Mobil z ciny a nespokojny kupca
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Mobil z ciny a nespokojny kupca
Nie. Vzdy je dobre uviest do inzeratu pravdive info a nie ze kupis cinsky smejd a potom aby si sa ho zbavil to tam das malym pismom ! Vsetko uviest na pravu mieru a nemas potom zbytocne opletacky.
Možno by bolo dobré uviesť o aký mobil presne sa jedné .. či to bol nejaký yFoňg alebo normálny mobil čínskej značky ..
-
hrban
Addict
stavím sa, že šlo o IPhong 
-
vendo
Guru
vrat mu tie peniaze a uz nic nepredavaj bez toho aby si napisal presne o co ide
vies nie kazdy pozna makety, niekto ani nevie ze existuju
vies nie kazdy pozna makety, niekto ani nevie ze existuju
-
TommyHot
Addict
Co furt splietate o maketach? Ved telefon fungoval, tak asi nejde o maketu nie?
ale ak neuviedol ze sa jedna o fake, a predaval to vedome ako origos, tak je z toho podvod a pre neho zbytocne problemy...
-
TommyHot
Addict
ad 1) kde vy chodite na tieto predpoklady? v cine nevyrabaju len fake telefony, ale je tam aj kopu firiem, ktore ma vlastne znacky, cize ako ste prisli na to, ze je to maketa, alebo fake? napisal to niekde zakladatel temy ci co?
ad 2) preukazovat, ze nieco predaval vedome ako origos ak islo o fake je velmi obtiazne..
ad 2) preukazovat, ze nieco predaval vedome ako origos ak islo o fake je velmi obtiazne..
Ale pod pojmom 'cinsky telefon' NEMUSI byt nejaka napodobnenina .. myslim ze to chce tommy povedat ..
//autoeditácia príspevku (14 Apr 2013, 18:06)
Ale pod pojmom 'cinsky telefon' NEMUSI byt nejaka napodobnenina .. myslim ze to chce tommy povedat ..
//autoeditácia príspevku (14 Apr 2013, 18:06)
To mi je jasné, ale keďže autor nepovedal o jaký telefón sa jedná, tak ma prvé napadla tiež nejaká napodobenina.
Boze ty si idiot. To ako keby ti banka bielym pismom mala v podmienkach, ze za ucet musis zaplatit rocne 1000 eur a ked to vytlacia na papier, tak to logicky nebude vytlacene. Neviem kde si dospel k tomu, ze mu to staci dat bielou na biele pozadie. Je jedno, nech je to aj bleducko seda, ak to nie je zretelne viditelne a citatelne, tak s tym nepochodis. A na Bazosi si farbu asi tazko nastavi.hrban napísal:vždy je dobré to niekde do inzerátu dať farbou písma rovnakou alebo takmer rovnoakou ako pozadie stránky alebo mini text na konci inzerátu v znení, POZOR! Jedná sa o repliku a máš vystarané.
V prvom rade by som si vysluch nechal prelozit do vlastneho mesta. Na to pravo mas. Predvolaju ta ako svedka, odmietnes vypovedat (vyssie spomenute dovody) a si za vodou. Na druhej strane sa mi nepaci, ze predavas fake mobil s popisom origo za origo cenu..
hrban: "jedná sa o repliku" ... nie som si istý, ale nie je náhodou zakázané u nás predávať repliky ? Viem, že pri mobile niekto ťažko určí či je to replika ak tam nie je logo ... ale predsa, keď to tam napíšem, nebude to skôr na obtiaž ? 
-
guess.whoo
Redeemer
je to zakazane iba ak to ma na sebe znaky originalneho vyrobcu. Ak sa to len podoba a nie je na tom napis "Apple" alebo "iPhone" tak v pohode
-
Fabo
Hardcore addict
A ak to on nepredával ako originál...
Fabo: nemôžeš to predávať ani keď tam napíšeš, že je to replika. Teda ak predávaná vec má na sebe logo nejakej značky.
-
Fabo
Hardcore addict
Ak som to pochopil správne, tak na tom telefóne asi logo nebolo, ale on nepriznal že je to replika.
-
martin0134
Medium Star
plusminus napísal:V prvom rade by som si vysluch nechal prelozit do vlastneho mesta. Na to pravo mas. Predvolaju ta ako svedka, odmietnes vypovedat (vyssie spomenute dovody) a si za vodou. Na druhej strane sa mi nepaci, ze predavas fake mobil s popisom origo za origo cenu..
Odkial si zobral ze som predal ten mobil z popisom originalu a ze to bolo za cenu originalu ?
A z popisu co som mal pri inzerate kazdy pochopi ze to nieje original , mal som uvedene rozlisenie displeja , aky ma fotak a podobne.
Mobil som predal za 70 eur
Chlapec je vysraty z toho ze mu volal fizel a pri tom mu mohol volat hocikto a predstavit sa ako fizel. Aj cislo z ktoreho volal nemusi byt hned fizel. Na taketo veci dostavas normalne pisomne predvolanie a nie nejaky telefonat, kde ti vola Jozko Mrkvicka a ty naletis hned na prvy hovor. Predstavil sa ti nejkak policajt? Preukazal, ze je zo stanice tej a tej oddelenie ake a mal si si pytat jeho cislo odznaku a pokym by len trocha vahal, tak mas istotu, ze policajt nie je. Cele sa to tu zacina zamotavat. Ak je to tak ako pises a da sa ti verit, tak ok si cisty, ak ale nie a potvrdilo by sa, ze si niekoho statne obabral, tak na takych potom nie fizlov ale rovno vyholenych chlapcov alebo si to priamo s tebou vybavit ako som to uz neraz spravil a ver mi, ucinnejsie nez fizli
Z toho plynie len jeden zaver a to fuck bazar a vsetko podobne. Kupovat len od obchodov a firiem. Bazar nikdy viac a skutocne nikdy viac. A mal si mu dat zarucak aj fakturu od cinana co ti to predal a mohol sa s nimi natahovat, to uz nie je tvoja starost, ked si to predal a kupil to niekto iny. To je logicke, kupis odomna telefon co som mal od orangu na akcii a nepojdes za mnou s tym ale za orangom.
EDIT: A ozaj ako to cele dopadlo? Nejak to tu utichlo a zaujima ma to.
EDIT: A ozaj ako to cele dopadlo? Nejak to tu utichlo a zaujima ma to.
zboznujem takich tajtrlikov co si kupia bazarovu vec a ked im po par dnoch odide tak sa cuduju. proste ked chcel telefon so zarukou tak si ho mal kupit normalne v obchode. evidentne bol s kupou spokojny az dovtedy kym mu neprestal fungovat, to hovori za vsetko. nebud debil a nenechaj sa zastrasovat...