Male skrabance
Male skrabance
Ahojte, oskrel som si zrejme auto, nvm ci ja alebo uz od vyroby, popripade niekde v predajni. Nic by na tom az tak nevadilo, keby auto nemalo 4 dni
. Som paranoidny, hladal som asi 5 minut s lupou a nasiel som take tri ciarky malicke asi az do ziveho, taku striebornu farbu vidno. Dost ma to stve, najviac sa bojim toho, ci to nemoze chytit hrdzu
dakujem za odpoved na moju blbu otazku 
Re: Male skrabance
Tuknut kamaratovym autom a cez poistku 
no to je zas za rada. clovek co ma auto 4dni a 3 mikroskopicke skrabance, si ma dat auto buchnut susedom.
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
ak mas nejaky novy sportiak alebo co, tak tomu rozumiem, ale inak ani moc nie... ak Ti to vazne vadi, daj to normalne rozlestit a nezatajuj seba ani kamaratov podobnymi spekulaciam...
ak su mikroskopicke, urcite to nebude na plech, ak sa Ti to vazne chce riesit, daj fotku s pravitkom... ale zhrdzaviet to nezhrdzavie urcite...
ak su mikroskopicke, urcite to nebude na plech, ak sa Ti to vazne chce riesit, daj fotku s pravitkom... ale zhrdzaviet to nezhrdzavie urcite...
Poprípade existuje také to pero na škrabance. Môžeš si ho kúpiť a vyskúšať to tým zatrieť.
Som proste takej povahy, na vsetko davam prehnany pozor, neda sa to ani velmi odfotit, skusal som to, lebo cez lupu to na fotke nevidno, je to fakt miniaturne, no je to tam. Viem, ze sa tak ci tak, skrabancom na aute nevyhnem, ci uz od kamienkov alebo vplyvom inych faktorov, no auto bez skrabanca asi nenajdem. Ja za vsetkym hned vidim katastroficke scenare, prvykrat ked som to videl mi najprv akoby pichli noz do chrbta a potom myslienky, ze mi zhrdzaveju dvere a pod. Ospravedlnujem sa velmi, ze tu pisem take hluposti, ale aspon trosku ma to hadam upokoji. Neviem si pomoct, ale taketo veci ma strasne seru. Dakujem velmi pekne za rady 
to ta prejde, ak casto parkujes na verejnych miestach, my mame auto obuchane zo vsetkych stran z toho 90% nebolo nasim zavinenim, zvyknes si 
Keď je vec nová, tak to mrzí, keď spravíš alebo nájdeš škrabanec. Mňa to tiež vždy trápi, tak ako teba. No potom škrabance budú pribúdať a pribúdať a začneš byť imúnnejší proti tomu. Kúp si to pero na drobné škrabance, ako ti radí aj Noobsz. Mne to prekrylo v pohode malé škrabance.
Dakujem pekne, ono ani ta ceruzka nieje potrebna, lebo to nevidno takmer vobec, vzdy ked to chcem najst hladam to zhruba 3 minuty. No viem, ze to tam je, a o to viac ma to mrzi, ze som to asi obdrel ja, nedopatrenim. Keby nejaky kamienok, tak cert to ber, ale spravil som to ja a nemuselo to byt. No co uz, cim viac davate pozor, tym skor sa vam take nieco stane. Ale dik este raz 
-
Fabo
Hardcore addict
Pockaj mesiac, prestane ta to trapit 
Ja by som rad, aby ma to prestalo hned teraz
Ale neda sa to len tak jednoducho, ze si poviem. Furt si pomyslim, ze pred 2 dnami, bolo este bez skrabanceka 
Nevieš si predstaviť, aký šok som ja zažil po zime, keď som po dlhej dobe umyl auto a ukázali sa všetky sekance, ťukance a oderky, ktoré mi s najväčšou pravdepodobnosťou spôsobili iný ľudia. Bohužiaľ, toto je daň za to, že bývam v bytovke a auto je odstavené na parkovisku pred bytovkou. Aj keby som býval v rodinnom dome, tak to auto bude vyzerať určite rovnako. Kto si dáva pozor na parkoviskách Hypermarketov alebo iných verejných parkoviskách? Po pravde zrejme nikto.
-
Homer J Simpson
Medium Star
To pero je fakt len na take male jemne skrabanceky co musis hladat na slnku. Ked su to male skrabance a nieje to do ziveho tak ti to vybrusia specialnou pastou vsade kde opravuju karoserie.
ak je to az na plech (ako si pisal) tak to nerozlestis nicim. a tie krycie ceruzky su dobre tak do doby kym navstivite umyvarku
potom to cele ukaze zas
-
uplink
VIP
Stále tu nevidím fotku tých škrabancov, vy áno?
pisal, ze sa to snazil odfotit ale ani na fotke to nevidno, tak je to mikroskopicke 
-
uplink
VIP
S Makrom viem odfotiť doslova mikroškrabance na okuliaroch, s mobilom, ani nie s G10nou čo tu mám. A to som ultra-mega-hyper-super magor a pako na škrabance, šaliem z nich. On musí byť teda whole new level.
kvalitne rozlestenie urcite vyriesi skrabance co sa nedaju odfotit... politura na lak sup a zakoncit to nejakym foskom a nebudes vediet kde to bolo
Skusal som to fotit s mobilom, s tym to nejde, vyskusam potom so zrkadlom.
hegy: ak su to skrabance do "ziveho" ako pise tak to nerozlesti ani boh