A vecer/rano mam aj 2-2,5 Mbit/s
Ake mate pripojenie do internetu?
-
OnlinePetulo
Expert
- Kontaktovať používateľa:
ja mám toto:
mikrovlnka
Celodenné pripojenie do siete INTERNET s prenosovou rýchlosťou 128kbps. BEZ LIMITU PRENESENÝCH DÁT!
Rýchlosť sťahovania dát (download) - 128kbit/s
Rýchlosť posielania dát (upload) - 64kbit/s
Agregácia - 1:2
500,- na mesiac
ale potreboval by som poradiť (ak je potrebné, založím novú tému), lebo v poslednom období sa správa veľmi čudne. viac nejde ako ide. najhoršie je, že to robí v minutových intervaloch. 30 sek. ide a 2-3 min. nič. 1 stránku natiahne a dalšiu nie, alebo až na druhý - tretí pokus. nie že nejde vôbec, ale akoby chcel naťahovať, ale neudrží si spojenie. ikonka signalizujúca pripojenie a odpojenie bliká jak semafor. dnes som 9,3 mb sťahoval 30 min. môžem zabudnúť na nejaké dlhodobejšie sťahovanie. je to jak prerušovaná súlož.
čo myslíte - je to providerom, spojením, počasím, je to softwarova chyba, alebo čo?
uvažujem o zmene. poradte! pls!
[/list]
mikrovlnka
Celodenné pripojenie do siete INTERNET s prenosovou rýchlosťou 128kbps. BEZ LIMITU PRENESENÝCH DÁT!
Rýchlosť sťahovania dát (download) - 128kbit/s
Rýchlosť posielania dát (upload) - 64kbit/s
Agregácia - 1:2
500,- na mesiac
ale potreboval by som poradiť (ak je potrebné, založím novú tému), lebo v poslednom období sa správa veľmi čudne. viac nejde ako ide. najhoršie je, že to robí v minutových intervaloch. 30 sek. ide a 2-3 min. nič. 1 stránku natiahne a dalšiu nie, alebo až na druhý - tretí pokus. nie že nejde vôbec, ale akoby chcel naťahovať, ale neudrží si spojenie. ikonka signalizujúca pripojenie a odpojenie bliká jak semafor. dnes som 9,3 mb sťahoval 30 min. môžem zabudnúť na nejaké dlhodobejšie sťahovanie. je to jak prerušovaná súlož.
čo myslíte - je to providerom, spojením, počasím, je to softwarova chyba, alebo čo?
uvažujem o zmene. poradte! pls!
[/list]
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
piton, ktorého druhého myslíš? je tam napísané 1:2, ale podľa mna je to blbosť. ved ani neviem s kým zdieľam a ked zavolám kamošom v okolí, tak nik nie je pripojený. a žeby sa pripájal prasne vtedy, kedy ja? a myslím, že keby nás aj bolo viac, tak by sa mala linka rozdeliť a nie sekať. ved mne ruší aj icq a v jari to bolo ok. takú linku nevyťažia ani dvaja, ak ide v poho. si myslím.
ps.: neviem, čo je packet loss. alebo to nebolo na mna?
ps.: neviem, čo je packet loss. alebo to nebolo na mna?