Čo sa vám páči na ženách / mužoch ( podľa orientácie )

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
mi-chau
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Čo sa vám páči na ženách / mužoch ( podľa orientácie )

Príspevok od používateľa mi-chau »

Trussardi napísal:like boobs, tvar, postava a nech je znackova (dobre veci na sebe)
Fak sa vzdy divim ked natrafim na niekoho, komu sa paci silikon v prsiach.
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Mne sa nelúbia ženy ktoré nosia kožené kabelky alebo kabelky nadžgaté veľa vecami, je mi to na smiech.
Potom sa mi nelúbia ženy s topánkami na opätkoch a keď majú čižmy.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Andi_Cibula - tak ako tak čítam, tak to Ti ostali už len tie nafukovacie :D ináč súhlas. Ale tam ide aj o to že mne príde ženské oblečenie ako shitné vo väčšine prípadov. Proste vyvalia prachy za handry, ktoré ani dobre nevyzerajú a ani nemajú žiadnu pridanú hodnotu, ako napríklad prepúšťanie potu z vnútra na von, chladivý efekt, aspoň čiastočná nepremokavošt, alebo neprefúkavosť, proste čokoľvek. Keď som bol teraz s kamarátkou na rýchlo jej kupovať kraťasy a tielko na poledance, tak som nechápal. Ich handry stoja 10nu z toho čo moje a pri pohľade na tie veci aj chápem prečo.

A ku kabelkám, smiešnemu make-upu, nezmyselným topánkam, či čižmám v ktorých sú zapravené rifle, ku týmto veciam sa ani nevyjadrujem. Proste ženský módny svet je pre mňa z inej galaxie úplne. Dať si na hlavu klobúk s ananásom, páperím, obliecť si gýčový top a ku tomu svietiaciu mini sukňu a do toho to zabiť silónkami a čižmami, no konec. To dokáže len žena.
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Famine »

Mne sa paci na zenach ked vedia poriadne vrtet tym ich zadkom ked kracaju, zuvaju zuvacku tak ze otvaraju pri tom usta a vydavaju mlaskotave zvuky :) taktiez nesmu chybat velke coolove slnecne okuliare v slnecnych dnoch,.. Ked sa so mnou rozpravcaju tak mam sa mi paci ze su take mile, natesene az podlizovacne a zaroven k nulam, nerdom, a ku chalanom k okuliaroch sa spravaju s odporom, povysenecky a nadradene :D
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Famine napísal:Mne sa paci na zenach ked vedia poriadne vrtet tym ich zadkom ked kracaju, zuvaju zuvacku tak ze otvaraju pri tom usta a vydavaju mlaskotave zvuky :) taktiez nesmu chybat velke coolove slnecne okuliare v slnecnych dnoch,.. Ked sa so mnou rozpravcaju tak mam sa mi paci ze su take mile, natesene az podlizovacne a zaroven k nulam, nerdom, a ku chalanom k okuliaroch sa spravaju s odporom, povysenecky a nadradene :D
to musi byt velmi smutne, ze jedine dievcata, ktore sa Ti pacia sa k Tebe spravaju s odporom, povysenecky a nadradene.
rastikbart
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa rastikbart »

Famine napísal:Mne sa paci na zenach ked vedia poriadne vrtet tym ich zadkom ked kracaju, zuvaju zuvacku tak ze otvaraju pri tom usta a vydavaju mlaskotave zvuky :) taktiez nesmu chybat velke coolove slnecne okuliare v slnecnych dnoch,.. Ked sa so mnou rozpravcaju tak mam sa mi paci ze su take mile, natesene az podlizovacne a zaroven k nulam, nerdom, a ku chalanom k okuliaroch sa spravaju s odporom, povysenecky a nadradene :D
stacilo rovno napisat ze stetky :D
muay thai
Light Expert
Light Expert
Bydlisko: In nomine Patris et Filii et Spiritus Sancti Amen ;)

Príspevok od používateľa muay thai »

Charakter, povaha, ale predsa aj ten vzhlad, vernosť, trošku mierna dominancia ale nie zas prehnaná a samozrejme aj sexuálne skúsenosti.
kathleen
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa kathleen »

racio, kritickost, rozvaznost, nehu, dobrosrdecnost, uprimnost a sportovy vzhlad:)
Napísať odpoveď