Elektrotechnické školy v BA
Elektrotechnické školy v BA
Čaute, budúci rok idem na strednú školu, teraz robíme tie predčasné prihláška čo sú v 8. triede. Rozmýšľam, na aké elektrotechnické školy si mám dať prihlášky a chcel by som Vás teda poprosiť o nejaké vaše skúsenosti, napr. aké je na školách vybavenie, aký ľudia tam chodia, prístup atď.
Re: Elektrotechnické školy v BA
chodil som na SPŠE K.Adlera, v prvom ročníku ma vyhodili... Učitelia komunisti, zastaralé metódy, učia ta historické postupy atď... (proste ma to nebavilo tak som na to sral...)
Potom som šiel na SPŠE Hálova 16 a tam to už bolo v mnohých smeroch lepšie, lepšie vybavenie, mladší učitelia, podobné predmety, osnovy aj odbory pričom škola aspoň odborné predmety ma vždy zaujali (čo sa o "Adlerke" povedať rozhodne nedá...)
Potom som šiel na SPŠE Hálova 16 a tam to už bolo v mnohých smeroch lepšie, lepšie vybavenie, mladší učitelia, podobné predmety, osnovy aj odbory pričom škola aspoň odborné predmety ma vždy zaujali (čo sa o "Adlerke" povedať rozhodne nedá...)
Stredne mas jedno, ja som chodil na Zochovu, naucil som sa tam velmi malo, ucitelia tak ako vsade aj dobry aj zly, prax je tam kazdy tyzden 3hod ale flakarina. Nejake zaklady to ale da.
Díky chalani, K+ Vás určite neminie
Ak by mal niekto skúsenosti, tak píšte. Chcem ešte poprosiť, aby ste písali aj rok z ktorého vychádzate, aby som vedel.
-
jorg22
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Tiez odporucim SPŠE Hálova 16. Je tam zabava s ucitelmi, na 4 tam prejde kazdy, a ani sa netreba nejak velmi snazit. Ak sa to tam za tu dobu nezmenilo. Maju aj dobre vybavenie.
jorg22 - čo tak ľudia hovoria, tak tam chodia "grázli". Ja práveže vôbec taký nejsom a čo sa týka nejakej telesnej atď. som totálny krípel. Čo je natom pravdy ? Samozrejme tí grázli, nie že som krípel čo sa týka pohybu 
To si dopadol uplne super. Ja som sa tam mordoval 4 roky a nakoniec ma poslali do pecka. Ziadna matura nicHegy napísal:chodil som na SPŠE K.Adlera, v prvom ročníku ma vyhodili...
@Belzi
A vies vobec si slaboprud alebo silnoprud?...Lebo to je sakra rozdiel aj ked sa to nezda.
Ja napr teraz pracujem vyhradne ako silnoprudar takze taka Adlerka (aj ked nedokoncena) mi je na dve veci...ale naucila ma daco, o to pokoj.
jo no mne to tam nesmakovalo vobec, citil som sa tam jak v nejakom filme z pred 50 rokov...
A tak som aj dopadol, v podstate som rad...
Halova bola fajn, nevelke naroky, skor priestor sa venovat tomu co ta zaujima... ked ta nezaujalo nic tak si poodieral nejako 4ky a tak no...
Velmi ma tesi ze mi financne vyhodne umoznili urobit si kurzy ako napr. CISCO co je asi jedine co sa mi z oficialneho studia nejako vratilo...
Rozhodne Halova++ v tomto smere, ak si kocka a chces si dokazovat kto je kockatejsi, chod na Adlerku ale necakaj od toho ze sa ti ta drina sama nejak vrati, si na tom istom co absolvent z Halovej akurat trosku designovo kockatejsi.
A tak som aj dopadol, v podstate som rad...
Halova bola fajn, nevelke naroky, skor priestor sa venovat tomu co ta zaujima... ked ta nezaujalo nic tak si poodieral nejako 4ky a tak no...
Velmi ma tesi ze mi financne vyhodne umoznili urobit si kurzy ako napr. CISCO co je asi jedine co sa mi z oficialneho studia nejako vratilo...
Rozhodne Halova++ v tomto smere, ak si kocka a chces si dokazovat kto je kockatejsi, chod na Adlerku ale necakaj od toho ze sa ti ta drina sama nejak vrati, si na tom istom co absolvent z Halovej akurat trosku designovo kockatejsi.
Kamarát chodí na Vazovovu, čo si o tej škole myslíte ? Vravel že je dosť slabá... Každopádne na Hálovú si dám prihlášky určite (mám ju aj najbližšie) a tiež uvažujem o Zochovej.
-
jorg22
Medium Professional
Chodilo tam zopar grazlov, ale nic nebezpecne. Sikana tam bola minimalna. Urcite tam niesu taky typkovia ako na ucnovkach niektorych. Vecsina ludi tam bola vpohoed. Grazli vypadli v prvom alebo druhom rocnikuBelzi napísal:jorg22 - čo tak ľudia hovoria, tak tam chodia "grázli". Ja práveže vôbec taký nejsom a čo sa týka nejakej telesnej atď. som totálny krípel. Čo je natom pravdy ? Samozrejme tí grázli, nie že som krípel čo sa týka pohybu
-
MP4-27
Guru wannabe
kto povie ze Adlerka je onicom je uplne mimo...a to ze vas z tadial vyhodia je na zamyslenie co za studenta ste...
Adlerka sa teraz dost zmodernizovala a aj ucebne osnovy ...bol som tam pred 2 tyzdnami na obnoveni vyhlasky paragrafu 21 a kecali sme aj s nasou byvalou triednou (Paskova
)
konecne sa tam zacal ucit Matlab ktory je na FEIke asi dolezitejsi ako ine programovacie jazyky
ale zalezi od odboru u mna v Telekome to tak bolo a je...
Momentalne som prvak na Ing. a placem ked nas ucia skoro cely semester o ATM a ISDN technologii uplne dopodrobna a uplne zbytocne...ale tak su tam aj predmety a profesori ktori su fakt ze kapacity (napr. prof Farkas) vdaka ktorym ma nas ustav granty a podobne. Ale zas si nemyslite ze FEIka vas nic nenauci, podla mna nauci a dost podla mna...aj ked sa tu teraz mnohi moji spoluziaci (pozdravujem
) budu asi smiat...mnoho ludi na FEIke ide ale tou lahsou cestou a volia si predmety kde je 100percentna priepustnost...a prave vas najviac naucia tam, kde sa tych ludi hlasi najmenej... A este je rozdiel mat Diplomovku na temu Kompresia obrazu alebo ine voloviny kde okopcite celu wikipediu a neviem co este ako ked mate taku diplomovku ako ja ze Dynamicke pridelovanie sirky pasma v Hybridnych PON (alebo tymovy projekt Rozpoznavanie reci)
kde musite aj realne nieco nasimulovat alebo naprogramovat...ale celkovo sa FEIka nechyta na tu technicku skolu co je v Brne..tam je zazemie uplne ine ako u nas 
este aby som odpovedal na tvoju otazku..ucitelia na Adlerke su dobri aj zli...tak ako aj inde..vybavenie: kuri sa tam aj v zime
nezateka ked prsi
maju tam vsade wi-fi dost stoliciek ked je volno ze si mas kde sadnut...varia dobre ale malo
(aspon za mojich cias) ...sportove aktivity a tak...na PC sa nebudes hravat takze vykon nemusis riesit 
Adlerka sa teraz dost zmodernizovala a aj ucebne osnovy ...bol som tam pred 2 tyzdnami na obnoveni vyhlasky paragrafu 21 a kecali sme aj s nasou byvalou triednou (Paskova
konecne sa tam zacal ucit Matlab ktory je na FEIke asi dolezitejsi ako ine programovacie jazyky
Momentalne som prvak na Ing. a placem ked nas ucia skoro cely semester o ATM a ISDN technologii uplne dopodrobna a uplne zbytocne...ale tak su tam aj predmety a profesori ktori su fakt ze kapacity (napr. prof Farkas) vdaka ktorym ma nas ustav granty a podobne. Ale zas si nemyslite ze FEIka vas nic nenauci, podla mna nauci a dost podla mna...aj ked sa tu teraz mnohi moji spoluziaci (pozdravujem
este aby som odpovedal na tvoju otazku..ucitelia na Adlerke su dobri aj zli...tak ako aj inde..vybavenie: kuri sa tam aj v zime
heh Paskova, na jej hodiny bola radost chodit 
to asi preto, že na tých hodinách moc nebývala 
Tiež som bývalý Adlerák a nemenil by som. Takisto majú ľudia z Adlerky lepšiu povesť medzi zamestnávateľmi, než z iných škôl.
Pašková je super, tá aspoň nechodila na hodiny nadrbaná z nejakého lacného tvrdého
Pašková je super, tá aspoň nechodila na hodiny nadrbaná z nejakého lacného tvrdého
ano, jedna z vyhod ale urcite nie z tych hlavnychLaster napísal:to asi preto, že na tých hodinách moc nebývala
-
Arkaz
Addict
Ja som chodil na zochovu
urcite odporucam
a hlavne si sprav CISCO nevyser sa nato ako ja. Najdes si v buducnosti ovela lahsie pracu. + teda aj anglicky jazyk sa dobre nauc
veru, to CISCO lutujem aj ja
-
Arkaz
Addict
to hej. Anglicky viem nastastie vcelku slusne ale keby mam CISCO tak na profesii je minimalne 20 ponuk kde by ma zobrali nasupu s AJ a Ciscom. moja hlupost no ...
no ale ak sa chystas na vs cisco by som nerobil a spravil az tam. Aj ked na ss je to lacnejsie, ale tak bolo to take, ze no. A myslim, ze vo firmach potrebujes priemyselny, ktory plati 2 roky tusim a robi sa po 4 semestroch, zaplatis si par 100 usd a mozes robit test neviem presne kde v ba.
Ale tak vzdy sa zijde, dalo mi to zaklady a bol som viac v obraze.
este k tej zochovej, matikarky tam boli velmi dobre, 2 ucitelky tam boli take, ze im to trochu islo na mozog to ucenie asi
, ale tak prezili to vsetci.
Ale tak vzdy sa zijde, dalo mi to zaklady a bol som viac v obraze.
este k tej zochovej, matikarky tam boli velmi dobre, 2 ucitelky tam boli take, ze im to trochu islo na mozog to ucenie asi
Ďakujem páni, nenašiel by sa ale niekto z Hálovej ? Pravdepodobne pôjdem tam