Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
-
Royalflush
Guru wannabe
Re: Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
Usudzujem z viacerých vecí, nie len z mailu.
-
Mrk
Professional
- Kontaktovať používateľa:
tak tak, zlatu eru to ma uz davno za sebou...
hral som vanillu a aj kazdy datac a to caro ake to malo kedysi to uz nikdy mat nebude...pred par mesiacmi som si kupil pandy a dopadlo to tak, ze z poslednych zaplatenych 30dni som hral mozno 2...clovek sa rychlo dostane do stereotypu a je to proste nuda...
asi som zostarol a zaroven som sa wowkom presytil...ale tie navaly euforie z niecoho noveho, neprebadaneho v tej hre uz nic nenahradi
hral som vanillu a aj kazdy datac a to caro ake to malo kedysi to uz nikdy mat nebude...pred par mesiacmi som si kupil pandy a dopadlo to tak, ze z poslednych zaplatenych 30dni som hral mozno 2...clovek sa rychlo dostane do stereotypu a je to proste nuda...
asi som zostarol a zaroven som sa wowkom presytil...ale tie navaly euforie z niecoho noveho, neprebadaneho v tej hre uz nic nenahradi
2x som z wowkom prestal a 3x sa k nemu vrátil
, ono to nie je také zlé, len tie herné mechanizmy sú už dosť ohrané a to nespomeniem ich buffovanie/nerfovanie dosť na hlavu.. 
-
Kok
Light Professional
tak dnes som sa rozhodol ze znova zacnem trosku hrat, tak som si kupil complete pack a pandy, logol som sa a zistil som ze asi ma to uz nechyti
tak ak by ste niekto chceli cerstvy ucet s pandami, klucmi QA/SA proste vsetkym napiste mi
-
Bad.boy
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Tiez som bol na tom podobne ale nastastie som sa najskor logol na svoj este stary trial acc. Skusal hodinku startovaciu panda zonu a po hodine to vypol. Uz to nema to caro ako 7 rokov dozadu 
-
Kok
Light Professional
nj ja som konal viac unahlene a na trial som akosi zabudol.. no co, zas az take drahe to nie je aby som nemal co do ust teraz xD
Ja som začal na TBC a ohromne ma to bavilo. Asi po roku vyšiel WOTLK a dostal som ho na Vianoce, no ja som nešiel hrať na ofík ale na free servery, ktoré stáli za veľký prd. Neskôr som našiel jeden dobrý server, kde sa dá expiť, questovať a chodiť do raidov, narobil som si aj 2 postavy na lvl 80. Hral som to asi 6 mesiacov a čím ďaľej tým viac ma to začalo nudiť. Prestal som som asi na začiatku roka 2010. Časom som sa ešte logol naspäť a s kamošmi sme skúšali aj iné servery, ale už ma to vôbec nechytilo, pripadalo mi to také monotónne t.j. "leveluj, zbieraj veci, predávaj veci, trénuj sa, rob questy, potom choď do raidov, rob si profesiu" atď... Stále to isté točiace sa dookola. WoWko ma už nebaví ale mám dobré spomienky na TBC a na objavovanie nových možností, spellov a všetkého iného, ale teraz by ma to už nevedelo dostať späť do hrania.
Vsak ale ty si nehral WoWko, ale len nejaku trial free verziu ...deszka3 napísal:Ja som začal na TBC a ohromne ma to bavilo. Asi po roku vyšiel WOTLK a dostal som ho na Vianoce, no ja som nešiel hrať na ofík ale na free servery, ktoré stáli za veľký prd. Neskôr som našiel jeden dobrý server, kde sa dá expiť, questovať a chodiť do raidov, narobil som si aj 2 postavy na lvl 80. Hral som to asi 6 mesiacov a čím ďaľej tým viac ma to začalo nudiť. Prestal som som asi na začiatku roka 2010. Časom som sa ešte logol naspäť a s kamošmi sme skúšali aj iné servery, ale už ma to vôbec nechytilo, pripadalo mi to také monotónne t.j. "leveluj, zbieraj veci, predávaj veci, trénuj sa, rob questy, potom choď do raidov, rob si profesiu" atď... Stále to isté točiace sa dookola. WoWko ma už nebaví ale mám dobré spomienky na TBC a na objavovanie nových možností, spellov a všetkého iného, ale teraz by ma to už nevedelo dostať späť do hrania.
http://www.sector.sk/sprava/13415/pocet ... -klesa.htmRoyalflush napísal:Tá hra už naozaj musí umierať, keď mi Blizzard mailuje, či nechcem 7 dni hracieho času zadarmo.
co na to premudreny mouse?
-
pakrobolgari
Light Expert
Zdravim, hladám neoficálny WoW Cataclysm server kde sa používa anglický jazyk, samozrejme takých serverov je vela a tažko sa vyberá preto by som si potreboval nechať poradiť a doporučiť ktorý, lepšie by bolo ak by sa na takom serveri občas vyskytovali aj SK/CZ hráči, ide mi hlavne o PvE a ale aj PvP. vopred vdaka
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
stale to ma o 7milionov pravidelnych hracov viac ako ine mmo hry
-
Kok
Light Professional
ved ale o to ide .. zmensuje sa pocet hracov, mal kedysi 12 mega, postupne umiera .. nevravime ze hra je mrtva nikto nehra, umiera
Zdravim mal by som taku otazocku ohladom aren na wowku
som dost zaciatocnik a chcel by som sa spitat ako mam ziskavat Raiting ci ako sa to pise
niekto mi vravel nieco o time a tak ale neviem ako vyhral som uz aj areny ale stale nic dakujem za odpoved 
som dost zaciatocnik a chcel by som sa spitat ako mam ziskavat Raiting ci ako sa to pise
Rating získavaš za vyhraté arény, v prípade že prehráš ti rating klesá.Hawko napísal:Zdravim mal by som taku otazocku ohladom aren na wowku
som dost zaciatocnik a chcel by som sa spitat ako mam ziskavat Raiting ci ako sa to piseniekto mi vravel nieco o time a tak ale neviem ako vyhral som uz aj areny ale stale nic dakujem za odpoved
Hlavne si nerob veľa teamov pretože ti za každú vyhratú arénu stúpa aj MMR a keď si potom budeš chcieť spraviť new team začne ťa hneď logovať proti silnejším.
-
pakrobolgari
Light Expert
Nevedel by mi niekto povedať ako sa dostanem z hlavnej lokácie pri zakladaní novej classy goblinov?? splnil som všetky Q a neviem čo dalej, ludí na serveri sa opýtať nedá pretože nemám na to lvl, hrám na serveri Sergeras
No prave si chcem kupit Pandariu a ist na offic. mam Goblina Hunter 20 a zatial sa mi strasne nelubi ten system talentov, preco zrusili tie stromy, ved to bolo genialne... teraz je to take, len o equipu a hrac o nicom nerozhoduje, aspon tak mi to pripada
... ale inak dobra grafika, kazdej oblasti nieco pridali, panda je tiez dobra, len skoda tych talentov...
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
Stale si mozes vybrat z troch moznosti kde ma kazda inu vyhodu
Stromy boli dobre ale vacsina hracov aj tak pouzivala tu istu cestu
Stromy boli dobre ale vacsina hracov aj tak pouzivala tu istu cestu
-
Royalflush
Guru wannabe
Hráči používali väčšinou tú istú cestu? To si kde videl prosím ťa 
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
Ja chapem, buildy, ale nejde o to, co vyuzivas, ale ake mas moznosti, no dakujem pekne, samozrejme ze su tam 3 moznosti, ved to by uz sa rusili ssamotne zaklady wowo, keby aj toto zrusili, ale mohli tam nieco pridat, dat viac moznosti hracovi, vved aj na officoch ludia na to nadavaju.