viac nechce.
kail91 napísal:ony si to asi neuvedomujú, že ten druhý potrebuje zabudnúť, že sa nechce stretávať, alebo to nechápem, možno, že sa ženy vyžívajú v týraní mužov
seriozne, WTF? zavolala Ta von, nenavrhla Ti aby si s nou chodil a potom Ta chladne odbila. daj sa trochu dokopy. Keby Ta chcela trapit vyzeralo by to uplne inak.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

axxis - voláš často kamarátky len tak von, z dlhej chvíle? Alebo vieš o nejakej babe že Ťa chce a budeš jej sypať soľ do rán? Je pár ľudí čo to robia, to viem, ale obvykle chalan venuje čas babe len vtedy, ak má záujem o niečo viac a ženy to obvykle robia nápodrobne. A potom je to odstupňované, či chcú len flirt, alebo sa zabaviť, etc.

A potom je zopár jedincov, ktorí veria na kamarátstvo medzi mužom a ženou, no a tým patrí svet...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

kail91 napísal:Viete mi niekto odpovedať na otázku, prečo ma volá von dievča, ktoré nemá o mňa žiaden záujem?
Lebo sa nudi a nema s kym ist von :smt006
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

kail91 napísal:Viete mi niekto odpovedať na otázku, prečo ma volá von dievča, ktoré nemá o mňa žiaden záujem? Vie o mojich citoch, aj o tom, že sa snažím na ňu zabudnúť a ona ma aj tak volá von, tak som ju odbil.
Môže to byť aj tak, ako napísal hojko, je to síce kruté, ale možné to je. Ale takisto to môže byť aj preto, že ťa nechce stratiť ako kamaráta, lebo jej je s tebou dobre a bojí sa, že keby ti nechala až príliš veľa času, tak zabudneš nie len nato, že ju lúbiš, ale napokon zistíš, že si vieš poradiť aj bez nej ako bez kamarátky (to som zažil na vlastnej koži v opačnom garde, preto to píšem).
Son-Gohan
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Son-Gohan »

kail co si vstupit do svedomia a ukazat ze vies zit aj bez nej,nechce ta,tak to v sebe konecne uzavri a pozri sa po niecom inom alebo si daj pauzu,to ze si ju odbil je aj dobre,podla mna by ste sa nejaky cas nemali vidat,ked ti to stale robi problemy
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

K povodnej otazke temy:
Lebo zeny to vnimaju inak. Ked sa zalubi muz a zena ho posle do friendzone - muz vztah opusta (nechce sa trapit) ale zena si ho chce nechat (nechce stratit kamarata).
Ked sa zalubi zena a muz ju nechce nastava presne to iste - muz vztah opusta (nechce ju trapit) ale zena chce byt nablizku (napriek tomu ze ju to boli).
Nie je to zavadzanie - proste sa sprava tak ako by sa spravala aj keby bola situacia opacna.

K tebe kail91:
Ty si muz tak sa tak aj spravaj. To, ze si ju odbil bolo dobre. Kym nebudes v poriadku tak nebud s nou ani kamarat.
kail91
Light Expert
Light Expert

z toho čo ste písali je všetko možné okrem meatboy-a, to je blbosť podľa mňa, lebo jej spolubývajúca mi jednoznačne povedala, že mám rýchlo zabudnúť, zbytočne by som sa trápil

Son-Gohan, bohužiaľ v škole ju vídať musím, ale povedal som, že sa jej budem vyhýbať, teraz sa mi jeden vzťah rozpadol, hlavne vďaka tomu, že stále musím myslieť na túto babu aj keď nechcem, snažím sa ju znenávidieť, vyhýbať sa jej, nekomunikovať, a najlepšie je, že keď ju odbiješ, ešte sa urazí, ale mne už to môže byť jedno

axxis, ale ja s ňou nemôžem udržiavať kontakt, lebo potom kedy zabudnem na city, nemôžem byť s dievčaťom kamarát, ak cítim niečo viac, mám iné kamarátky, ktoré sú fakt, že kamarátky a nič medzi nami nie je
jimmy_xp
King
King

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

Nenazval by som to zavádzanie, skôr jednou z možností :
- nudí sa a nemá ísť s kým von
- stratila niekoho dôležitého, tak si to kompenzuje s tebou (vyprošťovák)
- si pre ňu príliš dobrý, inteligentný, pozorný a hlavne NEPRÍŤAŽLIVÝ a NUDNÝ
- má ťa ako zálohu, keby potrebovala zaplatiť, odviesť
- potrebuje jednoducho niekoho, aby to nevyzeralo, že je sama
- jednoducho ju to baví, vyžíva sa v tomto, zvyšuje jej to ego, ak vie, že niekto o ňu javí záujem a ona ho sústave posiela do friendzone
- iné, nám mužom neidentifikovateľné dôvody
Ešte jeden obrázok na pobavenie :)
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

Viete mi niekto odpovedať na otázku, prečo ma volá von dievča, ktoré nemá o mňa žiaden záujem?
Na tom nieje nic nenormalne, ved chce ist von, ty ju mozno milujes ale ona ta ma za dobreho kamarata, to nemusi nic menit na tom ze chce s tebou travit cas, pokecat si, prejst sa... Ja som mal 2-3 kamosky v puberte ktore som tajne vzdy chcel pretiahnut, tvaril som sa vsak ako ze sme najlepsi kamarati a travili sme spolu cele dni :) nakoniec som zistil ze je fakt lepsie ked si mam ist s kym zapalit, s kym na blic, trosku sa pobavit o nechlapskych veciach...
Mozno by si mal prehodnotit svoj vztah ku nej, ak ti je s nou fajn, monzno to predsa bude lepsie ak to bude na urovni akej ste teraz, horsie bude ked si najde chalana budes asi dost ziarlit pocitam podla tvojej povahy co sa da jemne vycitat z tvojich prispevkov a potom budu zle casy, prestanete sa bavit a ona ta za mesiac prejde :cry: :wink:
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

@Hegy
ale je sakra rozdiel chciet pretiahnut a totalne sa namotat
diametralne odlisne veci
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

Moze byt, ja uz si nepamatam ako som sa vtedy citil len viem ze som po nich tajne tuzil...
Ale v zasade pointa prispevku rovnaka.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

kail91 napísal:axxis, ale ja s ňou nemôžem udržiavať kontakt, lebo potom kedy zabudnem na city, nemôžem byť s dievčaťom kamarát, ak cítim niečo viac, mám iné kamarátky, ktoré sú fakt, že kamarátky a nič medzi nami nie je
to stale neznamena, ze sa s Tebou hra.

inac tuto temu som ukazal kamaratke, ktora je v uplne identickej situacii a snazil som sa ju doteraz presvedcit, ze ten dotycny ju chce aj ked ona si to nechce ani za zbla pripustit. v jej slovach je vsak vela pravdy, ktoru by si tu mohlo par ludi uvedomit
Nutela napísal:kurna, to je krute ale... ako je mozne ze vsetci chlapi to fakt vidia takto? normalne sa citim teraz previnilo a uz nikdy nijakeho chlapa nezavolam von viac ako 2x :/ zato ze vy si moc domyslate, nas aj vas uberate o pekne vesele chvile.

//hojko bullshitfact #63
- si pre ňu príliš dobrý, inteligentný, pozorný
ano, tak je to vzdy. ked ma nejaka nechce tak som pre nu, ako inak, prilis dobry hned v niekolkych ohladoch :lol:
- jednoducho ju to baví, vyžíva sa v tomto, zvyšuje jej to ego, ak vie, že niekto o ňu javí záujem a ona ho sústave posiela do friendzone
to znie tiez extremne pravdepodobne

- má ťa ako zálohu, keby potrebovala zaplatiť, odviesť
bullshit, nebude ho chciet nikdy. keby ho chcela ako zaplatu uz s nim je

edit://
Nutela napísal:mali by obcas zazit aj tu druhu stranu, a to im tam napis!! ake je tazke, ked si dievca uvedomi ze na druhej strane je odrazu nieco viac ako len kamaratstvo. a co teraz? ukoncit to kym je to v neskodnej friendzone, alebo si to ujasnit a pokracovat v tom? myslim ze v oboch priapdoch by sa ich nazor nezmenil... Pre mna osobne nie je vobec lahke obmedzit styky s ludmi s ktorymi cas straveny ma pre mna nejaky zmysel. To ale neznamena ze hned budem mat s kazdym vztah.. a preto som rada, ked sympaticki zaujimavi muzi v mojom okoli su bud stastne zadani alebo gayovia : )))
rad by som ale podotkol, ze nevie uplne presne co si predstavit pod pojom friendzone
daniel10
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa daniel10 »

javatar to opisal presne tak ako to je. Mam s tym skusenost. Zena chce casto ostat kamaratka aj po vztahu, alebo aj po tom co vie, ze muz je do nej buchnuty a ona donho nie. Preto ti aj vacsina zien odpovie na otazku, ci moze byt medzi muzom a zenou len kamaratstvo, ze ano. Muzi to tak neberu, muz ked sa rozide tak nechce ostat kamarat, chce na dotycnu zabudnut cim skor a nestretavat sa s nou. Naopak zena sa vacsinou snazi zachovat kamaratstvo. To je proste rozdiel medzi muzom a zenou ...
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

kail91 napísal:Son-Gohan, bohužiaľ v škole ju vídať musím, ale povedal som, že sa jej budem vyhýbať, teraz sa mi jeden vzťah rozpadol, hlavne vďaka tomu, že stále musím myslieť na túto babu aj keď nechcem, snažím sa ju znenávidieť, vyhýbať sa jej, nekomunikovať, a najlepšie je, že keď ju odbiješ, ešte sa urazí, ale mne už to môže byť jedno
A aj toto je chyba. Nesnaž sa ju znenávidieť, snaž sa s tým vyrovnať ako chlap. Nie je to jediná žena na svete a nezaslúžiš si trápiť sa takto kvôli nej. Čím viac sa budeš na silu snažiť zabudnúť, znenávidieť, zanevrieť na ňu, tým ťažšie to pôjde.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

Precitaj si tuto. Viem, ze je to 8 stran ale su tam prakticke rady ktore ti dost pomozu.
Napísať odpoveď