Záhadná "konzerva"
Záhadná "konzerva"
Čaute všetci, vyprátavali sme byt po nájomníkovi a v skrinke sme našli nejakú kovovú nádobu. Vôbec netuším čo v nej je, nemá žiadny otvor ani nápis, len nálepku CZ 220 ES. Je plná nejakej tekutiny, keď som ju obracal bolo ju počuť žblnkať.
Vie niekto čo by to mohlo byť?
Vie niekto čo by to mohlo byť?
Re: Záhadná "konzerva"
olej.. 
Otvor a natoč Unboxing! 
-
PAuLi3
Darca
- Kontaktovať používateľa:
CZ-220-ES = Mlékárna Olešnice = www.ole.cz
ktovie ci to je olej
-
Grim
Darca
"Zemi původu LZE ZJISTIT i když je to privátní značka.
Na každém mléčném výrobku musí být kód označení výrobny v takovém oválu. V tomto oválu je i kód země, např. PL, CZ, DE, ..., takže značka je např. CZ 220 ES v oválu."
zdroj: http://byznys.lidovky.cz/cesi-nas-nepod ... =&strana=4
...tipujem to na mlieko...teda nejaky vykvasený produkt z mlieka, možno kyslé salko...skús to pred vyhodením ochutnať...šak vieš ako boli objavené plesnivé syry...
Na každém mléčném výrobku musí být kód označení výrobny v takovém oválu. V tomto oválu je i kód země, např. PL, CZ, DE, ..., takže značka je např. CZ 220 ES v oválu."
zdroj: http://byznys.lidovky.cz/cesi-nas-nepod ... =&strana=4
...tipujem to na mlieko...teda nejaky vykvasený produkt z mlieka, možno kyslé salko...skús to pred vyhodením ochutnať...šak vieš ako boli objavené plesnivé syry...
Diky chalani, mám niekde hore prepichnúť dieru a trošku z toho vyliať, alebo ako to najlepšie otvoriť? Potom ma už len napadá načo je človeku takéto "priemyselné" balenie mlieka alebo oleja.
Jasne, prepichni to..nozom, alebo srobovakom, alebo otvarakom..romulus2 napísal:Diky chalani, mám niekde hore prepichnúť dieru a trošku z toho vyliať, alebo ako to najlepšie otvoriť? Potom ma už len napadá načo je človeku takéto "priemyselné" balenie mlieka alebo oleja.
Osobne tipujem, že to bude patizeria, mliečny polotovar na výrobu krémov, plniek a pod. A toto je nejaké OEM balenie pre kuchyne, reštiky, cukrárne a pod.
-
Grim
Darca
...hlavne to už otvor a odfoť nám čo je vnútri...umierame od zvedavosti...
Presne, lebo nezaspím ani dnes. 
no dufam ze nezabudol 
Asi to už vypil.
Nahovorili ste ho a uz je pravdepodobne po nom... A mozno je len mimo PC 
Treba to brať aj z tej druhej strany, načo by niekto niečo takéto mal doma v skrini? Tipujem to na niečo čo sa dá v byte normálne využiť (a niečo čo po odsťahovaní nepotrebuješ ..) takže môj odhad je olej/mlieko.
Prepáčte za omeškanie, tu som
Nakoniec nevyšiel ani jeden z tipov. Boli v tom syry, oco to zhodnotil na kozie. Týpek bol arab tak nás napado, či si nenechal doviezť nejaké "kóšer" alebo aké špeci syry od nich. Inak ma nenapadá načo by mu bola plná konzerva zastrčená v kúte kuchynskej linky v spodnej polici.
Alebo je to tá patizeria Frikso?Frikso napísal:Osobne tipujem, že to bude patizeria, mliečny polotovar na výrobu krémov, plniek a pod. A toto je nejaké OEM balenie pre kuchyne, reštiky, cukrárne a pod.
V takej konzerve sa to asi nemôže pokaziť. Čiže ak je to dobré, tak si dobre obišiel. 
dobry halal kozi syr nemoze byt zly... dobru chut 
-
Ryan Giggs
VIP
Skoda. Ja ze odtial vyskoci nejaka stripterka.
Ryan Giggs: Ešte nezúfaj - možno je len zatiaľ otočená riťou hore (tá posledná fotka by túto hypotézu aj potvrdzovala) 
len aby to nahodou nebola daka trhavina...ked uz si spomenul toho najomnika.