Problém s android aplikáciami po update
Problém s android aplikáciami po update
Zdravím,
prejdem rovno k veci. Dnes ráno som si zapol na telefóne (Sony Ericsson Xperia X8 verzia firmvéru 2.1-update1) aplikáciu Opera mini a vybehol mi update. No tak som si povedal, že určite tam bude niečo nové a lepšie tak prečo nie. Updatol som a potom pozerám a boli tam na výber ďalšie updaty... Postupne som updatoval a všetko bolo v pohode, až na 2 aplikácie. A to:
- Astro File Manager (https://play.google.com/store/apps/deta ... N0cm8iXQ..)- po spustení mi vypíše len že: "Ľutujeme - Aplikácia ASTRO (proces com.metago.astro) sa neočakávane vypla. Pokus opakujte." No tak musím kliknúť na "Vynútiť zatvorenie". Samozrejme opakujem a nič. Vypol som a zapol mobil a nič. Na play.google píše len "AKTUÁLNA VERZIA: Líši sa v závislosti od zariadenia"
- Meridian Media Player Fusion (https://play.google.com/store/apps/deta ... JpZGlhbiJd) - ten mi spustiť ide, aj som prehral jedno jediné video čo v telefóne mám, ale akonáhle spustím pesničky, tak mi vypíše to isté ako som vyššie spomínal pri Astre. Tu píše aj verziu "AKTUÁLNA VERZIA: 2.7.8c"
A čo by som od vás chcel... No či by sa dala stiahnuť predchádzajúca verzia. Pri updatovaní bolo vypísané z akej verzie na akú sa to prepíše, ale to už neviem, veľmi som na to nekládol dôraz. A keby sa dala stiahnuť tá predchádzajúca verzia, tak si myslím že by mi to šlo v pohode ako predtým.
Povedal by som, že v mojom telefóne patria tieto 2 aplikácie medzi úplný základ, lebo bez nich sa nezaobídem.
Ocenil by som akúkoľvek pomoc. Ďakujem za pozornosť, s pozdravom Paťo.
prejdem rovno k veci. Dnes ráno som si zapol na telefóne (Sony Ericsson Xperia X8 verzia firmvéru 2.1-update1) aplikáciu Opera mini a vybehol mi update. No tak som si povedal, že určite tam bude niečo nové a lepšie tak prečo nie. Updatol som a potom pozerám a boli tam na výber ďalšie updaty... Postupne som updatoval a všetko bolo v pohode, až na 2 aplikácie. A to:
- Astro File Manager (https://play.google.com/store/apps/deta ... N0cm8iXQ..)- po spustení mi vypíše len že: "Ľutujeme - Aplikácia ASTRO (proces com.metago.astro) sa neočakávane vypla. Pokus opakujte." No tak musím kliknúť na "Vynútiť zatvorenie". Samozrejme opakujem a nič. Vypol som a zapol mobil a nič. Na play.google píše len "AKTUÁLNA VERZIA: Líši sa v závislosti od zariadenia"
- Meridian Media Player Fusion (https://play.google.com/store/apps/deta ... JpZGlhbiJd) - ten mi spustiť ide, aj som prehral jedno jediné video čo v telefóne mám, ale akonáhle spustím pesničky, tak mi vypíše to isté ako som vyššie spomínal pri Astre. Tu píše aj verziu "AKTUÁLNA VERZIA: 2.7.8c"
A čo by som od vás chcel... No či by sa dala stiahnuť predchádzajúca verzia. Pri updatovaní bolo vypísané z akej verzie na akú sa to prepíše, ale to už neviem, veľmi som na to nekládol dôraz. A keby sa dala stiahnuť tá predchádzajúca verzia, tak si myslím že by mi to šlo v pohode ako predtým.
Povedal by som, že v mojom telefóne patria tieto 2 aplikácie medzi úplný základ, lebo bez nich sa nezaobídem.
Ocenil by som akúkoľvek pomoc. Ďakujem za pozornosť, s pozdravom Paťo.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Problém s android aplikáciami po update
Po update je najlepsie nainstalovat aplikacie nanovo, pripadne skusit cez recovery mod vycistit cache a spravit wipe.
Ešte čo ma napadá... Pred asi pol rokom som dal bratrancovi telefón nech mi tam dá lepšiu verziu androidu. Do telefónu mi dal akurát tak "Superuser" a "Root Explorer" ale verziu novú mi tam nedal, lebo tvrdil, že to nejak nešlo, tak som to nechal tak. Ale teraz keď som odinsťaloval "Astro", tak mi vypísalo že Super user prestal pracovať... Ale ten si nijako nemôžem odinštalovať, iba ten Root Explorer sa dá... Ako to zmažem z telefónu? Nerobí to ten Superuser problém?
-
Supersonic
Light Professional
superuser by to robit nemal..skus ist do nastaveni- aplikacie-vsetky a najdi tie appky ktore robia problem a daj vymazat data a potom zapni či nepomoze...
Tak šiel som do nastavenie aplikácii, prezrel som všetky a ani pri jednej som nemal možnosť zmazania dát... Ja neviem, ale nezdá sa mi žeby bolo v poriadku, že keď som odinštaloval tie 2 aplikácie tak pri každej odinštalácii mi vypísalo že Superuser prestal pracovať.. Ale ak by ste mi dokázali poskytnúť tie predchádzajúce verzie tých aplikácii a ja by som ich stiahol tak si myslím že by to malo fungovať.
//autoeditácia príspevku (08 Máj 2013, 10:57)
Jak zmažem ten SuperUser prosím? Lebo keď som nanovo stiahol Astro a zapol ho tak najprv vypísalo že Astro proces prestal pracovať a hneď za tým že SuperUser prestal pracovať... A keď som odinštaloval Astro znovu, tak zase SuperUser prestal pracovať.. Jak ho odstránim z telefónu prosím vás?
//autoeditácia príspevku (08 Máj 2013, 10:57)
Jak zmažem ten SuperUser prosím? Lebo keď som nanovo stiahol Astro a zapol ho tak najprv vypísalo že Astro proces prestal pracovať a hneď za tým že SuperUser prestal pracovať... A keď som odinštaloval Astro znovu, tak zase SuperUser prestal pracovať.. Jak ho odstránim z telefónu prosím vás?
-
MichalkoOo
Zablokovaný
bez superusera ti nepôjde root.
-
Fabo
Hardcore addict
Aplikácia superuser riadi root práva. Niečo ako taký chytrý sudoers súbor.
Ak chceš zrušiť root, musíš nahrať pôvodný systém, ale podľa mňa je problém inde. Chcelo by to log.
Ak chceš zrušiť root, musíš nahrať pôvodný systém, ale podľa mňa je problém inde. Chcelo by to log.
Ja sa do toho vôbec nerozumiem... Jediné čo chcem je aby mi fungovali tie 2 (pre mňa) základné aplikácie. Kašlem na nejaký superuser, ja len hovorím, že mi písalo chybu pri ňom... Nemôže mi teda nikto poskytnúť predchádzajúcu verziu týchto 2 aplikácii?
-
hojko
Site Admin
Zakladne aplikacie funguju aj bez rootu a tie dve aplikacie, ktore spominas urcite nepotrebuju root. Problem je niekde inde.
Mas Google, hadam si dokazes najst starsie verzie aplikacii.
Mas Google, hadam si dokazes najst starsie verzie aplikacii.