Male skrabance
Re: Male skrabance
ak sa nedaju odfotit tak to asi nebudu take skrabance, uz som zalestil aj inac viditelne ryhy...
treba mat na to spravnu brusenku na spravny lak a dobry postup trosku zrucnosti, da sa robit vela, ak to je ryha od kluca da sa minimalne dobre zamaskovat jasne ze bude viditelna ale nie ako ryha od kluca a vsetko mensie od toho sa da celkom paradne "pozametat"
treba mat na to spravnu brusenku na spravny lak a dobry postup trosku zrucnosti, da sa robit vela, ak to je ryha od kluca da sa minimalne dobre zamaskovat jasne ze bude viditelna ale nie ako ryha od kluca a vsetko mensie od toho sa da celkom paradne "pozametat"
ja vychadzam z toho, co pisal, ze vyzeraju byt az do ziveho. v tom pripade to nerozlestis nijako, rihu nerozlestis. max to mozes zamaskovat.
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
raz som videl taku fixku s voskom ktora sa vliala do skrabanca a potom sa to zalestilo. Sice to nebolo perfektne ale aspon to ,,zalialo" tu ryhu a vyrovnalo povrch.
Zalezi od skrabanca a zrucnosti majstra. Dnes som odniesol kapotu na prestriekanie. Aj ked povodne mala ist na komplet novy nastrek, pokusia sa spravit len maly nastrek. Ryha je dost hlboka, tak som zvedavy na vysledok.
Skrabance vo vrchnom laku sa daju v pohode rozlestit. Mam ich par a tiez isli teraz na opravu.
Skrabance vo vrchnom laku sa daju v pohode rozlestit. Mam ich par a tiez isli teraz na opravu.
-
Stoporko
VIP
sundevil - potom sem, prosím, hoď cca cenovú kalkuláciu. Lebo budem musieť dať prestriekať predný nárazník (otec parkoval). A pohrávam sa s myšlienkou, či naň nedať rovno fóliu (bezfarebnú).
tiez tak uvazujem... nastrek narazniku bude cca 100€ a folia tak podobne
Auto je doma. Priblizne 30 cm ryha krasne zmizla. Je viditelna, len podla toho ako sa lame svetlo aj to len z velmi malej vzdialenosti. Zvysne vylestene male skrabance som na mierne pelom znecistenej kapote ani nenasiel. Celkovo super vysledok. Vysledna suma 60 eur. Z havarijnej som po odratani 170 eur spoluucasti dostal 65 eur. Takze naklady na opravu pokryte.
Mám trocha kapotu a predok od kamienkov obitý, sú to malinké bodky, ale na plech.
Stačí to potrieť odhrdzovačom (neni to hrdzavé ešte) a len tak jemne syntetickou farbou opticky zamaskovať?
Stačí to potrieť odhrdzovačom (neni to hrdzavé ešte) a len tak jemne syntetickou farbou opticky zamaskovať?
-
Arkaz
Addict
Radsej chod do drogerie kde ti podla kodu farby napiesaju do spreju alebo plechovky prsne farbu auta a tym to pozatieraj popripade potom prelesti. nebude to 100% no lepsie ako nic.
-
p4ra
Redeemer
Nechaj si na aute spravit detailing a mas po probleme, ked je to take male.
A čo stojí taký detailing? No najväčšia je asi 1x1 mm.
-
p4ra
Redeemer
To sa neda presne urcit. Zavisi od velkosti auta, pouzitych prostriedkov, kolko si uctuje clovek ruky, atd.
Sa na to treba vykaslat, ked je toho malo. Pockat, kym bude viac a dat to spravit naraz. Ja som chcel teraz, ale uz je koniec leta. Kaslem na to, a po zime, po kamienkoch atd. si to dam urobit na sezonu. Interier aj exterier. Pri velkosti mojho auta to bude 150 EUR asi.
Sa na to treba vykaslat, ked je toho malo. Pockat, kym bude viac a dat to spravit naraz. Ja som chcel teraz, ale uz je koniec leta. Kaslem na to, a po zime, po kamienkoch atd. si to dam urobit na sezonu. Interier aj exterier. Pri velkosti mojho auta to bude 150 EUR asi.
Za kvalitu si treba priplatiť http://www.royalgarage.sk/detailing/begbeee napísal:A čo stojí taký detailing? No najväčšia je asi 1x1 mm.