Chcem byť viac ako len kamarát

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
DEVZYO1G
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Chcem byť viac ako len kamarát

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

V skutočnosti to ale ako láska nevyzerá :/
fatalista
Novice
Novice

Príspevok od používateľa fatalista »

nevadi, to uvidis po koncerte si myslim. ja by som to skusil, budes vediet na com si. kazdopadne nas informuj, zaujima ma ako sa to vyvinie :)
etc.
Professional
Professional

Príspevok od používateľa etc. »

DEVZYO1G napísal:V skutočnosti to ale ako láska nevyzerá :/
Prečo?
A kedy je ten koncert? Daj potom vedieť čo a ako.
Peter_Retep
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

ty vole to ju nemozes niekam zavolat skor? ja fakt nechapem preco tu tieto veci ludia riesia takto komplikovane
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

Tiež nechápem takéto naťahovačky. Na tom koncerte sa môže hocičo stať, pokaziť, vymknúť spod kontroly. Veď ju radšej zavolaj aj o pár dní / týždňov von a uvidíš tam. Na koncerte už môžete byť ako pár. Alebo si tam každý hladať niekoho iného.
DEVZYO1G
Addict
Addict

Tak ja neviem, ono to prišlo celkom nečakane .. je za tým dosť veľa, trvá to už dlho a vôbec som nečakal že na ten koncert pôjde ...
Tie 'signály' o ktorých ste tu písali, čo ja viem, ja som buď úplne vymrdaný, pripečený ch*j alebo ich proste nevnímam a píšem veci trochu priklasnene ...

Je to moja spoluziacka, som s nou kazdy den a pride mi take cudne ju pozivat niekam von, este k tomu v bratislave sa moc nevyznam, som rad ze trafim do skoly, takze skor ona by mi mohla ukázať mesto :lol:
Peter_Retep
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

tak povedz ze blizi sa jar, je pekne a chcel by si trochu spoznat BA kedze sa tu neorientujes...a ci by bola taka zlata a nejaky piatok/podvecer/whatever nepreviedla po starom meste?

kokos nic nemusis vymyslat a mas tu jedno pekne pozvanie
Emppu
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Emppu »

Ahoj DEVZYO1G, je to celkom zaujímavé ako si to popísal, že chce ísť s tebou na ten koncert a keď nepôjdeš, tak nejde ani ona. Je tu viac možností, prečo chce ísť s tebou: 1., buď ťa tam chce len aby si bol pre ňu ako len doprovod, s tým, aby tam mohla ísť aj za niekým iným, alebo 2., chce aby ju tam ten "niekto" videl s niekým iným, čiže s tebou, alebo 3., možno ťa ma asi fakt rada a práve preto chce ísť na ten koncert práve s tebou, hoci tú kapelu ani nepočúva. Zrejme sú aj iné varianty, ale viac ma nenapadá.
Čo sa týka toho, že je to tvoja spolužiačka, tak ja osobne by som ti neodporúcal, alebo aspoň počkal kým skončíte školu, ale to je zrejme ešte asi nejaký čas... Síce boli, aj sú také prípady, že sa spolužiaci dali dokopy a sú spolu, ale skôr až po škole, kým ste spolužiaci, buďťe radšej zatiaľ ako kamaráti aby sa tým ešte niečo nepokašľalo.
Ďalej čo sa týka toho koncertu, tak určite by som šiel, ak je to tvoja kapela, tak choď, bez toho či tam ona vôbec pôjde a či pôjde s tebou alebo s niekým iným..určite by som šiel a vychutnaj si koncert. Ten koncert je myslím že v tom MMC? tam som pár krát bol, mne sa to tam veľmi nepáči, je to tam taký brajgel...ale ak pridete na koncert skôr, tak môžeš ju aj tam pozvať do tej jednej z dvoch tých kaviarní, či ako to nazvať... No ak tam pôjde s tebou, tak uvidíš ako sa bude správať, ak uvidíš že tam išla kvôli tomu aby mohla ísť za niekým iným alebo inými, tak už aspoň vieš na čom si a uvidíš aká ja, tak ser na to a môžeš si tam aj ty nájsť nejakú inú. Ak teda to výjde celkom dobré, tak môžeš byť spokojný a uvidíš ako ďalej:)
Ešte čo sa týka toho, že ťa po koncerte volá k sebe, to ešte nič neznamná. Ja som tiež viackrát chodil s jednou babou na koncerty, taktiež ma stále volala k sebe, aj som u nej prespal, ale chcela ma len ako kamaráta. Takže môže to byť nejaký signál že ťa volá k sebe, ale nemusí!
Ešte niečo na záver, prvý krok musí spraviť vždy chlap, musiš byť iniciatívny a nesmieš byť zľaknutý alebo bojko, taktiež nesmieš byť nudný, ale zaujímavý. Ale zase naopak, nebuď na ňu až prírliš naviazaný, nevnucuj sa jej a netlač na ňu. Ak si všimne, že si niečim zaujímavý a dosť iniciatívny, baba si to všimne a aj ona začne prejavovať záujem. Baby rady o chlapov aj bojujú, pre ne je to zaujímavejšie, len musíš ukázať, že ty si chlap. ;)
Veľa šťastia :)
DEVZYO1G
Addict
Addict

Je pravda, ze som dosť hanblivy ... Ale tak, v škole (kde som s ňou najviac) sa správam inak (do skoly sa chodím učiť ...) než vonku ...a tých príležitosti kedy by som s ňou bol niekde vonku moc nebolo.
Teraz keď si to tak v hlave premietnem, tak som proste obyčajný friendzoned ťuťko :lol:

//autoeditácia príspevku (03 Máj 2013, 20:53)
Dobre, na tom koncerte bude hrať aj Your Demise, teraz mi je fakt jedno co sa tam stane :lol:
A inak, po posledných skúsenostiach s ňou vonku, vidím to na divoký večer ...
hd_
King
King

Ako si máme vysvetliť tie posledné skúsenosti s ňou vonku? Niečo sa udialo? :)
DEVZYO1G
Addict
Addict

No, dá sa na to pozerať z dvoch strán.

Nie, nič neudialo .. čo ma trochu štve, mal som toľko príležitostí ... *facepalm*
A boli sme vonku no, s partiou kamarátov (vrátane nej) a prišlo na isté veci pod vplyvom ktorých bola nálada ešte lepšia .. proste som nečakal že sa dokáže tak odviazať, dúfam že podobná nálada bude aj na koncerte.

Snáď nebudem vyje*** retard a niečo skúsim ...
hd_
King
King

No len si daj pozor nato, či je taká odviazaná pri tebe alebo sa tak dokáže správať pri viacerých chalanoch. :wink: Aby si z nej nebol náhodou nemilo prekvapený, ale tak to už si musíš postrážiť ty sám.
DonAndres
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa DonAndres »

V máji ideš na Depeche? :D
etc.
Professional
Professional

Príspevok od používateľa etc. »

Zatiaľ nič nové?
bucuresti
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa bucuresti »

To ze chce aby si u nej prespal nic neznamena, tiez som prespaval u kamaratiek a raz som aj nieco skusil ale hned ma dala "dole" ze co robim sme len kamosi... a kolko to mate rokov? Pokial by Ta chcela myslim ze zeny su take ze ak nieco chce mat ma to hned takze by necakala do koncertu
DEVZYO1G
Addict
Addict

DonAndres napísal:V máji ideš na Depeche? :D
Nie, ideme na BMTH, hudba ktorú ona vôbec nepočúva .. A nič také nové sa nestalo.
Pepo3533
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Pepo3533 »

nic nove? sak presiel uz mesiac :)
DEVZYO1G
Addict
Addict

Ako som povedal, po koncerte si dám pohov a tak sa aj stalo. Už to nejako neriešim, postupne som si začal uvedomovať že s ňou by to ani moc nešlo. Takisto to po čase 'omrzelo' ..
bucuresti
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa bucuresti »

Netreba sa je**ť tam, kde nás nechcú ;)
DEVZYO1G
Addict
Addict

ono ja som jej otvorene povedal ze o taketo friendzone srandy nemam zaujem ..

a proste cela ta komunikacia medzi nami je cudna, kaslem nato uz fakt.
Napísať odpoveď