Audio v aute
Re: Audio v aute
Aký rámik?
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
no to strieborne okolo tych cudlikov od klimy apod...
potrebujes kupit to co mam v prilohe, tak ako pise Ratzi
kryt na klimapanel, konzola na radio(1din) a odkladaci priestor pod radio
kryt na klimapanel, konzola na radio(1din) a odkladaci priestor pod radio
- Prílohy
-
- 99-7518B--.gif
- (92.64 KiB) 868 stiahnutí
Aha, takže ono sa to celé vyberie, a dá sa tam to druhé, kde sa už bude dať kúpiť nejaké rádio.
//autoeditácia príspevku (29 Apr 2013, 14:00)
Ale to čo postol Hegy, mi tam nejak nesedí
//autoeditácia príspevku (29 Apr 2013, 14:00)
Ale to čo postol Hegy, mi tam nejak nesedí
-
RATZINGER666
Darca
ano 
hegy postol zle, ale v podstate to takto vyzera
henten by sedel na tu faceliftovanu verziu tusim...
hegy postol zle, ale v podstate to takto vyzera
no mozno je to ako odlisne ale stojim si za tym ze post je dobry
Proste potrebujes nejaky "conversion" kit na 1(2) din radio pre tvoje auto, inac to nejde
(teda urcite sa nejak sikovne da prerobit aj ten stavajuci plast ale chce o sikovne ruky a mas iba 1 pokus)
Proste potrebujes nejaky "conversion" kit na 1(2) din radio pre tvoje auto, inac to nejde
Kde to zoženiem? Nejak sa mi to nedarí nájsť.
V mojich ociach nevyhoda JAP aut... keby mas take beznejsie tak to kupis aj vo vecierke ci zelovoce 
http://www.mazdaforum.com/forum/mazda2- ... reo-26048/ Podľa toho je výmena stredového panela dosť finančne náročná 
Ta alternatíva z radiom v hornom ukladacom priestore je celkom zaujímavá.
No zaujíma ma čo presne je toto http://www.ebay.com/itm/Yatour-Car-CD-M ... 3957614%26
Ta alternatíva z radiom v hornom ukladacom priestore je celkom zaujímavá.
No zaujíma ma čo presne je toto http://www.ebay.com/itm/Yatour-Car-CD-M ... 3957614%26
ta ebayovka sluzi na pripojenie usb, karty, auxu, ipodu do tvojho radia...
nejak to prerazi rezim napr CDchargera a chova sa to ako by hralo CD, pritom prehravas hudbu z USB, tak nejak to obvykle funguje.
nejak to prerazi rezim napr CDchargera a chova sa to ako by hralo CD, pritom prehravas hudbu z USB, tak nejak to obvykle funguje.
Cize mas mazdu 2 starsiu ako 2007? Lebo kamos ma tento ramik na <2007... (ale to je vlastne to, co postol hegy) 
lukas9206 napísal:Kde to zoženiem? Nejak sa mi to nedarí nájsť.
A pritom to máš rovno pod nosom
Čiže keby som to kúpil a k tomu aj nejaké lepšie repro, malo by to teoretický hrať lepšie ako teraz, nieHegy napísal:ta ebayovka sluzi na pripojenie usb, karty, auxu, ipodu do tvojho radia...
Maro, o tej predajni som ani nepočul
Určite nebudú, choď sa tam spýtať a uvidíš "ak tam pôjdeš tak neže necháš oči na tom leone" ak tam pôjdeš tak pochopíš
Určite tam zájdem, keďže chcem do auta niečo obstojné.
Nájdeš tam všetko a ku tomu za parádne ceny 
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
ludia mam passat b5 a v zadnych dverach mi odisli repraky. jeden chrcal a druhy nesiel odpojil som ich hraju vzadu iba vyskace vsetko ok kaslat na ne. su velkost 165mm. nasiel som basove repro 165mm do subwoofera a hned ma napadlo ze by som kupil mdf podlozky dve tie basove repra by som dal do dveri. vytlmil tie zadne dvere napojil ich to nejakeho zosiku a nemusel by som kupovat subak ktory mam v plane a nezavadzal by. myslite ze by to slo ? hralo by to slusne ? alebo co si myslite ? tu je nejake info
Príkon: 200w max
Príkon: 100w RMS
Impedancia: 4ohm
Kmitočet: 50 - 6000 Hz
Citlivosť: 90 dB
Priemer: 165mm
Montážna hĺbka: 68mm
Magnet : 100x25mm
Príkon: 200w max
Príkon: 100w RMS
Impedancia: 4ohm
Kmitočet: 50 - 6000 Hz
Citlivosť: 90 dB
Priemer: 165mm
Montážna hĺbka: 68mm
Magnet : 100x25mm
Nebude to tak hrat ako basove repro koli ne-ozvucnici!
Inac budes mat zrejme pekne silne hlboke tony ale basu ako taku potrebujes ozvucnicu.
Inac budes mat zrejme pekne silne hlboke tony ale basu ako taku potrebujes ozvucnicu.
Som tu zase chlapi. Keďže výmena radia je trošku finančne náročná, a momentálne mám iné výdavky, tak by som sa chcel opýtať či sa mi tam oplatí dať nejaké lepšie repro. Momentálne tam mám repro od výroby a hraje to hrozne.
-
hojko
Site Admin
Ak je vymena radia financne narocna, tak pocitas, ze vymena repro bude lacna zalezitost??? Aka je tvoja predstava investicie do repro, aby to hralo prijatelne podla tvojich predstav??? Lebo reproduktormi za 30 eur si velmi nepomozes.