Bankový účet

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Phase
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Bankový účet

Príspevok od používateľa Phase »

Presne tak, kto ti da dnes nieco len tak v podstate zadarmo? Nie som na to odkazany, ale bol by som sprosty aby mi v tom branilo nafuknute ego.
Kamarat sa nam zo zaciatku smial a cudoval ze ci sme v pohode, ze to nestoji tu namahu atd, no ked videl ako nam nabiehaju 30€-ky tak utekal aj on, a to dostane od rodicov vsetko na co si len spomenie, a to doslova ;-)
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Ale prosím Vás. Ak máte študentské účty od uja Rytmusa, tak už asi máte nad 15 rokov. To ste fakt aj v tomto veku odkázaný meniť banku a nechať sa manipulovať kvôli 30 eurám? Už len za cestu do banky by mi tieto peniaze nestáli. Poďme sa na to pozrieť v číslach:

Snáď absolútne brigádnicke minimum, za ktoré vám bude muklovať študent je tých 2,5€ na hodinu. 30 deleno 2,5 je 12. Čo je len niečo cez jeden deň na brigáde. Ja nie som nijak bohatý a všetko čo chcem a kúpim si platím za svoje, ale takýchto doslova pár šuntov by ma nepresvedčilo, aby som menil banku, alebo dokonca zakladal druhý účet, ako to robí kopa slovenských študentov. Na toto by som musel byť fakt zaslepená "ovečka", a presne pre také bola táto Rytmusova šaráda točená.

K téme: Mám SLSP. Všetko zadarmo, rozšírená jak sviňa a bankomat na každom kroku? Prečo nie.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Hensym, ja makám a kvôli 30 eurám by som cestu do banky veľmi rád meral....
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Aspon vidno, ako su slovaci lahko bankami manipulovatelny. Uz sa necudujem, ze to v state tak vypada. Pre 30eur menit banku. Ovecky utekaju co uz.
Tatra nikdy viac. Najlepsi idu od nas by som upravil ich moto. Bordel banka, ktora ti neda pokoja asi nikdy, kym im nepodpises zmluvu o odchode. A ten IB ..hruza.
A to nevravim o ich sluzbach, ktore ti bez schvalenia aktivuju (volitelne precerpanie atd).
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

a aké sú tie podmienky? Lebo mne by to za tú pol hodku tiež stálo. Založím si účet, dostanem 30 euro, prevediem na svoj účet a o tatrabanku sa viac nestarám keď je bez poplatkov. Časom ju môžem zrušiť zase. Ale asi to bude nejako ošetrené, že?
Ja len že nadávate že sú tupci že sa nechajú za 30€ zmanipulovať. Ale ak je to peniaz zadarmo, tak je to pekný peniaz. To si uvedomíte až keď začnete zarábať, že 30€ vám nedá nikto zadarmo.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Presne jak hovori audiotrack, nikto ma nenuti prechadzat, nikto ma nenuti vyuzivat dalsie sluzby banky. Pockam rok (aby mi neflasli poplatok za zrusenie karty vydanej pred menej ako rokom), necham to zrusit a som vo velmi prijemnom pluse.

Ak ti tych par desiatok minut nestoji za hoc len 20 eur (nech nezerem, s poplatkami iducimi so zrusenie uctu), tak ti zavidim v jakej si vate.
Samozrejme banka na tom prerobi a s podobnou stratou par tisic eur urcite rataju, ostatne vsetky mozne studentske ucty su zadarmo a kedze studenti vacsinou nedrzia na uctoch vacsie mnozstvo penazi ktore moze banka tocit, budu studentske ucty ako celok vacsinou v strate... ale vsetky banky rady podporuju studentske ucty, kedze predpokladaju, ze hodne ludi po ukonceni studii zostanu u nich, a a) budu tocit na ucte vacsie peniaze a b) budu riesit uvery.

//autoeditácia príspevku (02 Máj 2013, 8:39)
a este jedna vec, neviem kde Hensym existujes, ale trebars v Kosiciach ci Presove je 2,5/hod uz celkom slusny plat aj pre vysokoskolaka, nieto este stredoskolaka.
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

audio ja zarabam a za 30 eur od TB, ktora v tom ma urcite nejaky hacik (nikto ti nikdy nic neda zadarmo) sa veru nejdem potrhat. Kym by som odpovedal na tie otazky, kym by som nasiel najblizsiu pobocku, kym by som sa k nej dopravil a kym by mi vytvorili ucet (mam terminak v TB a trvalo to 2 hodky aj s cakanim na ich "luxusnych" sedackach), tak by ma to stalo podstatne viac casu nez 30 eur, ktore pravdepodne musim aj zdanit. Samozrejme pre studakov, ktori maju casu nazvys sa to urcite oplati (predsa len je to zo 20 piv), ale inak ani velmi nie.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

no veď to je iba pre študentov. Tebe ani mne tých 30€ nikto nedá. A to že by som išiel som teda uvažoval hypoteticky v tej rovine, keby som študent
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Moja mzda sa ani zdaleka neblizi tomu aby mi nestalo si niekde pre 30 eur chvilu pockat, riesil by som to keby to islo na hodiny casu. O to skor keby som bol student a nemam nic lepsie na praci (a pri cakani sa mozem trebars ucit). Ak ty za ten cas zarobis viac, prosim.

K tomu ze nikto ti nic neda zadarmo - no neda, ale banka pocita s tym ze toto oslovi hodne ludi ktori zatial ucet nemaju, a ked uz budu mat, tak pri TB zostanu (ako som pisal vyssie)
Napísať odpoveď