TV
TV
Zdravim, rozmyslam nad kupou Panasonic P50XT50E.
Chcel by som poprosit o radu, ci je v tejto cenovej kategorii nieco vyhodnejsie od inych znaciek, alebo ci sa oplati kvoli nejakym parametrom, alebo funkciam priplatit za iny model, alebo by ste odporucili nejaky s mensou uhloprieckou.
Vopred dakujem.
Chcel by som poprosit o radu, ci je v tejto cenovej kategorii nieco vyhodnejsie od inych znaciek, alebo ci sa oplati kvoli nejakym parametrom, alebo funkciam priplatit za iny model, alebo by ste odporucili nejaky s mensou uhloprieckou.
Vopred dakujem.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: TV
uhlopriečka sa odvíja od vzdialenosti z ktorej ho chceš sledovať. Ak máš malú izbu, tak radšej zober aj menší. Ak máš veľkú izbu, kľudne môžeš ísť do väčšieho. Tu máš orientačnú tabuľku:
-
Ryan Giggs
VIP
Pokial ti nevadi ze je to len HD ready, a ze ten 3D efekt nebude az taky dokonaly, tak po obrazovej stranke je to velmi dobry tv.
este vaham, pretoze ta xt50 ma dost slabe funkcie oproti napriklad Philips 46PFL5527K
asi skusim blizsie prilizit vyuzitie a mozno mi odporucite nejaky uplne iny
rozmer by som chcel od tych 46" viac, pretoze sa bude vyuzivat na prevadzke na sportove zapasy, ale medzitym bude doma v obyvacke
zdroj signalu bude dvbt, alebo satelit, cize vsetko SD
viac ako 750 by som za neho nechcel minut
asi skusim blizsie prilizit vyuzitie a mozno mi odporucite nejaky uplne iny
rozmer by som chcel od tych 46" viac, pretoze sa bude vyuzivat na prevadzke na sportove zapasy, ale medzitym bude doma v obyvacke
zdroj signalu bude dvbt, alebo satelit, cize vsetko SD
viac ako 750 by som za neho nechcel minut
-
Ryan Giggs
VIP
Je pekne, ze stv ci ct je v hd, ale 80% obsahu je aj tak len upscalovane SD. To je v podstate u vsetkych ceskych a slovenskych programov. A na HD vysielanie HD ready staci bez problemu.
Neviem co mas u toho Philipsu na mysli tym "silnejsie funkcie". Ale ak myslis tie Smart pi*oviny, tak od toho si vela neslubuj.
Ak ale na tom trvas, tak do 750 eur mas u Panaka vyssi model plazmy P50UT50E, ktory je vo full hd aj s tymi smart kravinami.
Neviem co mas u toho Philipsu na mysli tym "silnejsie funkcie". Ale ak myslis tie Smart pi*oviny, tak od toho si vela neslubuj.
Ak ale na tom trvas, tak do 750 eur mas u Panaka vyssi model plazmy P50UT50E, ktory je vo full hd aj s tymi smart kravinami.
Tak prave sportove prenosy idu v hd, nie je tam kvalita ako na sky sport, ale je to vysielane hd. A zase hd ready nema tak pekny obraz ako fullhd. Je to jednoducho vidiet. Ale tak na prwvadzke to moze byt mizno aj jedno. Ale tak ja by som v dnesnej dobe uz siel do fullhd. Ryan napisal aj model.
-
Ryan Giggs
VIP
Prenosy idu. Ale nie kazdy pozera sport. A to ci je ten rozdiel vidiet zalezi na sledovacej vzdialenosti. Kazdopadne dorozpoctu sa vojde aj full hd, tak to nema vyznam riesit. Ja len ze to full hd sa prilis precenuje. Zvlast ked v tv vysielani chyba zdroj. Aj tak ked je to HD, je to bud 720p alebo len maximalne 1080i, takze prekladane. Na to HD ready staci.
Tak HD ready na to staci, ale ten obraz je na fullhd jednoducho krajsi, je ostrejsi. Menil som prave z hd ready plazmy na full hd a ten rozdiel je vidiet. Je rozdiel matematika a nejake vypocty aka vzdialenost a je rozdiel prax. Jednoducho tie hd vysielania su na fullhd plazme ostrejsie (neporovnavam kvalitu obrazu, len cisto rozlisenie).
Tak jasne, ze nie kazdy pozera sport. Ale on sam tvrdil, ze to ide aj na sportove prenosy do prevadzky, tak preto som to spomenul.
Tak jasne, ze nie kazdy pozera sport. Ale on sam tvrdil, ze to ide aj na sportove prenosy do prevadzky, tak preto som to spomenul.
-
Ryan Giggs
VIP
O to viac ze je to urcene do takeho prostredia ako je, je to uplne jedno. Tam asi tazko bude niekto riesit rozlisenie ci kvalitu obrazu. Tam by uplne stacil nejaky zakladny model ako X50 alebo X60. Obraz to ma vyborny a usetri sa kopa penazi.
Do prevadzky sa nehodi ziadne LCD kvoli uzkym pozorovacim uhlom.
Do prevadzky sa nehodi ziadne LCD kvoli uzkym pozorovacim uhlom.
Ved preto som aj doporucoval jedine plazmu do prevadzky. Ved ako chce, ja som len povedal, ze za tych 750e bude mat lepsi obraz na fullhd. Uz je na nom co uprednosti kvalitnejsi obraz za tych 750, alebo slabsi obraz za menej...
-
Ryan Giggs
VIP
To že to bude full hd, neznamena že ten obraz bude automaticky lepši. To len čisto teoreticky.
-
Ryan Giggs
VIP
To by si sa divil...