Áno áno, 2x dokonca. Ten borec ho nemá fyzicky doma a keď som mu povedal že tie telefóny nie sú na predajniach, tak bol prekvapený. On si myslel že po neho zbehne na predajňu a pošle ho niekomu.
galbavymartin - tak je to rýchlejšie ako moja Xperia P

ale aj drahšie. Samozrejme že nie je taký ryćhly ako SGS III či iV [aj s tým som sa dnes chvíľu hral v Samsung predajni, bože ten lacný pocit na dotyk, strach a hrôza a pýtajú za to 675 eur!].
Ináč fakt nerozumiem ľuďom čo si kúpili SGS iV. To vyhotovenie. Mal som pocit že mám v rukách maketu, celé sa to hegalo, bolo to také moc ľahké a nemastné neslané a pôsobilo to na mňa skoro identicky ako SGS III.
Fakt si začínam myslieť že jediné dobré fóny od Samsungu boli Samsung Omnia 7 a Samsung Galaxy S II. Proste po tom čo som mal v paprčiach Zko a iPhony mi prídu všetky plastové mobily ako lacné hračky, samozrejme také HTC spravilo malý zázrak pri One X, s tým materiálom, tak isto pri Desire X, je to síce plast, ale luxusný. Ale Samsungu je to tak ťažko u prdele. Proste to najlacnejšie asi čo našli na trhu tam *ebli, mi to tak príde. Ináč ak ho chcete za tú sumu, majú asi 10 kusov v Ba v Centrali za tých 675 evri.