Nefunkcny notebook

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
bladeboy
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Nefunkcny notebook

Príspevok od používateľa bladeboy »

Zdravim, mam trochu starsi notebook, cca 3-4 roky,.. no uplne mi vo vsetkom vystacoval, potiahol aj nake lepsie hry, vsetko fungovalo super, ked zrazu, jedneho dna som ho dal uspať, odišiel som preč a po nejakych 2-3 hod ked som sa vratil uz nesiel prebudit :D Jee to fakt zahadne, nechapem co sa stalo, restartoval som ho na "tvrdo" no spravi len to ze zacne akoby startovat, spusti sa ventilator a koniec, nenabehne ani uvodna obrazovka, bios, nič proste.
Stalo sa to davnejsie, nechal som to tak, asi po 2 mesiacoch ked som ho skusil zapnut zahadne nabehol, no po restarte zas ten isty problem, už nenabehol :D
Nejake rady či by sa to dalo este nejak zachranit? momentalne nemam prostriedky na novy ntb a ked by sa dal tento nejak spojazdnit bolo by to uplne super..
PS: HDD funguje, napojil som ho na pc a všetky data su v poriadku.

EDIT: Skusil som ho opat po dlhšej dobe zapnut, najprv nic, cierna obrazovka a po nejakych cca 10 minutach zahadne nabehol :-|
BTW: zabudol som heslo do windowsu, nejake ideas ako ho zistit? mechanika nieje funkcna :D
Chalesnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: Nefunkcny notebook

Príspevok od používateľa Chalesnik »

na heslo OPH crack... a mozes tam mat nejaky studeny spoj najlepsie to odniest do servisu kde sa ti na to pozru
crack111
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Re: Nefunkcny notebook

Príspevok od používateľa crack111 »

na reset hesla pouzi Hiren's Boot CD
vikko78
Medium Professional
Medium Professional