To je teda uz nacase prestat, nie?
Len zo zaujimavosti, kolko mas rokov?
To je teda uz nacase prestat, nie?
tak to aby sa zakazal predaj keksikov a podobnych veci, lebo ludia vyhadzuju na zem vsetko podobne nie len spaky.. ne?Famine napísal:Fajcenie na verejnosti by som zakazal! Neprejde den bez toho aby na chodniku okolo mna presiel fajciar a dychal vsade naokolo ten svoj smrad! A najviac zaspinene ulice su od fajciarov! Vsade kam sa pozrem vsade samy spak alebo krabicka cigaret ci uz pod balkonmi alebo okolo mhd zastavky. Obycajny hnusni humusaci protivni ludia ked im poviete aby sa stym smradom niekam vzdialili od deti oni zacnu vyhukovat!
okrem francuzskych Galluise, alebo ako pisu. tie su presne naopak - modre su silnejsie ako cervenecssco napísal:A este taka pikoska ze cokolvek ma na skatulke cerveny prvok jedna sa o plnsiu tabakovu chut
Som na tom rovnako!!len som skončil po 25 rokochWonderwall napísal:Fajcil som cca od 15-16tich, zacalo to klasicky z frajeriny, partia atd. Najskor to bolo len velmi prilezitostne, neskor sa to prehuplo do kvalitnej zavislosti, zhruba rok som daval pravidelne krabicku denne, ked som si povedal ze prestanem tak som vydrzal dva dni a uz som si musel zapalit. Dnes to je presne mesiac a tyzden co som bez cigariet. Viem, este to nie je vela, no ja to stale beriem ako velky uspech, tolko bez cigariet som este nevydrzal, a najlepsie na tom je ze mi uz ani velmi nechybajuprvy tyzden bol kruty, ale potom sa to nejako ukludnilo a teraz som rad ze uz do seba netaham to svinsto. Dufam teda ze mi to vydrzi
Tak chuťovo sú celkom fajn, len čo ja viem, slimky pre mňa nič moc celkovo, šak to sa ani ťahať nedá poriadneDanhem napísal:tak sa zapojím do tématu ... fajčím , v pohodke to pomože aj proti stressu z niečoho a celkom som si zvykol na taku jednu rannu
a co hovoríte na mentolové petry / slimky ? tie petry su uplne fajné a za 2,80€ u nás a myslim že sa viac oplatia ako mentolove marlborky za 3,40 € aj ked všetci vravia ze marlboro ma najkvalitnejší tabak
Kód: Vybrať všetko
Three men who appeared in Marlboro advertisements—Wayne McLaren, David McLean and Dick Hammer—died of lung cancer, thus earning Marlboro cigarettes, specifically Marlboro Reds, the nickname "Cowboy killers". McLaren testified in favor of anti-smoking legislation at the age of 51. During the time of McLaren's anti-smoking activism, Philip Morris denied that McLaren ever appeared in a Marlboro ad, a position it later amended to maintaining that while he did appear in ads, he was not the Marlboro Man, considering Winfield as the holder of that title. McLaren died before his 52nd birthday in 1992