MS v hokeji, Svedsko, Finsko 2013

O športe...
J.O.S.E
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: MS v hokeji, Svedsko, Finsko 2013

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Tí registrovaní hráči je dosť významný fenomén, stačí sa pozrieť aké sľuby boli po zisku titulu majstrov sveta. Tam sa všetko zabrzdilo, niektorí sa nabalili ale tak ako to na Slovensku býva, zase zostalo iba pri sľuboch. Porovnávať sa s lepšími znamená dotiahnuť sa na nich, niečo od nich odkukať, a niečo zakomponovať do práce s mládežou, štýlu hry a podobne. Ja som na Slovan bol, čo hrajú KHL, a je parádan atmosféra, kiež by to vydržalo...i keď nemôžem si pomôcť, ale všetko nové zo začiatku sa teší veľkému záujmu a potom sa to berie ako samozrejmosť a záujem opadá. Tým nechcem nič privolávať.

V tomto roku máme neskutočne šťastie, že nehráme v tej štokholmskej skupine, pretože "bratia" Česi sa ešte natrápia kým postúpia a ja mám dojem, že postúpiť ani nemusia. Nenávidím to, keď jeden tím hraje celý turnaj a zrazu na MS polovica vypadne a príde 10 nezohratých hráčov z NHL...tu je ten kontrast medzi Českom a Fínskom...Jalonen zobral na MS hráčov z SM-Liigy a tým pádom sú zohratí, odohrali viacmenej všetci nejaké zápasy v Euro Hockey Tour a drží sa celé mužstvo pokope, ja si myslím, že Fíni kľudne môžu spraviť medailu, kdežto české mužstvo sa mi zdá také nemastné neslané, ak si položim otázku, kto je lídrom v mužstve, dlho by som rozmýšľal, a tam im chýba presne ten líder ako Plekanec, Jágr, Eliáš a podobní.

O vypadnutí z A-kategórie nemôže byť reč, to určite nie, ale ostatné mužstva netreba podceňovať.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

V trencine sa cakalo na listky niekolko hodin..teraz :D a ludom nevadil ani rozbity stadion a triesky v zadkoch

//autoeditácia príspevku (07 Máj 2013, 12:39)
ten ubytok zaujmu o Slovan by som celkom privital. Aspon by tam prestali chodit fanusikovia uspechu a nechali by miesto pravym fanusikom, co chodia na zapasy odjakziva
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Vyťahovať stats o registrovaných hráčoch je len barlička, rovnako ako kedysi porovnávanie štadiónov s Kanadou...

Mali by sme sa snažiť ako zvýšiť počet krytých hál a zvýšiť počet registrovaných hráčov (už v ČR sú to násobky našich čísel) a nie hrdiť sa relatívnym porovnávaním.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

ale veď ČR je do počtu obyvateľov dvakrát také ako my :) Preto som vytiahol fínsko lebo oni majú cca tých 5 milionov obyv. ako slovensko.
A na výstavbe štadionov sa pracuje, aj keď len také "provizorne" za cca milion eur jeden, ale chcú ich tento rok spraviť 6. Aspoň tak vyhlasovali
senator8008
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa senator8008 »

Áno Česko je dvakrát také ako sme my, no má 95,094 registrovaných hráčov. A my? 9,034. A toto číslo stále klesá. Ak sa niektorí ľudia nespamätajú, tak dopadneme veľmi zle. Týmto chcem každého otecka ktorý číta túto tému a je hokejový nadšenec upozorniť na túto stránku http://www.detinahokej.sk/
Korag
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Korag »

Audio to si ale povedal dobru blbost o tej nasej urovni, extralige a celkovo o vyvoji slovenskeho hokeja... Len ked si pozries najlepsiu hokejovu osmicku, rozdiel medzi nami a nimi je markantny, tu na Slovensku sa nepresadzuju mlade talenty, ale chlapci bohatych rodicov, ktori to vacsinou vsetko platia a potom sa to odraza aj na hokejovej a juniorskej urovni, prevlada tu korupcia, slovenski hraci v NHL len starnu, coraz menej slovakov sa ocita na drafte, ide to dole vodou, tvoje optimisticke konstatovanie je len nejaka utecha nad tym, ze momentalne nasa zlata generacia este nieco s hokejom robi a drzi ho ako tak nad vodou... Len ked si porovnam Slovensko napr. so Svedskom alebo Svajciarskom, ako tam pracuju s mladezou a ako motivuju hracov, je to presny opak toho co sa deje u nas. A nie je to o tom, ze by sme boli maly narod alebo ze by sa hviezdy uz na Slovensku nerodili, ide o celkovy pristup statu, podporu a vytvaranie vhodnych podmienok, Cesko je na tom tiez biedne, ale o poznanie lepsie ako u nas, tam aspon urobili klucovy projekt CSLH, kde by sa mali specialne venovat buducim hviezdam.
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

ešte by som podotkol že PN hrajú poslednú sezónu našu extraligu a potom plánujú ísť do EBEL ligy, takže úroveň ešte klesne
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

CT Sport a Rusko - USA v prvej tretine 2:2, Kovaľčuk to bije.
Radioactive_Mouse
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Radioactive_Mouse »

DanielDevil napísal:ešte by som podotkol že PN hrajú poslednú sezónu našu extraligu a potom plánujú ísť do EBEL ligy, takže úroveň ešte klesne
a uz ich tam zobrali alebo to stale len planuju ... lebo niekde som cital ze ich tam nechcu
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

begbeee napísal:CT Sport a Rusko - USA v prvej tretine 2:2, Kovaľčuk to bije.
Paradny hokej teda.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Tak USA nepremenili 5-3 s tým, že Rus navyše zlomil hokejku..bude ich to mrzieť. Rusi to teraz už nepustia.

//autoeditácia príspevku (menej ako pred minútou)
Chyba 3-2 pre USA :D

//autoeditácia príspevku (menej ako pred minútou)
Kks, tak teraz Rusi paráááááááááááááááááda, wow... 3-3
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Skvely zapas, fakt. Amici to na konci nakupili :lol:
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

No ale Antoš to na ČT4 pri tom 3. ruskom góle po tej peknej kombinácii zabil: "Nádherná individuální akce..." :D
tsssss
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa tsssss »

prosim vas, mozno trochu odveci, ale na ktorych hracov z NHL sa caka?
Radioactive_Mouse
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Radioactive_Mouse »

Na nijakych :D
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

Radioactive_Mouse napísal: a uz ich tam zobrali alebo to stale len planuju ... lebo niekde som cital ze ich tam nechcu
ja som sa pýtal kamoša ktorému hrá za PN svokor a povedal mi že od budúcej sezóny tam idú, ale tak myslím že ešte je to celkom ďaleko a môže sa to zmeniť
senator8008
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa senator8008 »

Radioactive_Mouse napísal: a uz ich tam zobrali alebo to stale len planuju ... lebo niekde som cital ze ich tam nechcu
Problém nebol v tom, že by ich v EBEL nechceli ale v tom, že SZLH im to nedovolilo.
tsssss
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa tsssss »

Radioactive_Mouse napísal:Na nijakych :D
a nespominal niekto v telke, ze Dano preto nehra, lebo cakaju ako dopadne NHL? asi som mimo potom :D
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

zakladne skupiny este potrvaju dlho, mozno medzitym vypadne chicago a miso s marianom dobehnu na jeden dva zapasiky... aj ked dost silno o tom pochybujem.
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

Slovaci to nemaju zle rozohrate, Rakusko rozbijeme (aspon v hokeji :P) a Lotysov by sme mohli tiez dat, prinajhorsom remizovat
Napísať odpoveď