Ako sa uliať zo skoly
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ako sa uliať zo skoly
...vybrané slová nepovažujem za užitočné...95% toho, čo využívam som sa naučil sám, alebo ma naučil otec...do školy som ale chodil poctivo...samozrejme, že som sem tam neprišiel, pretože som potreboval deň oddych, prípadne bolo treba niečo vybaviť (najčastejšie servis s autom)...u nás niečo ako ospravedlnenky nefungovalo, nebolo to oficiálne, jednoducho vo vyšších ročníkoch sa mohli študenti ospravedlňovať sami, čoskoro samozrejme zišlo z písomných ospravedlnení a stali sa z nich ústne...našťastie väčšina mojich spolužiakov toto chápala ako privilégium a tak sme vymeškávali keď sme potrebovali oddych, nie účelovo kôli písomkám...a samozrejme v rozumnej miere, nie dva krát do týždňa...
Skôr som to videl v zmysle všadeprítomného odrbávania na Slovensku.
Kde sa dá odrbať tam odrbem, ospravedlnenka do školy, najvyššia povolená rýchlosť, stopka a podobne. Potom sú politici v podstate len vzorka nás všetkých. To som tým chcel povedať, odhlasujem sa z tejto témy, nechcem viac "moralizovať"
Kde sa dá odrbať tam odrbem, ospravedlnenka do školy, najvyššia povolená rýchlosť, stopka a podobne. Potom sú politici v podstate len vzorka nás všetkých. To som tým chcel povedať, odhlasujem sa z tejto témy, nechcem viac "moralizovať"
Áno, politici kradnú, lebo človek sa uleje zo školy a ide na aute 100km/h a nie 90.
Ne ne to je v poho podvadzat sa nema, teda, jedine akceptovatelne obdobie zivota kedy sa da robit hluposti je asi dectvo a kto si to v dectve nezazil, tak mi ho je trosku luto lebo druhe take uz nebude
.
Teraz sme dospeli a zodpovedni, tazko nedojst tyzden do prace a podobne prepychy, kto to nevyuzil v skole, bohuzial...
A tie priklady klamstiev,
bodaj by cely svet prekracoval rychlost a vsade inde bol uprimny
!
Kazdy denno denne porusujeme pravidla, nie Slovaci ale vseci ludia.
YOUTUBE
//autoeditácia príspevku (20 Mar 2013, 11:16)

Teraz sme dospeli a zodpovedni, tazko nedojst tyzden do prace a podobne prepychy, kto to nevyuzil v skole, bohuzial...
A tie priklady klamstiev,
Kazdy denno denne porusujeme pravidla, nie Slovaci ale vseci ludia.
YOUTUBE
Kód: Vybrať všetko
http://www.youtube.com/watch?v=MWQQ2xbfnlgNechcel som rypat ale toto ma napadlo ako prve...hughito napísal:Áno, politici kradnú, lebo človek sa uleje zo školy a ide na aute 100km/h a nie 90.
tak s tymto sa neda nesuhlasitbegbeee napísal:Skôr som to videl v zmysle všadeprítomného odrbávania na Slovensku.
@hegy
davat link do url je proti pravidlam fora...zbytocna piplacka s kopirovanim
-
DeadWalker
Light Expert
Mi tá diskusia o postupnom vyvíjaní ospravedlnenka -> dane -> benzínka pripomenulo, jak mi mama za časov GTA 1 vravievala, že tak dopadnem v reále...ale tak, už aj šoférovať viem a furt nič. 
@DeadWalker
keby bola rec o uspesnom prejdeni celej hry tak celkom pekna buducnost
keby bola rec o uspesnom prejdeni celej hry tak celkom pekna buducnost
-
Kok
Light Professional
za mojich skolskych cias platilo: ako sa uliat zo skoly ? ako nic 
-
DeadWalker
Light Expert
Opýtal by som sa mamy, ale asi by to nedala.
-
Waagbistritz69
King
a ja na neplatenie daní, zajtra prídem do obchodu a vypýtam si 10 rohlíkov bez DPHhughito napísal:Je to v záujme prospechu v škole. A inak už sa chystám na ten prepad benzínky.
najprv si treba blicnut, bez toho ze dokazes blic ti nedaju bez DPH dneska uz nic...
-
Waagbistritz69
King
Žiaci ukradli lekárke pečiatku
http://aktuality.sk/clanok/227936/ziaci ... -peciatku/
otužilým jedincom silne odporúčam skočiť šípku do vôd tamojšej diskusie, kde vám ľudia, ktorí PB nevideli ani z diaľnice, ochotne vysvetlia, že to boli určite cigáni
http://aktuality.sk/clanok/227936/ziaci ... -peciatku/
otužilým jedincom silne odporúčam skočiť šípku do vôd tamojšej diskusie, kde vám ľudia, ktorí PB nevideli ani z diaľnice, ochotne vysvetlia, že to boli určite cigáni
Nieco podobne sa stalo aj u nas este ked som chodil na SS, jednej doktorke zmyzlo razitko a odvtedy si davali ucitelia pozor na vsetky peciatky od spominanej doktorky, sranda bola vtedy
.
-
Waagbistritz69
King
a ani ste neboli mediálnymi hviezdami, no toto
čo tam po 17% nezamestnanosti ako známy podotkol, falošné ospravedlnenky sú the real issue
-
martinez13
Light Professional
v dnešnej dobe stačí mať skener > skicár > a máš tých istých razitiek koľko chceš
neviem kde si bol do teraz, ale v tejto alebo v podobnej teme som pisal, ze si to ucitelia zvyknu overit u lekara a ked ten o tom nic nevie, tak sa to riesi ako falsovaniemartinez13 napísal:v dnešnej dobe stačí mať skener > skicár > a máš tých istých razitiek koľko chceš
Ja som takych paranoidnych ucitelov este nezazil. Mozno keby niekto vymeskaval polovicu hodin tyzdenne, tak budiz, ale inac to maju ucitelia na haku.
-
Grim
Darca
...nedávno som kamarátovi na jeho žiadosť vytlačil takú ospravedlnenku, že voľným okom bolo vidieť rastrovanie...samozrejme, učiteľka si nič nevšimla...
Ja som raz mal 4 dátumovky na jednom razítku. Who gives? 
Ospravedlnienky sú fakt najmenej. Teraz napríklad som v takom štádiu (pred maturitou), že chýbam, a nikto po mne nič nechce. Ak to nepreháňam, samozrejme.
Ospravedlnienky sú fakt najmenej. Teraz napríklad som v takom štádiu (pred maturitou), že chýbam, a nikto po mne nič nechce. Ak to nepreháňam, samozrejme.
-
martinez13
Light Professional
poznam veľa ľudí s XY škôl a nikto nikdy to neoveroval.. a predsa po určitom čase zistíš akého máš triedneho/nu či kontroluje alebo nie...jackb napísal: ... ucitelia zvyknu overit u lekara...