windows 8-gpt

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
quartz
Light Star
Light Star

windows 8-gpt

Príspevok od používateľa quartz »

Zdravím, chcem preinštalovať netbook (sony vaio sve1112m1ew) cez boot. Vytvoril som si bootovacie usb v ktorom je windows 8. Všetko prebehlo v poriadku už som v časti, kde si mám vybrať na aký disk chcem win nainštalovať. Tak som si vybral dal som dalej a vyskočilo mi toto (príloha). Pre istotu sa pýtam, či môžem stlačiť ok, či sa mi nestane nič s netbookom. Ďakujem
Prílohy
win 8.jpg
uplink
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: windows 8-gpt

Príspevok od používateľa uplink »

To máš v netbooku tak rozšrotení jeden disk? Na tonu partící? A na tú 1.4 gigovú chceš dať OS? Resp. ako to tam máš? Čo z toho je USB, čo z toho HDD? GPTčko slúži obvykle pre zápis dát na disky s väčšou kapacitou ako 2 TB. Nahrádza starší MBR.
quartz
Light Star
Light Star

Re: windows 8-gpt

Príspevok od používateľa quartz »

Áno takto to bolo už keď som kupoval ten netbook.

A mám to rozdelené takto:

Jednotka 0 oblasť 1: SONYSYS celková veľkosť: 260.0 MB voľné miesto: 232.0 MB typ: OEM (vyhradené)
Jednotka 0 oblasť 2: Windows Re too celková veľkosť : 1.4 GB voľné miesto 597.0 MB typ: obnovenie
Jednotka 0 oblasť 3: celková veľkosť: 260.0 MB voľné miesto: 209.0 MB typ: Systémové
Jednotka 0 oblasť 4: celková veľkosť: 128.0 MB voľné miesto: 128.0 MB typ: MSR (vyhradené)
Jednotka 0 oblasť 5: celková veľkosť: 436.0 GB voľné miesto: 376.4 GB typ: primárne - sem to chcem inštalovať pretože len sem ma to pustí inštalovať
Jednotka 0 oblasť 6: celková veľkosť: 27.7 GB voľné miesto: 3.7 GB typ: Obnovenie
Napísať odpoveď