Prečo baby zavádzajú?
Re: Prečo baby zavádzajú?
Joo, milujem takychto nerdikov ako je autor... Ked nevies byt chlap a len vyplakavat tak ti treba , za dobrotu ns zobrotu, najdi svoju hrdost sebavedomie miesto toho lutovania..
ďakujem za tie rozumné rady, väčšina máte pravdu, aj ten názor dievčaťa mi aspoň otvoril oči, rady využijem v praxi
tak budem chlap a kašlem na ňu, však nakoniec, žien je všade dosť
tak budem chlap a kašlem na ňu, však nakoniec, žien je všade dosť
neboj, ako sa hovori .. zeny su ako elektricka, jedna odide, pride druha
ale, daj pokojdaniel10 napísal:neboj, ako sa hovori .. zeny su ako elektricka, jedna odide, pride druha
zeny sa najviac boja samoty- su tak evolucne naprogramovane. Potrebuju mat neustale okolo seba nejaky sebe blizky okruh priatelov-liek.Su schopne sa stretevat s 5timi roznymi chalanmi a pritom od zaciatku vedia ze nikdy to nenechaju dojst niekde dalej. Ony iba tak travia svoj volny cas, vyplnaju nudne casove medzery vo svojom zivote. V skutocnosti tych kamosov maju iba ako "divakov" aby ona lepsie vynikla pred tym svojim buducim frajerom- bude to patrit ku "koristi" vitaza- smecka porazenych
Gayovia-nic protim nim-maju kamosky na vykecavanie, heteraci maju frajerky na ...
kazdy nech si sam prizna kam patri.
Gayovia-nic protim nim-maju kamosky na vykecavanie, heteraci maju frajerky na ...
nechystám sa pridať ku koristigogo956 napísal:zeny sa najviac boja samoty- su tak evolucne naprogramovane. Potrebuju mat neustale okolo seba nejaky sebe blizky okruh priatelov-liek.Su schopne sa stretevat s 5timi roznymi chalanmi a pritom od zaciatku vedia ze nikdy to nenechaju dojst niekde dalej. Ony iba tak travia svoj volny cas, vyplnaju nudne casove medzery vo svojom zivote. V skutocnosti tych kamosov maju iba ako "divakov" aby ona lepsie vynikla pred tym svojim buducim frajerom- bude to patrit ku "koristi" vitaza- smecka porazenych![]()
Gayovia-nic protim nim-maju kamosky na vykecavanie, heteraci maju frajerky na ...![]()
kazdy nech si sam prizna kam patri.
Vieme, za posledny tyzden si to spomenul uz minimalne 4x
kail, nehnevaj sa, ale ani sa nečudujem, že si single, veď takýchto chlapov ženy absolútne nevyhľadávajú. Potrebuješ sám seba presviedčať o niečom a tým, že si to budeš stále opakovať, tak tým sám seba presvedčíš. Povedal by som, že toto je presne to, čo odpudzuje od človeka nie len ženy, ale aj chlapov. Daj sa dokopy, vzchop sa a začni normálne fungovať, lebo vyznievaš už naozaj ako troska.
jojo kali si vybudoval nejaky pocit krivdy a nadobudol pocit ze veskere zenske osadenstvo ho nieje hodne.
Ale nemajte mu to za zle, ja osobne to pripisujem pubertiackemu chovaniu, tiez som sa tak citil hned ako ma prva odmietla, to bol sok ktory som rozdychaval a potom to nejak doslo samo presne viem o com hovori a viem ako sa citi.
Len rada smerovana na neho, moc sa toho nazoru nezastavaj, casom zistis preco, proste so zenami to treba skusat nikdy nezistis aka skutocne je, to sa da najskor po 3-6 mesiacoch blizsieho vztahu, tam sa ukaze.
Nehadz flintu do zita a netvar sa ze ty si zasluzis nejaku specialnu princeznu, ked ti bude dalsia sympaticka, skus to
hlavne si pred nou neslap po svojom sebavedomi lebo to budes mat beh na dlhu trat.
Ale nemajte mu to za zle, ja osobne to pripisujem pubertiackemu chovaniu, tiez som sa tak citil hned ako ma prva odmietla, to bol sok ktory som rozdychaval a potom to nejak doslo samo presne viem o com hovori a viem ako sa citi.
Len rada smerovana na neho, moc sa toho nazoru nezastavaj, casom zistis preco, proste so zenami to treba skusat nikdy nezistis aka skutocne je, to sa da najskor po 3-6 mesiacoch blizsieho vztahu, tam sa ukaze.
Nehadz flintu do zita a netvar sa ze ty si zasluzis nejaku specialnu princeznu, ked ti bude dalsia sympaticka, skus to
nechcem nikoho, uvedomujem si ako pôsobím na ostatných, už som počul tisíc krát, aký som negativistický, pesimistický a čo ja viem čo, preto viem, že budem sám a nikdy som sa nesnažil nikoho baliť, to je zbytočné
inak vidím, že sa vám tu hnusím už, ani sa vám nečudujem
hd_ máš pravdu, som troska, povedali mi to aj psychiatri aj psychológovia, ani oni ma nevedia liečiť (depresia, sebevražedné sklony a aj pokus o ňu niekoľko krát, žiadne sebavedomie, nenávisť k sebe a bla bla bla), posielali ma do ústavu, až taký som cvok, mne je to už všetko jedno
Hegy to nie je pravda, ja si nemyslím, že ma nie sú hodné, že čakám na princeznú, ja viem, že som pod ich úroveň, bláznov nechce nikto (ani ako kamaráta, viem to od malička, pocítil som to už na základnej škole a aj doma), plne to chápem, nesprávam sa ako pubertiak, skôr mi všetci vravia, že ako dôchodca, čo čaká na smrť a je to tak, ja sa tak cítim a na tú smrť čakám, nemám po čom šliapať, sebavedomie nemám
nemyslite si, že vyplakávam, aj keď to tak znie, som so svojou situáciou zmierený a prepáčte, že som vás tu otravoval, už sa odmlčím, nebudem písať nikde, aj tak vám ďakujem za všetky rady, ktoré ste mi dali, majte sa dobre
inak vidím, že sa vám tu hnusím už, ani sa vám nečudujem
hd_ máš pravdu, som troska, povedali mi to aj psychiatri aj psychológovia, ani oni ma nevedia liečiť (depresia, sebevražedné sklony a aj pokus o ňu niekoľko krát, žiadne sebavedomie, nenávisť k sebe a bla bla bla), posielali ma do ústavu, až taký som cvok, mne je to už všetko jedno
Hegy to nie je pravda, ja si nemyslím, že ma nie sú hodné, že čakám na princeznú, ja viem, že som pod ich úroveň, bláznov nechce nikto (ani ako kamaráta, viem to od malička, pocítil som to už na základnej škole a aj doma), plne to chápem, nesprávam sa ako pubertiak, skôr mi všetci vravia, že ako dôchodca, čo čaká na smrť a je to tak, ja sa tak cítim a na tú smrť čakám, nemám po čom šliapať, sebavedomie nemám
nemyslite si, že vyplakávam, aj keď to tak znie, som so svojou situáciou zmierený a prepáčte, že som vás tu otravoval, už sa odmlčím, nebudem písať nikde, aj tak vám ďakujem za všetky rady, ktoré ste mi dali, majte sa dobre
-
javatar
Hardcore addict
na bojove sporty treba disciplinu a chut sa popasovat sa aj ked ti to nejde (na zaciatku bezna vec) - myslis, ze to so sucastnym pristupom zvladne?
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Keď už sme pri tom boxe, nedávno som videl super vtip, kde bol obrázok Mika Tysona a hovoril niečo v zmysle: "Nie je problém dostať akúkoľvek ženu ku Vaším nohám...stačí jedna presne zasadená rana do brady."
najprv zvádzajú, potom zavádzajú a nakoniec zavadzajú 
ber si príklad odo mna!! ja počuvam od okolia rôzne kecy na moju osobu čo ani niesu pravdive!!!! SOM TAKY AKY SOM A KOLI VAM SA LUDIA NEZMENIM!!!! Ja vas nenutim aby ste so mnou žili! Mna nikto nepretvori na svoj obraz! proste ked ti niekto bude hovoriť aky si taky či onaky tak povec: každy sme NEJAKY!! Ak ludia nevedia prijat ostatnych takých akí su TAK POTOM NEMA CENU IM DOKAZOVAT TIE NASE SVETLEJSIE STRANKY LEB ONI TO AJ TAK NEPOCHOPIA!!
A to ťa šľachtí.Famine napísal:ber si príklad odo mna!! ja počuvam od okolia rôzne kecy na moju osobu čo ani niesu pravdive!!!! SOM TAKY AKY SOM A KOLI VAM SA LUDIA NEZMENIM!!!! Ja vas nenutim aby ste so mnou žili! Mna nikto nepretvori na svoj obraz! proste ked ti niekto bude hovoriť aky si taky či onaky tak povec: každy sme NEJAKY!! Ak ludia nevedia prijat ostatnych takých akí su TAK POTOM NEMA CENU IM DOKAZOVAT TIE NASE SVETLEJSIE STRANKY LEB ONI TO AJ TAK NEPOCHOPIA!!
-
enterprise
Medium Expert
Majú rady pozornosť. Niekoho, komu môžu plakať na ramene, niekoho, kto bude počúvať ich výlevy o rozliatom laku na pohovke a o tom, kto ju šťuchol na FB.
Raz v živote som bol v tejto situácii. Poučil som sa, dávam si pozor na ženy, prehodnotil som moje chovanie k nim z "I'm gonna treat you like a princess" na "nepotrebujem kamarátku, tých už mám dosť, ale milenku a kamarátku v jednom...ak to nechceš byť, tak sa nebudeme kamarátiť".