STEAM - diskusia / problemy / otazky
Re: STEAM - diskusia / problemy / otazky
díky moc, ja som teda neskúšal každú vec zvlášť, iba som to prebehol, a hento som pochopil ako ten amlý rámček čo sa počas hrania objavuje v pravom dolnom rohu- teraz mi to príde nezmyslené, že som to chápal tak
každopádne moc,moc díky! 
dobry vecer.mam problem so steamom,pravdepodobne uz dlhsie,ale len teraz som si to vsimol.steam sa mi po urcitej dobe sam vypne(nemyslim odhlasi,ale samotny program sa vypne) a zakazdym sa musim nanovo prihlasit.steam nemam nainstalovany na systemovom disku,ale nemysli si ze by to mal byt problem.za akukolvek radu vopred dakujem
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
odinstalovat vymazat zlozku a preinstalovat znova
-
lekoklatik
VIP
Gabe's acc for free.
go : )
http://www.pcgamer.com/2011/03/05/gabe- ... -password/
//ah lol, to som si ani nevsimol, takze steam guard? nuz, chytil som sa : )
go : )
http://www.pcgamer.com/2011/03/05/gabe- ... -password/
//ah lol, to som si ani nevsimol, takze steam guard? nuz, chytil som sa : )
Nevadí ti, že je to dvojročná správa?
Zdravim, dnes som si kupil CS v akcii, a ked to zapnem tak to laguje jak svina, nechapem co s tym je. Nema s tym niekto skusenosti?
Dôvod prečo ti to seká je hrozne veľa, najčastejší problém je pomalý internet... ja som momentálne CS stopol a to z dôvodu steam update ... úplne mi to pokazilo zážitok z hry a nemám absolutne chuť sa to všetko znovu prenastavovaťPhilop25 napísal:Zdravim, dnes som si kupil CS v akcii, a ked to zapnem tak to laguje jak svina, nechapem co s tym je. Nema s tym niekto skusenosti?
-
Scorpion90
King
Mam otazku, ak si zakupim balik hier, v ktorom sa nachadza aj hra/hry, ktoru/e uz na Steame aktivovanu/e mam, je nejaky sposob ako ju posunut dalej niekomu inemu a nebyt pri tom skodny? Idealne nejaky legalny..
Tu najdes odpoved na otazku. Vo vacsine pripadov extra kopie tych hier nedostanes.
https://support.steampowered.com/kb_art ... -TPJL-2656
https://support.steampowered.com/kb_art ... -TPJL-2656
Vacsinou to pisu uz priamo pri tom produkte, ze dostanes Extra Copy, ale v beznom pripade nedostanes nic.
caute mam problem mam pocit ze steam je pretazeny viac ako minuly rok abo predminuly a napriklad v TF2 sa zvysili HW naroky aspon podla mna a niekedy nevidno servere ziadne vobec vas pocit je aky? je lepsie si kupit tu hru nez to hrat cez ten steam?
Nejak som nepochopil ze co sa vlastne pytas ...
co sa konkretne tf2 tyka kedze je za rok plno updatov skus defragment cez https://developer.valvesoftware.com/wiki/GCFScape mne to pomohlo
mne len ide oto ze ten steam sa mi zda pribrzdeny trosku a tf2 dik no skusim napriklad mam insurgency a ked dam find server nic ziaden musim 2-3x reresh a potom to najde
No hej len ako chces hrat Steam hry bez spusteneho Steam-u ?
sak na to narazam! ci nebude lepsie mat doma krabicu original hmatatelne do zbierky vlozim nainstalujem hram
Ide o to ze hry ktore vyzaduju Steam jednoducho bez Steam-u nespustis. A Tf-ko bez Steam-u nespustis. Ak ti vadi Steam, tak stahuj hry cez origin alebo ine dig. distribucie alebo gog.com ponuka hry bez drm. Kazda steamworks hra potrebuje steam na spustenie, to sa zmenit neda.
Krabica ti pomoze len v tom aby si nemusel stahovat dodatocne data z netu, napr ked mas pomale pripojenie. Ale napr. take TFko ak by si teraz vlozil dvd-cko tak steam by ti aj tak zacal stahovat kopu aktualizacii na hru, cize tam by ti to vela nepomohlo.
Krabica ti pomoze len v tom aby si nemusel stahovat dodatocne data z netu, napr ked mas pomale pripojenie. Ale napr. take TFko ak by si teraz vlozil dvd-cko tak steam by ti aj tak zacal stahovat kopu aktualizacii na hru, cize tam by ti to vela nepomohlo.
aha no vdaka za odpovede 
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Zdravím, chcel by som sa spýtať. Môžem si uplatniť kupon na zľavu pre Shogun 2, aj pri kúpe Total War: Shogun 2 Collection, ktorá obsahuje DLC?
Kliknes na kupon potom napravo mas nieco ako zobrazit hry na ktore sa daju tento kupon uplatnit. Hry ktore sa vtom zozname nenachadzaju tak na tie ten kupon proste neuplatnis. Ani na tresku v BILLE