Ide o to ,že presné diody na Front panely PC nesvietia a neprichádza žiaden signál pre monitor ... CPU funguje ...ledky na doske svietia chladiče sa točia no itak to nejako nefunguje ...Nejaké rady?
Monitor nemá signál a ledky na skrinke nesvietia
Monitor nemá signál a ledky na skrinke nesvietia
Zdravím mám dosku MSI 770-c35 a mám taký problém ...keď som ju kúpil ten problém tu bol tiež vyriešil som to pomocou nejakého fóra a teraz keď som ju zas odmontoval a napojil späť po dlhšej dobe , je to tu zase .
Ide o to ,že presné diody na Front panely PC nesvietia a neprichádza žiaden signál pre monitor ... CPU funguje ...ledky na doske svietia chladiče sa točia no itak to nejako nefunguje ...Nejaké rady?
-
seproalfax
Amateur
Re: Monitor nemá signál a ledky na skrinke nesvietia
Mno ja predpokladam že bude problem asi v korektnom zapojení ale ak si všetko zapojil spravne neviem kde je chyba
//autoeditácia príspevku (03 Máj 2013, 9:44)
iba pre istotu ak by si nahodou nevedel na MB je každa zasuvka pre front panel popisana malim pismom pod zasuvkou na čo služi kratkou špecifikaciou zober lupu a skontroluj čo maš napisane na konektore a pod zapojenou zasuvkou
//autoeditácia príspevku (03 Máj 2013, 9:44)
iba pre istotu ak by si nahodou nevedel na MB je každa zasuvka pre front panel popisana malim pismom pod zasuvkou na čo služi kratkou špecifikaciou zober lupu a skontroluj čo maš napisane na konektore a pod zapojenou zasuvkou