Fajcenie 30 rocneho tabaku
Fajcenie 30 rocneho tabaku
Zdravim dostal som priblizne 30 rocny tabak myslite si ze by mi to nemalo nijak uskodit viac ako normalny tabak?
Resp. mal by byt lepsi ako dnesne tabaky?
Resp. mal by byt lepsi ako dnesne tabaky?
-
xH4wK
Re: Fajcenie 30 rocneho tabaku
Ja som sice nefajciar tak by som nefajcil vobec ale na tvojom mieste si pekne pozriem ako bol zabaleny a uskladneny .. ak bol skladovany aj zabaleny nepredusne tak by nemal byt podla mna problem.. ak nie tak tam mozu byt rozne plesne atd..
pliesen vznikne praveze pri nepriedusnom obale
osobna skusenost s vypestovanym a ususenym tabakom
osobna skusenost s vypestovanym a ususenym tabakom
Zabaleny bol v obycajnom obale ako sa aj dnes predavaju a ulozeny bol v kartonovej krabicke. Volnym okom som nezbadal ziadnu pliesen.
to zistis lahko podla vone
fajcit to mozes, plesne sa neobavaj, urcite ti to uskodi menej, ako dnesne cigarety, kedze tam vtedy nebolo tolko chemie, ako je tam teraz..ale skor tie cigarety ti nebudu chutit, po tolkych rokoch tabak straca hodne na kvalite, nieje to ako vino ci chlast.. fajcil som 30 rocne marsky ci co to bolo a vobec neboli dobre.. 
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Tak tie nie su dobre ani nove 
Marsky su top! 
-
javatar
Hardcore addict
zalezi od skladovania a urcenia tabaku - predpokladam, ze je to klasicky cigaretovy tabak, ak je moc suchy (co je dost mozne, vakuovo baleny asi nebol) tak ho mierne zvlhci (navlhci (nie premoc) platennu vreckovku a daj ju na noc k tabaku)
pripadne posli nejake fotky nech sa nan mozme aj pozriet, budeme vediet viac
pripadne posli nejake fotky nech sa nan mozme aj pozriet, budeme vediet viac