Neviem jak dalej...

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Sofia23
Novice
Novice

Neviem jak dalej...

Príspevok od používateľa Sofia23 »

Ahojte, mám taký problém... kamarát mi poradil aby som sa zdôverila sem.
Ide o to, že som s frajerom už rok a dostala som pocit že ma podvádza. Kvôli tomu, že som zistila že chodí na pokec. Najprv som to nejak neriešila, vsak vsetci mame nejake sukromie, tak ako aj ja si pisem s kamaratmi a on o tom nevie,tak som natom nebrala az taku pozornost. Až neskôr som to začala dosť sledovať, kedy tam je do akých miestností chodí. Samozrejme chodil do miestnosti ako ,,Hriesne chutky´´ ,,Zoznamka´´ a podobné. Keď už mi to bolo podozrivé, chodila som aj ja do tých miesnotní a uvidela som že občas napísal tam na nastenku správu typu ,,Rp?´´ ale teraz posledný týždeň dva, tam píše už niečo iné, že ,, Stretko v ba?´´ ,,Nejaka zlata baba z ba?´´ ,,Stretko?´´ takže to ma dosť znepokojilo, začala som sa ho vypytovať na podvadzanie a podobne, všetko zapiera,však to je normalne.. A proste teraz neviem čo mam robiť, lebo ja keď to vidim tak som strasne nasrana na neho a on nevie preco, lebo nevie ze to viem... Mimochodom, to ze tam chodi som zistila že som potrebovala zistit jednu stranku z historie, dovtedy som ho nepodozrievala s nicoho.. A moj problem je taky ze neviem, ci mu to mam povedat ze to viem, nech to zmeni, ale ked to bude vediet tak verim ze aj tak tam bude chodit alebo spravi si novy nick, a este samozrejme si vypocujem o nedovere... niekto mi aj radil, ze ked bude online aby som isla do istej miestnosti ako je on a zacala si s nim pisat aby som zistila lenze ja nato nemam... proste bojim sa ze to je pravda, aj ked zistit pravdu je najlepsie. Keby nebolo tohoto nemala by som jeden dovod ho podozrievat, on mi rozprava ze kebyze ma chce podviest, alebo chce byt s inou tak sa so mnou rozide, ze neni typ co by to spravil.. Ja ho proste lubim a nechcem sa s ním rozísť, ale neviem co mam s tymto robit... ci mu mam respektovat sukromie a verit ze si tam len pise so stetkami, alebo čo?
Poradte mi prosím...
uplink
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Neviem jak dalej...

Príspevok od používateľa uplink »

Tvoj vek, jeho vek? Jedna krutá pravda z reality. Každého chlapa omrzí žena s ktorou je. A každú ženu omrzí chlap s ktorým je. Bez ohľadu na to čo ľudia budú hovoriť. Máme to v génoch, stále niečo nové, skúšať, objavovať, dobývať. Jednoducho človek nikdy nebude pre druhého dostatočným partnerom "na celý život". Existuje len rozhodnutie, ku ktorému dokáže dospieť len dospelý a psychicky a duchovne vyspelý jedinec - že sa prestane podriadzovať tomuto pudu. To len aby si sa tým netrápila, je to "normálne"...
Sofia23
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Sofia23 »

Ja mám 19 a on tak isto, som mladšia od neho cca o pol roka...
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

V 19tich Vám s najväčšou pravdepodobnosťou obom chýbajú vitálne a kritické skúsenosti zo vzťahov [nemusí to byť samozrejme pravidlo] a tak chalanisko možno nerozumie tomu čo sa mu deje a Ty si z toho ešte viac zmätená.

Byť na Tvojom mieste, vezmem to z tohoto konca:

:arrow: porozprávam sa s ním na rovinu, v duchu racia, nie dojmov a pocitov
:arrow: spýtam sa ho či som ho neomrzela, a budem si žiadať úprimnú odpoveď
:arrow: daj argument že nechceš byť len záchytka, poistka, resp. druhé husle, či 5te kolo u voza, proste že chceš vedieť jeho pocity [ktoré Ti na 99% aj tak asi neprezradí, proste to sme my, chlapi]
:arrow: prízvukuj že Ťa nebaví žiť v otázkach

Príklad: ja osobne vzťah nemám, síce som bol dnes s kamarátkou vonku a túlime sa ku sebe, hladkám ju, etc. avšak ona vie že ja vzťah nechcem a tak si hladá niekoho iného. Som voči nej dokonale transparentný [to neznamená že sa nemôže zaľúbiť, alebo ja], neoblbujem ju. Nechcem po nej nič a ani ona po mne [okrem peňazí, ale tie nechce, tie míňam ja dobrovoľne].

Alebo máš druhú možnosť, hrať sa na "typického človeka" a trápiť sa. Nič viac, ani nič menej tam nie je. Jednoducho pravda vždy bolí, málokedy je príjemná. Ľudia sú tvory premenlivé a nestále. Chlap aj keď má hyper partnerku, krásnu, dokonalú, aj tak stále pokukuje po druhých. To isté platí o ženách. Jednoducho človek sa chce baviť a chce byť zabavený. Kým nedospeje, tak to bude vždy o slzách a o nepochopení na jednej, či druhej strane.
PhYs0c
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PhYs0c »

podľa mňa život v páre je ľudský výmysel proti prírode, človek je tiež len zviera a to nežije celý život s jedným samcom/samicou... človek keby sa nezdržuje pri niekom dlhý čas, tak by nič ako láska nepociťoval a nebol by s tým problém, u nikoho nie je zo začiatku ale ľudia sú ochotní pretrpieť to obdobie, lebo ju každý hľadá, pritom je to len inak pomenovaný zvyk

som zvedavý koľko karmistov ma bude chcieť ukrižovať :smt033
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

PhYs0c - v prostate máš pravdu. Človek si buď vyberie že bude zviera, alebo človek. Väčšina si vybrala zviera. Nie je to nič hanebné, ani dehonestujúce, je to jednoducho voľba.

Človek sa totižto líši od zvierat práve týmto "aktom", volá sa že vernosť, dôvera, oddanosť, zdržanlivosť a potláčanie svojich pudov. Samozrejme, pre "človeka" lenivého je pohodlnejšie to pustiť na špacír a žiť ako zviera a ako som napísal, nie ja na tom nič zlé. Len potom sa už človek nemusí nazývať človekom, ale len inteligentnejšiou opicou, opäť poprosím, nebrať hanlivo.
PhYs0c
King
King
Kontaktovať používateľa:

čiže človek sa musí sebazapierať, aby zakryl to, čím skutočne je...opicou

nič iné podľa mňa ani nie sme, ukážeš niečo človeku a zopakuje to, presne ako cvičená opica, len sme trošku kreatívnejší, ale je nám to viac na úžitok ako na škodu ? vieme vymyslieť chemikálie, doje*ať potraviny kvôli chamtivosti, ktoré nás "zabíjajú, pričom opica sa inštinktívne stravuje zdravo

sorry za OT, to moja debilná kreativita a inteligencia ma privádza na rôzne úvahy, lebo niečo vo mne si nechce priznať, že som opica :cernoch:
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Váčšina ľudí, ktorí na pokeci píšu správy typu "Stretko v ba" a podobne, hľadá príležitostný sex a väčšinou sú ochotní za sex aj zaplatiť. Čiže sa opýtam.. ako je na tom Váš sexuálny život?
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

PhYs0c napísal:podľa mňa život v páre je ľudský výmysel proti prírode, človek je tiež len zviera a to nežije celý život s jedným samcom/samicou...
to je iba hlúpy alibizmus. Vo zvieracej ríši sú tiež druhy, ktoré majú jediného partnera za život
V živočíšnej ríši síce neplatia žiadne záväzky, no aj tak sa nájdu druhy, ktoré sú verné tomu istému partnerovi. Medzi ne patrí aj aligátor. Na základe 10-ročného experimentu vedci dokázali, že samica aligátora sa každý rok vracia k tomu istému samcovi.
Vlk je monogamné a verné zviera, ktoré si svojho životného partnera či partnerku vyberá už v prvom roku života. Celý život žije v svorke, v ktorej sú rovnako silné spoločenské väzby, ktoré trvajú trebárs i celý život.
Labutě jsou notoricky známým druhem „věrných“ ptáků, mezi opeřenci je však monogamních 90 procent druhů
Pralesnička klamavá (Dendrobates či Ranitomeya imitator) je ale jediný známý zástupce monogamních obojživelníků.
Takže takéto porovnania so zvieratami považujem iba za alibizmus sukničkárkov

no a k téme: ak píše také veci ako píše, zrejme fakt hľadá nezáväzný sex. Ak tvrdí že by sa rozišiel keby ťa nechce a podobne, tak ťa asi chce. Ako partnerku. Ako vzťah s tebou. Ale očividne mu chýba ešte niečo čo mu ty nevieš dať. Podľa mňa by si s tým mala výjsť, že si to zistila a porozprávať sa o tom.
PhYs0c
King
King
Kontaktovať používateľa:

k téme: odďaľovaním problémov sa problémy neriešia, určite by som sa vážne porozprával so svojou polovičkou byť na tvojom mieste, konverzácia je základ vzťahu

audio: ja viem, že sú v zvieracej ríši druhy, ktoré takto žijú a myslím, že ich je aj viac ako si vymenoval...ja som však poukazoval na ten rozdiel medzi nimi a nami, tie zvieratá, ktoré takto žijú to robia prirodzene, inštinktívne...ale keby sa každý spýta samého seba či aj on, ako by to dopadlo? za seba dobrovoľne priznávam, že tento "pud" potláčam, jednoducho keď vidím samičku, ktorá ma fyzicky priťahuje, tak by som do toho išiel...a podľa mňa nie som jediný, trištvrte chalanov čo poznám, tak sa počas vzťahu brzdia, ale akonáhle sú slobodní tak sa vybúria...a ani sa im nečudujem, predstav si, že niekto si nevie nájsť 5 alebo 10 rokov priateľku na vzťah, lebo si so žiadnou nerozumie...skôr ako to, že by mal držať celibát sa stane to, že si nájde osobu opačného pohlavia s rovnakým problémom
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

PhYs0c napísal:...predstav si, že niekto si nevie nájsť 5 alebo 10 rokov priateľku na vzťah, lebo si so žiadnou nerozumie...skôr ako to, že by mal držať celibát sa stane to, že si nájde osobu opačného pohlavia s rovnakým problémom
ale to je predsa normálne, veď človek je tvor sociálny. Nikto nechce byť sám. To ale nič nehovorí o podvádzaní. Nikto po tebe (ako človeku) nechce aby si si našiel vzťah v mladosti a nech ti vydrží až do smrti. Možno budeš mať (ako človek, nie ty konkrétne) 10 vzťahov. Ale ide o to, že ich nemáš súčasne.

ani chalanisko z tejto témy nechce byť sám. Možno sa mu priateľka dosť nevenuje, a chce len s niekým vybehnúť na kávu. Možno majú slabý intímny život, a fakt mu chýba ten sex. A možno len hladá frajerku kamarátovi, a na stretko nepríde on ale pošle kamoša. Scénarov sa dá vymyslieť plno. Nevieme kde je pravda. Preto je to dobre prediskutovať.
Napísať odpoveď