Slabý Zdroj?
Slabý Zdroj?
Ahojte chcel by som sa spýtať či by som mal kúpiť nový zdroj do tejto zostavy:
MB: ASUS F2A55
Ram: Kingston 2x4gb 1600Mhz
CPU: Amd Athlon II X4 750K
GPU: ATi Sapphire HD 5670
HDD: Seagate Momentus 500GB (2,5")
Všetko je nové pred týždňom kupované ale zdroj som si kúpil pred pol rokom EVOLVE 350W do staršieho pc ale teraz som ho dal sem.Stačí na to alebo by som mal kúpiť 500W?? Ako by sa to prejavovalo keby je na to slabý?Mám tam ešte asi 2 ventilátory a 1x30cm katódu.
Vďaka.
MB: ASUS F2A55
Ram: Kingston 2x4gb 1600Mhz
CPU: Amd Athlon II X4 750K
GPU: ATi Sapphire HD 5670
HDD: Seagate Momentus 500GB (2,5")
Všetko je nové pred týždňom kupované ale zdroj som si kúpil pred pol rokom EVOLVE 350W do staršieho pc ale teraz som ho dal sem.Stačí na to alebo by som mal kúpiť 500W?? Ako by sa to prejavovalo keby je na to slabý?Mám tam ešte asi 2 ventilátory a 1x30cm katódu.
Vďaka.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Re: Slabý Zdroj?
kvalitný zdroj by to utiahol, neviem ako evolve čo nieje práve najlepší zdroj
-
MichalkoOo
Zablokovaný
a čo mu to pomôže? Evolve 500W je niečo úplne iné ako seasonic 500W
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
ten calculator je poriadna pi...... 
-
Chalesnik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
mimo temy ale co hovorite na zalman zdroje pred 2 dnami som mal zlu skusenost ... ?
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Pri zalmane, coolermaster, fortron... kvalita dosť kolíše. Raz spravia kvalitu a raz sračku. radšej zober overenú kvalitu.
všetky seasonic
všetky Enermax okrem NANX!! (ktorý nespĺňa ani požiadavky na zdroje podľa môjho najnovšieho merania)
corsair zdroje vyrobné seasonicom (séria AX, HX 450W-650W, TX v2)
Superflower
be quiet! okrem L7 série
všetky seasonic
všetky Enermax okrem NANX!! (ktorý nespĺňa ani požiadavky na zdroje podľa môjho najnovšieho merania)
corsair zdroje vyrobné seasonicom (séria AX, HX 450W-650W, TX v2)
Superflower
be quiet! okrem L7 série
seasonic....miloval som seasonic - mám M12-620W ... až kým teraz v lete (aj minulý rok) ten debilný ventilátor http://www.newark.com/adda/ad1212hb-f51 ... dp/58P0852 sa neroztočí a nehučí ako retardovaný...
zdroj pomaly 90€ a dajú tam taký odpad ventilátor...takže, ak máš rád ticho a chceš sa ušetriť výmeny chladiča - lebo to sa roztočí na pomaly 2200rpm a hluk tesne pod 40db...osobne ja už by som nebral, každopádne - mením ten chladič za nejakú noctuu - bohužiaľ to je takmer 20€ investícia...zhrniem to - je to rušivé, keď hlavne ako som povedal v teplejšom období v záťaži sa rozhučí a v tom momente všetka snaha mať tichšie PC padá
zdroj pomaly 90€ a dajú tam taký odpad ventilátor...takže, ak máš rád ticho a chceš sa ušetriť výmeny chladiča - lebo to sa roztočí na pomaly 2200rpm a hluk tesne pod 40db...osobne ja už by som nebral, každopádne - mením ten chladič za nejakú noctuu - bohužiaľ to je takmer 20€ investícia...zhrniem to - je to rušivé, keď hlavne ako som povedal v teplejšom období v záťaži sa rozhučí a v tom momente všetka snaha mať tichšie PC padá
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Gelid silent 12v
tak to už by som mal strach, či sa mi tam niečo neupraží...asi...MichalkoOo napísal:Gelid silent 12v