Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
Jo no, Desire X je brutálna mašina, len nestíha ak je moc zaťažený, ale tak za tie prachy človek nemôže mať výkon HTC One X/One/X+, etc...
-
galbavymartin
Light Professional
Skoda tej ceny One SV slusny vykon aj vydrz...
Moje One X mi dva dni tuším nevydržalo ani raz, a niekedy ide baterka až zvláštne rýchlo dole a to je iba položený na stoleSupersonic napísal:One X ma o dost horsiu vydrz ako One Sko mal som S3 verziu a ked sme sli s kamosom do skoly tak obcas sme hrali rovnaku hru a vzdy na konci cesty mal o dost menej baterky ako ja...a este mu ten fon piekol jak dabel...v dnesnej dobe Tegra3 uz ee skor nieco nove so snapdragonom by som vzal
-
galbavymartin
Light Professional
takze objednal som Note 2....sice samsung a plast...ale vykon, vydrz....ma presvedcili...takze predavam svoj iPad 3 nevidim uz teraz vyznam drzat tablet
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Desire X nemôže konkurovať Sole..uplink napísal:Jo no, Desire X je brutálna mašina, len nestíha ak je moc zaťažený, ale tak za tie prachy človek nemôže mať výkon HTC One X/One/X+, etc...
cca 5000 vs 6000 bodov v antutu
SD video vs HD video
4GB interná pamäť vs 8GB
Navyše sola má flouting touch a NFC.
Jediná výhoda pre desire X je konštrukcia a vraj baterka ale to nemám otestované. Možno povieš Sense ale to je pre mňa skôr mínus a prostredie najnovšieho timescapu mi vyhovuje zo všetkých najviac.
-
uplink
VIP
Vzhľadom na to že som mal solu týždeň, tak musím oponovať. Síce Desire X nedáva HD video, ale má o 256 MB RAM na viac, display ÚPLNE inde [SLCD vs. TFT klasické] a video na Sole nestojí za moc, taktiež konštrukcia Soly je vŕzgavá a chatrná.
To isté by som mohol povedať že moje Pčko rozbíja iPhone 4S, však parametre má rovnaké, a predsa tak nie je.
A tie body sa čudujem že dopadli tak dobre v malý neprospech HTC Desire X. Sola má Cortex A9 v plnej sile, zatiaľ čo Desire X má nízkowattážny a chladný Qualcom Snapdragon MSM8225, takže čo Ti poviem, nič moc
Nie je všetko zlato čo sa blyští a Sony aj pri Sole dokázalo že to proste neumí...
To isté by som mohol povedať že moje Pčko rozbíja iPhone 4S, však parametre má rovnaké, a predsa tak nie je.
A tie body sa čudujem že dopadli tak dobre v malý neprospech HTC Desire X. Sola má Cortex A9 v plnej sile, zatiaľ čo Desire X má nízkowattážny a chladný Qualcom Snapdragon MSM8225, takže čo Ti poviem, nič moc
Nie je všetko zlato čo sa blyští a Sony aj pri Sole dokázalo že to proste neumí...
-
MichalkoOo
Zablokovaný
konštrukcia je vŕzgajúca a ram by sa hodila ale aj tak by som išiel radšej do soly
Ked sa tu uz tolko spomina HTC One, davam do pozornosti aj leaknuty HTC One Mini (kod. oznacenie HTC M4), ktory by mal ponuknut celkom slusny vykon v kompaktnych rozmeroch (2GB RAM je prekvapenie). Tipujem ze specifikacie budu rovnake ako pri HTC First akurat pribudnu niektore funkcie z HTC One (napr. stereo repro).
http://www.theverge.com/2013/5/1/428902 ... rumor-leak
Mna to urcite zaujalo a ak budu solidne recenzie tak nebudem vahat vymenit svoj GNexus.
http://www.theverge.com/2013/5/1/428902 ... rumor-leak
Mna to urcite zaujalo a ak budu solidne recenzie tak nebudem vahat vymenit svoj GNexus.
-
uplink
VIP
Jedno nepochopím. Kedy tí zadubení výrobcovia pochopia, že výkon neurčuje veľkosť, už nie sme v 80tych rokoch minulého storočia. HTC One Mini by mal mať jednoducho identické parametre s HD ready displayom a 4" a potom by to bolo terno. Samozrejme že výkonovo to bude terno aj tak, ale nechápem prečo to vôbec okresávať. Chcú použiť staré súčiastky do nového tela asi, marhy jedny...
-
MichalkoOo
Zablokovaný
možno to je kvôli zníženiu ceny. Nikto s nekúpi mini model s cca rovnakou/mierne nižšou cenou.. Možno jedine ty 
-
uplink
VIP
Jasne, preto podpísali tisíce ľudí petíciu čo zahájila gsmarena [najväčší portál o mobiloch asi na svete] anketu že chcú nadupaný stroj s menšou uhlopriečkou, lebo by som si ho kúpil jedine ja a ostatní ľudia to spravili z dlhej chvíle...
hej no, v jednom článku som čítal že katastrofa, v druhom článku že bez problémovgalbavymartin napísal:....vcelku sa mi paci Xperia SP, co som cital kvalita hovoru dost katastrofa...Sony musi vzdy nieco do*ebat
teraz sa rozhodni čomu veriť
-
guess.whoo
Redeemer
no len ci je technicky mozne spravit technologicky nadupany stroj do tak maleho tela..urcite by to slo na urok niecoho, predpokladam, ze hrubky. Sucasny trend aj vyvoj predaja je taky, ze ludia kupuju cim dalej tym vacsie uhlopriecky, takze pochybujem, ze nejaka peticia vyrobcami pohne
si myslis ze ten 4-jasdrovy CPU je o tolko vacsi ako ten 2jadrovy (ak vobec je) ?
myslim ze v pohode nadupany fon, s HW z highendu s uhloprieckov 4-4,5" nieje problem spravit... a bola by to bomba.
myslim ze v pohode nadupany fon, s HW z highendu s uhloprieckov 4-4,5" nieje problem spravit... a bola by to bomba.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
4" je dosť malé. Pre mňa je to pohodlné od 4.3" palca a preto aj mením xperiu P za niečo inéuplink napísal:Jedno nepochopím. Kedy tí zadubení výrobcovia pochopia, že výkon neurčuje veľkosť, už nie sme v 80tych rokoch minulého storočia. HTC One Mini by mal mať jednoducho identické parametre s HD ready displayom a 4" a potom by to bolo terno. Samozrejme že výkonovo to bude terno aj tak, ale nechápem prečo to vôbec okresávať. Chcú použiť staré súčiastky do nového tela asi, marhy jedny...
-
uplink
VIP
Vecou zvyku, avšak králi designu vravia že do jednej ruky 4" sú top a v tomto s nimi súhlasím [Apple].
-
MichalkoOo
Zablokovaný
ja som zvyknutý na maličké mobily, stále som si myslel že mi tá veľkosť stačí ale nestačí 
2,8 - 3,2 -3,5 - 4,0 a teraz by som chcel niečo do 4,7 palcov
2,8 - 3,2 -3,5 - 4,0 a teraz by som chcel niečo do 4,7 palcov
4" je akurat, mal som 3,2, potom 4,3, teraz 5,5 a ak by som chcel nieco nove, tak 4 - 4,3"
-
uplink
VIP
Len malý update, v O2 mi povedal vedúci pobočky že oni HTC One tak skoro mať nebudú, lebo že sú nejaké problémy so súčiastkami či čo. Dúfam že len bullshitoval. A zo shoppie.sk mám už nezáväznú objednávku na Silver [ktorý sa im volá white]. Ináč ak mám byť úprimný, tak mám pocit že najskôr budem mať HTC One niekedy budúci týždeň a to z mediamarktu, alebo proste niekde z Viedne 
CheZteR - dnes som akurát išiel z Centralu, zase som omakával SGS iV aj Note II v Samsung predajni. A keď som šiel taxíkom domov, tak čo "mám" taxikára, tak tam má Alpine autorádio s uhlopriečkou 6", tak som si to len v mysli provnal a že "ku*va to Ti už ani autorádio netreba keď máš Note II
"
MichalkoOo - keď som mal One X, bol som ako tak happy, ale bol mi veľký, SGS III bol giga tehla pre mňa, Note II mi príde už ako Phablet. Tá hranica 4.3 - 4.7" asi určuje pomyselnú "optimu" bežného užívateľa. Tie 4" majú svoje čaro, ak chceš byť efektívny s kalendárom, poznámkami, audio prehrávačom a inými appkami a v aute, či MHDčke.
CheZteR - dnes som akurát išiel z Centralu, zase som omakával SGS iV aj Note II v Samsung predajni. A keď som šiel taxíkom domov, tak čo "mám" taxikára, tak tam má Alpine autorádio s uhlopriečkou 6", tak som si to len v mysli provnal a že "ku*va to Ti už ani autorádio netreba keď máš Note II
MichalkoOo - keď som mal One X, bol som ako tak happy, ale bol mi veľký, SGS III bol giga tehla pre mňa, Note II mi príde už ako Phablet. Tá hranica 4.3 - 4.7" asi určuje pomyselnú "optimu" bežného užívateľa. Tie 4" majú svoje čaro, ak chceš byť efektívny s kalendárom, poznámkami, audio prehrávačom a inými appkami a v aute, či MHDčke.
-
guess.whoo
Redeemer
ja by som tiez do vacsieho ako SGS3 nesiel. Uz s nim mam obcas problem kliknut palcom do rohu obrazovky, keby som mal 5 palcovy tak by som nedociahol a skoncil by u mna.